Comunitate spirituala pentru unime

  comunitate spirituala

  Declaratia unimii

  Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
   

  Ce este Ziua Mondială a Unimii?

  Ziua Mondială a Unimii este o zi dedicată sărbătoririi Unității. Similar Zilei Pământului, care a electizat mișcarea ecologică globală, Ziua Mondială a Unimii a devenit un catalizator pentru activismul spiritual și apariția mișcării Mondiale a Unimii care s-a concretizat intr-o comunitate spirituala pentru Unime. Aceasta reprezintă o nouă paradigmă profundă în cultura umană. La sfârșitul anilor 1960 primele fotografii ale Pământului văzute din spațiu au afectat puternic umanitatea. Am realizat că toată viața de pe frumoasa noastră planetă albastră este profund conectată. Această înțelegere s-a aprofundat și s-a extins, pe măsură ce tot mai mulți oameni recunosc că Unimea este Divină și chiar esența ființei noastre. Astăzi Unimea este exprimată prin numeroase orientări - religii, filosofii, tradiții mistice și indigene, științe. Aceste orientări ies din matca lor de origine, se amestecă și se convertesc pentru a forma un singur flux, o Mișcare Universală a Unimii. Ziua Mondială a Unimii este ziua noastră pentru a sărbători unitatea în diversitatea noastră, ca o comunitate  spirituala consacrată să deservească trezirea colectivă a omenirii.

  Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Internationala a Unimii semnata de peste 52000 de oameni din toata lumea, care fac parte din comunitatea noastra spirituala. Iata petitia pentru Unime pe care te invitam si pe tine sa o semnezi:

  Declar urmatoarele:

  1. Mesajul “Noi suntem impreuna Unul, suntem interconecati si interdependenti, unul cu celalalt, cu Dumnezeu, cu Viata”, este mesajul spiritual pe care lumea il poate folosi pentru a gasi solutii pasnice la provocarile omenirii.

  2. Lumea nu trebuie sa fie asa cum este acum, iar oamenii o pot schimba, fiecare folosindu-se de puterea lui spirituala.

  3. Umanitatea este buna si are un potential nelimitat pentru a evolua. Transformarea sociala incepe cu transformarea personala. Prin urmare, recunosc importanta conectarii mele la esenta divina si sursa mea de intelepciune interioara in timpul calatoriei mele prin viata, permitand potentialului meu uman cel mai inalt sa infloreasca spre binele tuturor.

  4. Crezul nostru se bazeaza pe principii spirituale si valori universale, cum sunt respectul, dreptatea, pacea, demnitatea, libertatea, responsabilitatea si colaborarea, valori care sprijina si aceasta petitie.

  5. Oamenii au nevoie unul de celalalt pentru a supravietui pe aceasta planeta. Recunosc ca suntem impreuna si ne dezvoltam impreuna, pe masura ce ne cunoastem si invatam sa ne bucuram de minunile si frumusetile diversitatii. Declar ca am rolul meu in construirea unei lumi in care noi, oamenii, putem aborda problemele comune globale intr-un mod holistic, pozitiv si transformator, si putem trai impreuna in pace.

  6. Unimea contine Totul din viata, inclusiv si acele parti pe care noi le vedem ca alcatuind pe « celalalt ». Realizez ca plenitudinea si solidaritatea pot fi experimentate doar prin recunoasterea unicitatii, frumusetii si sensului tuturor aspectelor din viata, iar aceasta recunoastere incepe cu Mine. 

  7. Sunt parte din aceasta constiinta in curs de dezvoltare care promoveaza deschidere, curiozitate, conectare si relationare cu mine insumi si cu intreg Universul, si care    continua sa recunoasca minunea, frumusetea si misterul din tot.

  8. Timpul pentru schimbare este Acum.

  9. Este important sa stabilim in mod oficial o zi in fiecare an, in care intreaga umanitate sa devina o singura familie, sa comunice, sa sarbatoreasca si sa traiasca experienta Unimii.

  Apasa aici pentru a semna declaratia