X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
transformarea interioara

Transformarea interioara depinde de tine

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Motivele nefericirii sau fericirii, cerului sau iadului le poți purta în tine. Orice ți se întâmplă, se întâmplă din cauza ta. Cauzele externe sunt secundare, cauzele interne sunt primare. Până nu înțelegeți acest lucru, transformarea interioară este imposibilă. Dacă cauza este afară, atunci veți fi pentru totdeauna în robie pentru că nu puteți schimba cauzele exterioare. Dacă faceți o schimbare, vor urma milioane. Motivele sunt înăuntru, afară sunt doar scuze.
Puteți schimba întregul mediu extern, dar nimic nu se va schimba dacă lumea interioară rămâne aceeași. Atitudinile interne vor crea același model din nou și din nou, deoarece o persoană trăiește din interior în exterior. Îți poți purta iadul sau raiul în tine. Ca un păianjen poartă o pânză. Oriunde vine păianjenul, își întinde imediat pânza în jurul său. Și când păianjenul vrea să meargă mai departe, el absoarbe pânza în sine. Oriunde te duci, îți creezi imediat propriul model în jurul tău.
Înțelege, totul depinde de tine.
Înțelege, pentru că transformarea ta depinde de ea. Dacă iadul este în tine, oriunde vei merge, creezi întotdeauna iadul în jurul tău. Iadul și cerul nu sunt concepte geografice; ele nu există în spațiul cosmic. Ele există în spațiul interior.
Sursa: Facebook, autor Osho

Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.