Intrebari si raspunsuri

  Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
   

  Citeste raspunsurile la intrebarile cele mai frecvente. Daca nu gasesti ceea ce cautai poti sa ne trimiti un mesaj.

  Pentru vizitarea site-ului este necesara crearea unui cont?

  Crearea unui cont pe site-ul humanitysteam.ro se face doar daca doriti sa adaugati inregistrari in directorul de companii si evenimente holistice. Altfel, site-ul humanitysteam.ro se poate vizita fara sa fie necesar un cont. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate inainte de crearea unui cont.

  Cum creez un cont de utilizator pe site-ul humanitysteam.ro?

  Pe fiecare pagina a site-ului nostru in coltul dreapta sus este un buton "Login". Apasati pe „Login” si alegeti optiunea “Creati un cont”. Completati detaliile personale solicitate si apasati “Inregistrare”. Un email de confirmare a inregistrarii va fi trimis pe adresa de email inscrisa in cont. Confirmati inregistrarea si intrati in cont.

  Cum inregistrez o companie in directorul de spiritualitate?

  Daca aveti deja un cont creat pe site-ul humanitysteam.ro, accesati “Login” si intrati in cont cu adresa de email si parola.

  Sunt trei modalitati prin care va puteti inregistrati activitatea in director, va rugam sa alegeti una dintre ele:

  1. In meniul din contul Dvs., alegeti optiunea “Ma inscriu in director”. Pe pagina de inregistrare care se deschide alegeti unul dintre pachetele disponibile (Free, Silver, Premium) si continuati completarea detaliilor companiei/activitatii Dvs. La sfarsit va rugam sa cititi si sa agreati “Termenii si Conditiile” si “Politica de confidentialitate” a site-ului humanitysteam.ro. Salvati si inchideti. In acest moment, pe adresa Dvs. de email veti primi confirmarea ca ati solicitat o inscriere in director si daca inscrierea este cu plata, veti primi si detaliile necesare pentru plata. Asteptati confirmarea listarii.

  2. In meniul din contul Dvs. intrati in "Panoul de control" -> "Compania mea" -> "Companie listata" -> "Adauga companie". Se deschide pagina de inregistrare companie. Urmati pasii si completati datele solicitate. (vezi explicatiile de mai sus)

  3. Din meniul principal de sus al site-ului intrati pe linkul "Director de spiritualitate" -> "Inscrie-te in director". Se deschide pagina de inregistrare companie. Urmati pasii si completati datele solicitate. (vezi explicatiile de mai sus)

  Dupa inregistrarea unei companii si activarea acesteia de catre administratorul website-ului (pachetele Silver sau Premium necesita o donatie, activarea se va face dupa primirea donatiei), puteti adauga evenimente si oferte promotionale (servicii/produse la reduceri de pret).

  Cum adaug evenimente sau oferte in director?

  Pentru adaugarea unui eveniment sau oferta in director, trebuie sa aveti inregistrata o companie/activitate la care sa atasati evenimente si/sau oferte.

  Fie ca doriti sa inregistrati un eveniment, fie o oferta, procedura este similara: Accesati “Panoul de control” din contul Dvs. si selectati optiunea de adaugare eveniment sau oferta speciala. Adaugati detaliile solicitate si asteptati revizuirea administratorului pentru publicare.

  Numarul de evenimente/oferte este limitat in functie de pachetul ales.

  Cum se modifica detaliile unei companii, eveniment sau oferta?

  Odata inregistrarea confirmata si listata pe site, aceasta se modifica cu usurinta ori de cate ori este necesar. Chiar va rugam sa mentineti informatiile actualizate la zi pentru a fi utile vizitatorilor Dvs.

  Intrati in contul Dvs. de pe site accesand sectiunea “Login”, apoi in “Panoul de control”. Acolo veti regasi pe sectiuni informatiile despre companie. Intrati pe inregistrarea pe care doriti sa o modificati/stergeti si apoi salvati.

  Cum fac upgrade la un plan cu mai multe facilitati?

  Accesati "Panoul de control", intrati in meniul "Compania mea", intrati pe compania listata si apasati pe "Schimba" din dreptul pachetului actual. Alegeti alt plan si salvati. Veti primi un email cu detaliile pentru donatie. Compania Dvs. va avea acum mai multe optiuni de listare pe care va rugam sa le completati pentru a fi afisate vizitatorilor din director.

  Care sunt costurile pentru inregistrarea in director?

  Promovarea activitatii Dvs. in directorul pus la dispozitie pe website-ul humanitysteam.ro se poate face gratuit in cadrul pachetului “Free” si cu optiuni suplimentare in cadrul pachetelor „Silver” sau „Premium”. Acestea se pot activa in urma unei donatii/sponsorizari catre asociatia noastra.

  Humanitysteam.ro este o miscare si o comunitate spirituala ce sustine o activitate nonprofit, noncomerciala si caritabila. Sursele noastre de venit sunt donatiile si sponsorizarile, pe care le redistribuim catre campaniile umanitare pe care le desfasuram. Website-ul humanitysteam.ro si directorul de spiritualitate este pus la dispozitia Dvs. prin activitate de voluntariat.

  Daca alegeti unul dintre pachetele cu donatie, listarea companiei sau a ofertelor Dvs. se va face dupa primirea donatiei in contul asociatiei noastre. Verificati pachetele de donatii aici: https://www.humanitysteam.ro/planurile-de-donatii

  Cum se poate trimite donatia pentru pachetele Silver si Premium?

  Momentan donatia Dvs. poate fi trimisa prin transfer bancar in contul asociatiei noastre sau prin card:

  Asociatia Echipa Omenirii
  Sediu: Str. 22 Decembrie P2/T2, Baia Mare, jud. Maramures, Romania
  Cod fiscal: 27890300
  Cont IBAN:  RO21RNCB0065120374630001
  Detalii: Donatie Silver / Premium

  Prin link de plata prin card prin Mobilpay

  Veti primi aceste detalii prin email dupa trimiterea solicitarii Dvs. de inregistrare a activitatii Dvs. in director.

  Cum poate fi si compania mea listata la "Recomandat"?

  Aceasta optiune este valabila doar pentru pachetul "Premium" si se realizeaza automat.

  Cum adaug un articol pe site?

  Pentru a adauga un articol pe site-ul nostru in sectiunea "Articole" trebuie sa aveti calitatea de membru inregistrat si autor. Creati un cont pe site-ul nostru si apoi contactati-ne pentru a solicita calitatea de autor. In meniul de utilizator veti gasi optiunea de adaugare articol nou.