• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pixabay.com
Afacere constienta

Declaratia pentru o Afacere Constienta

Un nou standard pentru afaceri în secolul XXI

Ca o comunitate globală de lideri de afaceri, ne angajăm să dezvoltăm conștientizarea și abilitățile necesare pentru a ne dezvolta în mod conștient organizațiile în conformitate cu aceste principii:

1. Noi suntem una cu umanitatea și toată viața. Afacerile și toate instituțiile comunității umane sunt părți integrante ale unei singure realități - corelate, interconectate și interdependente.

2. În conformitate cu această realitate, scopul afacerii este de a spori prosperitatea economică, contribuind în același timp la un mediu sănătos și îmbunătățind bunăstarea oamenilor.

3. Afacerea trebuie să treacă dincolo de sustenabilitate și filozofia "nu face rău" pentru a restabili integritatea auto-reînnoită a Pământului.

4. Afacerile trebuie să funcționeze cu transparență economică, socială și ecologică.

5. Afacerea trebuie să se comporte ca un membru pozitiv și proactiv al comunităților locale și globale în care operează.

6. Afacerea care recunoaște , onorează și sărbătorește natura esențială interconectată a tuturor ființelor umane și a întregii vieți maximizează potențialul uman și contribuie la crearea unei lumi care să funcționeze pentru toți.

7. Când este aliniată la Unime, Afacerea este cel mai puternic motor de pe Pământ pentru a crea prosperitate și dezvoltare pentru toți.


Abonare la newsletter

Companii in director

Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.