Doneaza pentru familiile din Ucraina

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
     

    Suntem alaturi cu inima de familiile care astazi fug din calea razboiului din Ucraina. Daca doresti sa oferi o mana de ajutor familiilor refugiate in tara noastra, iata cateva sugestii de implicare!

    In vama Isaccea este nevoie de haine groase, geci, paturi, radiatoare. Mancare este suficienta. Persoanele care pot ajuta sunt rugate sa o contacteze pe Dna Mihaela Dan la numarul 0757 205405. 

    Voluntariati sau donati catre asociatiile care activeaza zilele aceastea in vamile Romaniei, oferind pe langa alimente si produse de urgenta necesitate, diverse forme de sprijin social personalizat. 

    Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare (activeaza in vama Sighetul Marmatiei)

    https://www.assoc.ro/

    Santinela ASSOC a luat naștere în contextul pandemic recent, dar iată că își recapătă utilitatea și își mărește forțele și echipa acum, pentru a oferi refugiaților din Ucraina servicii de consiliere, integrare și sprijin oferite de asistenți sociali, psihologi, voluntari și alți experți din echipa asociației noastre.
    Cum ne poți ajuta chiar tu?

    Facem apel către toate persoanele vorbitoare de limba ucrainiană care ar putea oferi servicii de traducere. Pentru facilitarea oferirii serviciilor de consiliere, dar și a donațiilor, sau îndrumării refugiaților către puncte de cazare, echipa ASSOC are nevoie de persoane care vor reprezenta puntea de legătură între experți și refugiați.

    Totodată, echipa ASSOC lucrează chiar acum la înființarea a două puncte multimedia de ajutor, unde refugiații vor beneficia de laptopuri, wi-fi gratuit, psihologi, asistenți sociali, hrană caldă oferită de Restaurantul Social Kis Papa, precum și alimente neperisabile, apă sau haine. Toți voluntarii prezenți în aceste puncte de ajutor îi vor îndruma pe refugiații care au nevoie la punctele de cazare disponibile la momentul de față.

    O altă modalitate prin care poți contribui la ajutorul acestor persoane este să oferi cazare familiilor de refugiați care au nevoie. Dacă dispui de un loc primitor în care ai putea caza refugiați, nu ezita să ne contactezi! Echipa noastră te va introduce într-o bază de date special destinată acestei cauze și vei fi contactat imediat ce vor apărea solicitări.

    Nu ezita și alătură-te chiar acum în echipa Santinelei ASSOC! Ești la un telefon distanță de face societatea un loc mai bun și de a oferi ajutor celor care chiar au nevoie în aceste momente dificile.

    Unde ne găsești?
    Puncte de informare și de colectare:
    Baia Mare, Asociația ASSOC
    Str. Lascăr Pană (fostă Rachetei, nr. 3)
    Sighetu Marmației
    Restaurant Social Kis Pipa
    Str. Andrei Mureșan, nr. 3

    🆘 DONAȚII
    RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040
    cu mențiunea Santinela ASSOC

    📬 CONTACT
    Telefon 0262 222 226
    E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Asociatia Grup Civic Botosani (voluntariaza in vamile Siret, Radauti Prut, Stanca)

    Astăzi ne am împărțit pe trei zone. Am fost la Radauti Prut, acum am venit in vama Stânca pentru e ne ajuta colegii, iar celalalta echipa de luptători se afla la Vama Siret.
    Astăzi am avut alături de noi doua eroine! Doamna Dorina, purtător de cuvânt ISU și doamna Minodora, purtător de cuvânt de la Politia de Frontiera care au umplut mașina Frontierei cu pachete de la noi si au trecut granița pentru a oferi un ajutor și celor care nu pot trece pe meleagurile noastre . Noi suntem și acum in Vama Stânca și preconizam ca vom face noapte albă aici, împreuna cu voluntarii noștri, pentru a împarți pachete celor care au nevoie.
    Totul este sumbru ce se întâmpla aici! Sentimentele sunt greu de descris in cuvinte. Nici nu cred ca exista cuvinte atât de puternice care sa poată descrie măcar pe jumătate ceea ce trăiesc oamenii care roiesc in jurul nostru. De asta încă avem nevoie de ajutorul Dvs! Nu ii putem lasă pe frății noștri singuri in frica aceasta. Nu le putem schimba soarta, dar măcar le putem aduce o alinare prin a le arata ca nu sunt singuri!
    Încă avem nevoie de voluntari și ajutor pentru pachete!
    Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
    Mă puteți contacta direct la numărul de telefon +40 (759) 362 916 sau puteți dona direct în conturile asociației cu mesajul ,,UCRAINA”.
    📌IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
    📌IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
    📌IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
    Codul Swift BTRLRO22.
    (Preluare text de pe pagina de Facebook a asociatiei)

    Doneaza catre Asociatia Echipa Omenirii 

    Trimite rapid o donatie cu mesajul "Ucraina" catre asociatia noastra si noi o vom transfera mai departe asociatiilor active in vama:

    ONLINE CU CARDUL PRIN MOBILPAY.RO

    ONLINE PRIN PAYPAL

    Trimite donatia ta catre:

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    TRANSFER BANCAR

    ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
    C.I.F. 27890300
    Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
    Banca: BCR 

    Detalii: Ucraina

    Nu-ti feri inima! Altruismul este calea cea mai rapida catre vindecare si evolutie accelerata.