X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
 recunostinta

Fiti bucurie, practicati recunostinta!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Recunostinta este contrabalansul iubirii. Recunoștința, în cel mai pur sens al său, este recunoașterea lui ”EU AM”, și nu simplul act de a spune ”mulțumesc” pentru ceva ce ai primit, așa cum în general se crede. Acest sens spiritual profund este că tot ceea ce este bun și pare a veni din afara sinelui nu este, de fapt,

altceva decât manifestarea veșnic prezentei plenitudini și completitudini. Recunoștința înflorește cu ușurință din conștiința cuiva în care completitudinea și abundența sunt înnăscute, pentru că provin din unimea cu Sursa Divină.

Recunoștința neexprimată acționează ca un blocaj al curgerii, cum s-ar spune, deoarece iubirea și recunoștința se echilibrează una pe cealaltă. Gândiți-vă la o monedă – iubirea este pe o parte și recunoștința, pe cealaltă parte.

Începeți să practicați recunoștința în fiecare domeniu al vieții voastre – pentru ceea ce aveți, precum și pentru ceea ce credeți că nu aveți material, emoțional, mental și spiritual! Amintiți-vă întotdeauna că lecțiile dureroase au fost alese de voi ca fiind necesare pentru a obține creșterea și evoluția pe care o căutați ca spirit. Înțelegeți că voi sunteți creatorii. Gândurile și cuvintele voastre iau formă și se manifestă.

Actul de a exprima recunoștință servește la re-formarea memoriei celulare a lipsei în: ”Eu am! Eu sunt abundent și infinit binecuvântat!”.

Trăind în fiecare zi din această conștientizare, a unimii cu Sursa, vă va permite să experimentați energia iubirii și vă ajută să înțelegeți mult mai profund orice lecții ați putea avea fiecare. Practicați cu lucrurile simple, pentru că recunoștința nu este necesar să fie o declarație impozantă, ci pur și simplu conștientizarea lui  ”Eu Am, pentru că Eu Sunt!”.

Pentru că recunoștința este o fațetă a iubirii, ea trebuie integrată împreună cu alte fațete ale iubirii, devenind în cele din urmă starea voastră de conștiință atinsă, deplin integrată și manifestată ca IUBIRE (necondiționată = capacitatea de a pastra sau de a creste Iubirea  in suflet, indiferent de situatie).

Recunoștința poate fi practicată la toate nivelurile. De exemplu, când conduceți mașina pentru a merge la lucru, fiți recunoscători pentru drumul asfaltat și semnele de oprire! Când mergeți la cumpărături, fiți recunoscători pentru ușurința a ceea ce ați obținut! Material o puteți manifesta dăruind, sau renunțând la acele lucruri de care nu mai aveți nevoie, sau nu le mai folosiți (nu-i vorba de gunoaie!), acțiune care spune celulelor voastre: ”Sunt recunoscător că am suficient de mult pentru a putea împărtăși”. Emoțional, atunci când vă oferiți umărul ca cineva să poată plânge pe el, este o recunoaștere a: ”Mulțumesc pentru lecțiile care m-au făcut să am umeri lați”. Mental, spunând cuvinte, oferind informații sau o ghidare inteligentă pentru cei care caută la acest nivel, spunând: ”Am trecut și eu prin asta. Pot să-ți spun cum a funcționat pentru mine. Sunt recunoscător pentru capacitatea de a-i ajuta pe alții. Am înțelepciune”. Până și un bănuț donat în spiritul iubirii poartă o energie puternică, pentru că Spiritul habar nu are de valoarea monetară materială, el recunoaște doar intenția.

Fiți recunoscători pentru faptul că ați evoluat până în punctul în care sunteți capabili să recunoașteți natura Divină a tuturor și a toate cu care intrați în contact! Exprimați recunoștință pentru zâmbetul cuiva, pentru un tril de păsărele sau o carte bună și în curând vă veți da seama că fiecare clipă a unei zile obișnuite are în ea posibilități infinite pentru a fi în bucurie. Să știți că energia bucuriei  este cea mai apropiată de energia divină.

Sursa:  http://www.dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/, autor Monica Poka

 


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.