• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
campanie umanitara

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Update 10.01.2022: Pe 30 decembrie 2021 am incheiat campania noastra si am virat catre Nicoleta si Irinel 1131 lei, donatii din partea asociatiei si a membrilor comunitatii. Pachete cu haine, alimente, jucarii si rechizite se pot trimite oricand, adresa familiei si detaliile de contact se gasesc mai jos. Atat noi cat si familia Nicoletei le multumim tuturor donatorilor pentru generozitatea lor.


Poate va mai amintiti de Alina-Nicoleta, unul dintre adolescentii pe care i-am cunoscut la centrul de plasament Peris, cu ocazia primelor noastre proiecte sociale. Ea s-a casatorit cu Irinel si impreuna au 3 copii: 2 baieti de 2 si respectiv, 3 ani si o fetita de 6 ani. Momentan locuiesc cu chirie in comuna Floresti-Stoenesti, jud. Giurgiu. Conditiile sunt vitrege, iar familia se descurca cu greu.

In timp ce Alina-Nicoleta s-a ocupat de casa si cresterea copiilor, Irinel a lucrat in constructii si amenajari interioare. Irinel nu mai poate lucra momentan deoarece se va opera in curand de hernie, iar familia a ramas fara sursa de venit. Pentru ca problemele sa nu se termine aici, fetita cea mare Alexandra si-a luxat piciorul in roata bicicletei si in ultima luna a necesitat ingrijiri medicale in mod repetat. In aceasta situatie este familia Nicoletei pe care dorim sa o ajutam sa treaca cu bine prin iarna.

Propunerea noastra este sa-i ajutam cu o colecta de ajutoare din comunitate: donatii in bani, alimente, haine, rechizite, jucarii pentru copii, adica un mic ajutor temporar pana cand tatal copiilor redevine apt pentru munca. Situatia familiei este disperata, ambii parinti cauta in permanenta sa gaseasca de lucru.

Baietii au 2 si 3 ani iar fetita are 6 ani. Baietii pot fi ajutati cu haine si jucarii, iar fetita a inceput scoala anul acesta si poate fi ajutata si cu materiale educationale pentru primii ani de scoala. Pe langa acestea, se pot face si ajutoare de alimente si haine pentru parinti sau dulciuri pentru copii.

Donatiile materiale se pot trimite prin posta/curier la adresa:

Nicoleta Alina Bunescu 0728 641251

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 45, sat Stoenesti, Comuna Floresti-Stoenesti, jud. Giurgiu, cod postal 087075

Donatiile in bani se pot trimite prin posta la adresa de mai sus direct catre Alina-Nicoleta Bunescu sau catre asociatia noastra:

ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR 

Donatie rapida de pe card prin Mobilpay:

https://secure.mobilpay.ro/buy-product/jiz6bt

Donatie rapida prin Paypal:
Trimiteti donatia Dvs. catre adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoana de contact pentru aceasta campanie umanitara: catalina.sursilov[at]humanitysteam.ro

Va suntem recunoscatori pentru implicarea Dvs.! Sa facem inca o fapta buna impreuna.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Săptămâna aceasta, noi, cei de la Humanity's Team România prin Asociația Echipa Omenirii www.echipaomenirii.ro  (asociație susținută și de voi, dragii noștri cititori), am fost bucuroși să sponsorizăm clasa a II-a de copii ai Școlii din Cândești, jud Dambovița, oferindu-le  carțile  pentru premiile sfârșitului  de an școlar. Copiii provin din familii cu posibilități materiale limitate. Mulțumim cu recunoștință d-nei învățătoare Sanda Emanuela care ne-a oferit oportunitatea de a  le fi de ajutor. 


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Un zambet iti schimbă vibratia corpului. El modifică, din punct de vedere psihologic, chimia fiintei tale. El elibereaza endorfine, care au un efect vindecator. Este un lucru dovedit științific si este adevarat. Zambeste cu usurinta si împărtășește zâmbetul cu altii. Iti vei lumina inima si vei lumina intreaga incapere." ~ Neale Donald Walsch, 'Mai fericit decat Dumnezeu'


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Daca ai un site sau un blog si iti plac foarte mult inspirationalele noastre, ne-am gandit sa-ti oferim oportunitatea sa poti pune un banner chiar pe site-ul tau. Alege din variantele de mai jos pe acela care se potriveste cel mai bine designului paginii tale si ataseaza-i un link catre pagina de abonare la newsletter sau pagina noastra principala.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Suntem diversi, dar suntem in esenta copiii aceluiasi Creator si , ca intr-o familie, cel mai bine ne este cand suntem uniti, protectori, prietenosi si ne manifestam cu grija unul fata de celalalt.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Datorita unor dificultati tehnice legate de gazduirea website-ului nostru, activitatea online a fost intrerupta in ultimele luni, dar noi nu am incetat sa voluntariem si sa fim preocupati de comunitate.


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2022 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.