X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

~ Suntem cu totii UNA ~

Echilibrul desavarsit - usurinta de a trai

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Avem o răspundere faţa de noi înşine. Trebuie să ne îngrijim de noi înşine. Nimeni altcineva nu va străbate pentru noi calea noastră. Trebuie să o parcurgem noi înşine. Îndrumătorul spiritual ne va ajuta, dar noi va trebui să contribuim cu efortul nostru. Ne putem bizui pe cei cinci piloni ai spiritualităţii pentru a ne asigura o bază solidă pe care să ne edificam viaţa spirituală. Atunci când luăm hotărârea de a deveni fiinţe omeneşti mai bune, în chiar acel moment am început să ne dezvoltăm natura spirituală şi împreună cu ea, tot ceea ce este mai bun în noi. Pentru a ne dezvolta trebuie să începem mai întâi prin a introduce valorile spiritualităţii în lumea noastră materială. Trebuie să depăşim strâmtul orizont la care ne-am limitat pe noi înşine şi să ne lărgim orizontul de acţiune şi înţelegere.

Dezvoltând pacea minţii şi stabilitatea ei, bazându-ne pe cei cinci piloni ai spiritualităţii, ne vom bucura de existenţa lipsită de crispări, stabilă şi fericită care va urma. Cultivându-ne natura spirituala şi bucurându-ne de ea, mintea noastră va căuta să menţină această nouă şi mult mai fericită modalitate de a exista şi va avea convingerea şi hotărârea de a obţine cât mai des fericirea pe care a încercat-o.


Cheia pentru a schimba Lumea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Oamenii au in ei puterea de a schimba Lumea.

Poate fi facut mai usor decat v-ati fi putut imagina  vreodata. Cheia este in interior si nu in exterior; in A Fi si nu doar in A Face.

Daca mai intai va creati o stare de A Fi, dupa care sa permiteti actiunilor voastre sa decurga in mod natural din ceea ce sunteti – si nu sa incercati sa gasiti ceva de facut, doar pentru “a face ceva” , fara a schimba deloc ceea ce sunteti.

Doar a face ceva nu e solutia. Intreaga comunitate mondiala a incercat de foarte mult timp “sa faca ceva”  in legatura cu problemele sale. Nimic nu a adus consecinte pe termen lung. Rasa umana se comporta in continuare asa cum s-a comportat de secole.

A FI ceva este solutia. Aceasta este ceea ce produce o schimbare de durata.


Cuvinte magice pentru copilul tau

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Dacă îi vei spune copilului înainte de culcare aceste fraze magice, multe probleme se vor rezolva de la sine. Cuvintele spuse de Mama sunt cea mai puternică magie în viaţa copilului, care vindecă şi inspiră!

Ce oferă cuvintele magice?

Sentimentul de intimitate cu fiecare dintre copii.

E o senzație care nu poate fi comparată cu nimic. Nu contează ce vârstă au copiii, atunci când dorm toți seamănă cu îngerașii.

Timp individual pentru fiecare.

Nu întotdeauna, pe parcursul zilei le pot oferi timp fiecăruia. Însă în momentul când dorm, fiecare din ei e special. Pentru că fiecăruia îi spun cuvinte diferite.  Reieșind din ceea ce are nevoie copilul în acest moment.

Îi pot spune copilului ceva important, ceea ce în timpul zilei nu poate fi auzit.


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2021 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.