X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
acceptarea

Acceptarea si Iubirea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Accepta-te - asta inseamna rugaciune. Accepta-te - asta inseamna recunostinta. Relaxeaza-te in fiinta ta - asa a vrut Dumnezeu sa fii.

Nu a vrut sa fii in niciun alt fel, altminteri te facea altcineva. Te-a facut pe tine, asa cum esti. Incercarea de a-ti aduce imbunatatiri este in esenta incercarea de a-i aduce imbunatatiri lui Dumnezeu, ceea ce este de-a dreptul stupid, si nu vei face decat sa innebunesti tot incercand asta. Nu vei ajunge nicaieri, ci doar vei rata un mare prilej. Accepta-te, accepta-te intru totul, fa din acceptare culoarea ta, caracteristica ta.

Viata e gata in orice clipa sa isi reverse darurile asupra ta. Viata nu e zgarcita, existenta daruieste intotdeauna din abundenta — insa nu ii putem primi darurile pentru ca nu ne consideram demni de a le primi. Accepta-te, iubeste-te, esti creatia lui Dumnezeu. Ai pe tine semnatura lui Dumnezeu si esti deosebit, unic. Nimeni nu a mai fost ca tine, si nu va mai fi ca tine - esti pur si simplu unic, incomparabil.

Accepta acest lucru, iubeste acest lucru si sarbatoreste-l, si atunci vei incepe sa vezi unicitatea celorlalti, incomparabila frumusete a celorlalti. Iubirea este posibila numai atunci cand exista o acceptare deplina a sinelui, a celuilalt, a lumii. Acceptarea creeaza mediul in care infloreste iubirea.

Sursa: Puterea Iubirii, autor Osho


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.