X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pamantul se inalta si nimic nu va mai fi la fel

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dezamăgirea pe care mulți dintre voi o simțiți în ceea ce privește încetineala cu care Noul Pământ pare a-și face apariția,  se datorează faptului că voi priviți procesul cu anumite așteptări despre cum „ar trebui” să arate lucrurile. Asta reflectă modul în care ați învățat să trăiți în energia trei dimensională. Voi vă aștepați ca schimbările evoluționiste să se manifeste în anumite moduri familiare, dar, amintiți-vă, conștiința omenească este limitată la ceea ce este deja cunoscut.

Fiți deschiși la ceea ce este încă necunoscut, pentru că schimbarea este și se manifestă în moduri neașteptate.Să știți că noile energii puternice curg pe tăcute pe Pământ și sunt disponibile tuturor, dar nu se vor manifesta întotdeauna în modurile pe care voi le așteptați. Mult din ceea ce voi percepți drept haos este, de fapt, curățarea vechii energii.

Este foarte important să vă acordați timp să vă odihniți pe parcursul zilei pentru procesul de integrare a acestor energii noi, puternice, care de multe ori vă pot face să vă simțiți epuizați. Chiar și având programe de lucru foarte încărcate, este important să includeți mici pauze care pot fi atât de simple ca mersul la baie și închiderea ușii pentru a vă odihni câteva clipe în realizarea lui ”EU SUNT”. Dacă este posibil, un pui de somn scurt, este cel mai bun. Procesul de integrare nu are loc peste noapte, el exact asta și este, un proces! Aveți răbdare, dragilor, și dați drumul tentației de a crede că nu faceți nimic pentru simplul fapt că voi și lumea nu sunteți așa cum ați anticipat –  încă.

Unii, când simt nevoia unui pui de somn în miezul zilei, se opun, crezând că acest lucru demonstrează lene sau un pas fizic înapoi, pentru că este ceva ce n-au avut nevoie niciodată să facă. Este important să nu opuneți rezistență, pentru că procesul de integrare are nevoie de multă energie, lăsându-vă mai puțină la dispoziție pentru stilul de viață activ cu care sunteți obișnuiți. Persoana care insistă să-și continue obiceiul de a merge, a merge, a merge, în ciuda nevoii de mai multă odihnă, se va simți în curând stoarsă de energie.

Acordându-vă timp să faceți o pauză și să vă odihniți nu este un fel de a nu face nimic cum ar putea să pară, ci este o acțiune integrantă a procesului de înălțare. Ați fost programați să credeți că o viață productivă și plină de succes înseamnă a fi ocupați. Ca atât de multe alte credințe, și acesta este un concept transmis din generație în generație. Atât școala, cât și părinții v-au învățat că timpul petrecut fără a face ceva înseamnă lene, că este un lucru rău.  În viețile trecute acest lucru a fost adevărat și, prin urmare, mulți mai purtați în memoria voastră celulară amintiri din acele vieți în care cei care nu au arat și recoltat, sau nu au lucrat ore întregi pentru alții, nu au avut ce mânca. Asta nu înseamnă, însă, că fiecare moment al zilei trebuie să fie o luptă! Aceasta este rădăcina luptei pentru cei care cred că s-au născut având fie sexul greșit, fie culoarea pielii.  

Descoperiți că multe lucruri pe care le-ați crezut cândva adevărate au devenit treptat o memorie celulară estompată. Începeți să înțelegeți că nu sunteți doar simple corpuri fizice, ci sunteți conștiință aflată în diferite stări de conștientizare, care a ales în scopuri de învățare să experimenteze o lume fizică, într-un corp fizic.

Memoria celulară acumulată viață după viață trăită ca un anumit sex va domina starea de conștiință a unui individ și nu va avea nimic de-a face cu corpul. Alegerea sexului este o decizie de dinainte de naștere și este făcută de fiecare suflet în scopul de a integra energiile masculine sau feminine necesare pentru a crea împlinire și echilibru.

Încercați să nu judecați sau să vă comparați călătoria voastră cu a altora, ci mai degrabă să examinați cu atenție ceea ce nu înțelegeți încă în experiența voastră personală sau în cea a lumii, pentru a găsi lecțiile ascunse – perlele de înțelepciune care așteaptă să fie descoperite. Călătoria fiecăruia este individuală și se bazează pe echilibrarea experiențelor vieților trecute.

Din ce în ce mai mult, și clipă de clipă, pe măsură ce începeți să rezonați cu frecvențele noi, mai înalte, ale Luminii, veți experimenta faptul de a simți („a vedea și auzi energiile”) de o frecvență mai înaltă. Nu vă speriați atunci când se întâmplă aceste lucruri, ci aveți încredere în proces, pentru că schimbările au loc și nimic nu va mai fi la fel. Nu este nimic de care să vă fie frică! Cei care continuă să se mai agațe de vechiul care se destramă cu repeziciune se vor trezi zbătându-se după aer într-o lume care se dizolvă.

Sursa :  http://www.dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/, autor Monica Poka


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.