Exercitiu de Unime

  Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
   

  Suntem diversi, dar suntem in esenta copiii aceluiasi Creator si , ca intr-o familie, cel mai bine ne este cand suntem uniti, protectori, prietenosi si ne manifestam cu grija unul fata de celalalt.

  Humanity's Team Romania face un pas catre toti activistii din spiritualitate, toti cei care si-au asumat rolul de a-i aduce la vindecare pe ceilalti: va invitam sa va alaturati proiectului nostru de Unime si sa va inscrieti in directorul de spiritualitate, unde orice suflet care isi cauta salvarea poate sa gaseasca o resursa de ajutor.

  Am creat acest director cu gandul la conexiune, la crearea puntilor intre inimi. Il oferim gratuit, noi voluntariem pentru ceea ce credem cu adevarat. Cele mai inimoase suflete, dornice sa ajute, sunt invitate sa se prezinte.

  Haideti sa lucram impreuna, deschisi, transparenti, unul langa altul. Haideti sa ne unim in efortul nostru comun de a ridica constiinta omenirii. Oamenii in suferinta au dificultati in a va gasi, in primul rand pentru ca astazi chiar sunt foarte multe posibilitati si optiuni, apoi pentru ca atunci cand esti tulburat de ingrijorare, apreciezi sa gasesti totul usor, intr-un loc. Personal am intalnit oameni care nu stiau unde sa gaseasca un terapeut de un anume fel. Crearea unui catalog este o solutie practica, utila si functionala.

  Directorul este pentru toata lumea, vizitatorul este cel care sorteaza si face alegerea finala. Nu dorim sa clasificam, sa etichetam sau sa listam doar anumite activitati, scoli, comunitati. Toate cararile sunt bune pentru sufletul insetat si de oriunde poate invata. Deci, noi nu vom tria informatiile primite, ci le vom oferi intr-o platforma comuna, functionala, moderna.

  Inscrierea unei prezentari cu evenimente si oferte promotionale in director este gratuita, fara limita de timp, este de tip do-it-yourself. Va puteti inscrie toate datele de contact. Daca doriti o expunere mai mare (newsletter+Facebook), am creat si doua variante contra unei donatii catre comunitatea noastra. Aceste pachete implicand actiunea noastra directa, au o delimitare in timp si le-am conferit si o valoare. Verificati aici pachetele pentru detalii suplimentare. Pentru cei care nu stiu cum sa se inscrie am creat o pagina cu instructiuni.

  Va asteptam in director ca intr-un workshop cu tematica: „Sa vindecam sufletul de separare, de iluzia superioritatii, sa-l scoatem din slujba ego-ului si sa-l servim pe Dumnezeu.” Concret.

  Namaste!