Evaluare in urma chestionarului referitor la newsletterul nostru

  Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
   

  Multumim tuturor celor care s-au implicat in a ne trimite un feed-back referitor la newsletterele noastre. Raspunsurile Dvs. au fost foarte apreciate si studiate indeaproape. Inca se mai raspunde la chestionar, dar preferintele majoritatii sunt evidente.

  Asadar dupa cum ati observat deja am reinstituit "in program" newsletterul inspirational zilnic, pe care 80% dintre respondenti l-au cerut in inbox. Motivul pentru care a fost oprit a fost intai tehnic (dar s-a rezolvat), apoi financiar, dar speram ca vom rezolva si aceasta problema in timp. Newsletterele zilnice catre o baza mare de abonati costa mult, mai ales pentru o activitate non-profit ca a noastra, in care sursele de venit sunt donatiile si prioritare sunt campaniile umanitare. Dar, cand exista vointa se creaza si un mijloc, deocamdata lucrurile s-au pus pe un fagas cu perspective. 

  De acum va puteti abona la inspirationalul zilnic si pe site, iar daca nu reusiti, ne puteti scrie oricand folosind formularul de contact de pe site.

  Printre preferintele abonatilor nostri am descoperit si tutorialele pentru evolutie spirituala. Am creat deja o sectiune pe site in care vom aduna materiale interesante si utile, scrise de oameni cu renume deja in domeniu si care exemplifica prin viata proprie misiunea de teacheri/tutori/deschizatori de minti pentru restul umanitatii. Puteti oricand sa ne ajutati prin recomandari de materiale scrise, audio sau video. 

  Ni s-au cerut validari stiintifice pentru cele expuse in materiale. Aici putem avea o contributie relativ mica, pentru ca materialele sunt preluate si distribuite ca atare. Exista autori orientati in mod special pe aceste aspecte, care puncteaza descoperirile din fizica cuantica cu ceea ce s-a transmis in timp de catre marii initiati ai vremurilor, vom publica si noi ce gasim, dar nu este orientarea noastra de baza sa convingem prin dovezi, ci mai degraba va invitam sa testati si sa va faceti propriile introspectii. Humanity's Team este o miscare spirituala in care se recunoaste si respecta diversitatea in unime, fara sa faca prozelitism.

  Am primit multe comentarii apreciative, pline de energie pozitiva si suport, care ne-au emotionat profund. Va multumim si speram sa ramaneti alaturi de noi, activi sau pasivi, fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu!