X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Mesajul lipsa

Mesajul lipsa

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Religiile propovaduiesc un Creator separat de creatia sa. Astfel ca mesajul de aici- ca Dumnezeu nu e separat de nimic este un mesaj radical si unul foarte important. Si este un element care lipseste din majoritatea teologiilor Lumii. Acesta e mesajul lipsa.

Dumnezeu nu este separat de nimic, ci este Prezent peste tot, este Totul in Toate, Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul, Suma totala a Tot ceea ce a fost vreodata, este acum si va fi vreodata. Aceasta este natura, acesta este adevarul Lui Dumnezeu, iar cand veti alege asta, o veti sti si o veti recunoaste. Veti intelege mai profund adevarata natura a Divinului. De fapt Dumnezeu nu poate fi “explicat” ci doar trait intr-un loc care merge dincolo de intelegere. Cuvintele pot, insa, sa deschida o cale catre acel loc…

Pentru ca acest mesaj lipseste, omenirea nu a reusit sa creeze o lume de pace si armonie si fericire – iar religiile nu au reusit sa inteleaga Viata insasi, privand astfel omenirea de experienta Unimii cu Creatorul – si cu ceilalti.

Daca omenirea ar adopta acest mesaj lipsa ca adevar religios – asa cum adopta, de obicei, noile adevaruri ale medicineii, stiintei si tehnologiei – lumea s-ar putea schimba peste noapte. Pentru ca ideea cat tu esti si toti oamenii sunteti una cu Dumnezeu si una cu ceilalti este una revolutionara, psihologic si spiritual. Veti intelege ce inseamna cand veti deveni ceea ce inseamna. Ceea ce inseamna nu se poate dezvalui voua, pana ce nu se dezvaluie prin voi!

Traiti acest mesaj al non-separarii, al Unitatii Vietii si al Unimii tuturor lucrurilor. Traiti-l intr-un mod practic, nu doar la nivel conceptual. Lasati-l sa se infiltreze in fiinta voastra. La cel mai profund nivel, sa devina o parte a subconstientului vostru si reactia imediata la orice forma a vietii veti intalni. Traind acest mesaj il puteti impartasi cel mai bine.

Nu infranati nimic. Nu va temeti de esec si nu lasati nimic pe mai tarziu. Nu va ascundeti Lumina, lasati-o sa straluceasca, astfel incat toti sa poata vedea minunea care sunteti si sa stie minunea care sunt.

Ai incredere in iubirea care curge prin tine.

Ai incredere in adevarul care traieste in tine.

Ai incredere in procesul Vietii insasi, care Este tu.

Oricine are abilitatea sa transmita acest mesaj minunat de acordare a Unimii. Mesajul vostru este viata pe care o traiti. Darul vostru este Sinele Divin pe care il exprimati. Doar lasati-va Sinele sa se exprime si Lumea voastra se va schimba!

Autor: Neale Donald Walsch

Foto: Pixabay.com


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.