Dan Mirica
  Sustinator

  Parteneri

  Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

  Gazduire site si serviciu ireprosabil de suport pentru cele doua site-uri ale comunitatii noastre. Recomandam cu toata inima DataHost.ro!

  Comunitatea spirituala "Atelier des Ames" din Paris organizeaza ateliere, workshopuri si evenimente pentru evolutie spirituala si dezvoltare personala.

  Editura Adevar Divin ofera o varietatea mare de carti, la preturi speciale.

  Libraria Eu Sunt - libraria sufletului. "Orice ai căuta, poţi găsi răspunsul...

  Curgerea timpului tău poate fi atât de rapidă, încât merită să fii selectiv în tot ceea ce faci. Nu lua totul de la capăt de unul singur. Poate fi suficient să alegi o carte... o carte care poate să te ducă dincolo de timp, în universul plin de răspunsuri al lumii tale interioare...

  Momentele trăite cu intensitate sunt cele cărora le acorzi atenţie deplină... O carte valoroasă reprezintă a citi despre tine însuţi, în tăcerea sufletului tău...

  Acordă atenţie lecturii pe care o alegi...

  Orice ai căuta, aici găseşti un scriitor, o carte, o lume despre tine însuţi, care te aşteaptă..."

   Editura Herald oferă acces nemijlocit la textele esenţiale ale umanităţii, ce au fost adunate în colecţii reprezentative pentru fiecare spaţiu cultural în parte. Înfiinţată din 1994, editura are un profil editorial coerent, dublat de calitatea înaltă a lucrărilor. În acest fel şi-a asigurat o poziţionare distinctă pe piaţă de carte din România şi o prezenţă marcantă la incidenţa unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism.

  SuntParinte.ro este site-ul adresat parintilor preocupati de educatia copiilor, oferind o gama completa de informatii actualizate despre principalele probleme legate de educatia copilului: discutii pe teme de interes legate de educatia copiilor, grupuri de discutii unde poti intra in legatura cu profesorii sau invatatorul copilului tau, modalitati inedite prin care il poti invata concepte stiintifice sau ii poti dezvolta imaginatia copilului tau, recomandari pentru timpul liber si informatii despre activitati extrascolare.

  AstroCafe - Site-ul Nicoletei Svârlefus
  Cate-n suflet si-n stele!
  Autocunoastere, Transformare personala, Coaching, Evolutie spirituala, Astrologie, Numerologie, Carti Oracol, Consiliere online, Cursuri.

  Regasirea interioara - Dumnezeu este in tine, in noi toti, in tot ceea ce este!
  Tot ce exista este Dumnezeu - Dumnezeu este Iubire si Lumina, Dumnezeu este in toate formele Creatiei, El cuprinde Totul si Totul Este in El!
  Regasirea interioara cuprinde esenta celui care esti, dincolo de timp si spatiu...

  Creatikon.ro - Grafica publicitara & Webdesign & Identitate vizuala
  Echipa noastra de graficieni va pune in practica toate ideile si nevoile dvs. de branding, promovare prin gama completa de materiale publicitare, prezenta online prin webdesign profesionist.
  Impreuna, cream viitorul!

  Maidanuc - cabinet de avocat
  Cabinet individual de avocat specializat în drept societar, consultanţă juridică de afaceri, dreptul Internetului și proprietate intelectuală.

  CumparaturiOnline.com - casa de comenzi online cu produse de supermarket ofera aprovizionare la birou si la domiciliu in Bucuresti, Baneasa, Pipera sau Otopeni.  Modalitati multiple de plata: numerar, OP sau electronic.
  CumparaturiOnline.com este sponsorul principal al Humanity's Team Romania inca din 2007.