X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

pixabay.com
Comuniune cu Dumnezeu

Invatati-i pe copii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Invatati-i pe copiii vostri ca nu au nevoie de nimic din afara lor pentru a fi fericiti – nici o persoana, nici un loc sau lucru – si ca adevarata fericire se gaseste inauntrul lor.

Invatati-i ca ei le sunt de ajuns lor insisi.

Invatati-i pe copiii vostri ca esecul este o fictiune, ca fiecare incercare este un succes si ca fiecare efort este ceea ce duce la victorie – esecul nefiind cu nimic mai putin onorabil decat succesul.

Invatati-i pe copiii vostri ca sunt profund conectati la tot ce inseamna Viata , ca sunt Una cu toti oamenii si ca nu sunt niciodata separati de Dumnezeu.

Invatati-i pe copiii vostri ca ca ei traiesc intr-o lume a abundentei magnifice, ca este destul pentru toata lumea si ca primesc cel mai mult atunci cand dau cel mai mult – nu atunci cand aduna cel mai mult.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu li se cere sa fie sau sa faca nimic pentru a fi alesi sa triasca o viata plina de demnitate si impliniri, ca nu trebuie sa intre in competitie cu nimeni pentru nimic si ca binecuvantarile lui Dumnezeu sunt revarsate asupra tuturor.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu vor fi judecati niciodata , ca nu trebuie sa-si faca griji ca s-ar putea sa nu inteleaga totul cum trebuie si ca nu trebuie sa schimbe nimic sau “sa devina mai buni” pentru a fi vazuti ca perfecti si frumosi  de catre ochii lui Dumnezeu.

Invatati-i pe copiii vostri ca pedepsele si consecintele nu sunt unul si acelasi lucru, ca moartea nu exista si ca Dumnezeu nu va condamna niciodata pe nimeni.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu exista conditii cand e vorba de iubire, ca nu trebuie sa-si faca griji ca ar putea pierde vreodata dragostea voastra sau a lui Dumnezeu si ca propria lor dragoste, oferita in mod neconditionat, este cel mai mare dar pe care-l pot da ei lumii intregi.

Invatati-i pe copiii vostri ca a fi speciali nu inseamna a fi mai buni, ca a pretinde ca sunt superiori altora nu inseamna a se vedea ca Cine Sunt Ei cu Adevarat, si ca e o mare mangaiere in a recunoaste ca “drumul meu nu este cel mai bun; este doar un drum diferit”.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu exista nimic ce ei nu pot face, ca Iluzia Ignorantei poate fi eradicata de pe Pamant si ca oricine nu are in realitate nevoie de nimic altceva decat sa fie redat lui insusi, amintindu-i-se Cine Este El cu Adevarat.

Invatati-i aceste lucruri si ii veti fi invatat ceva maret.

Invatati-I aceste lucruri – nu cu cuvinte, ci cu fapte. Nu cu discutii – ci cu demonstratii.

Ceea ce le faceti voi copiilor vostri ii va emula si ei vor deveni asa cum sunteti voi.

Si mergeti acum si invatati-i aceste lucruri nu numai pe copiii vostri, ci pe toti oamenii si pe toate natiunile. Asta deoarece toti oamenii sunt copiii vostri si toate natiunile sunt casa voastra.

Este momentul sa impartasiti impreuna cu lumea intreaga aceasta viziune glorioasa. Este viziunea tuturor mintilor care au cercetat vreodata cu adevarat, a tuturor inimilor care au iubit vreodata cu adevarat, a sufletelor care au simtit vreodata cu adevarat Unimea in viata.

 

Sursa: Comuniune cu Dumnezeu – un dialog neobisnuit , autor Neale Donald Walsch


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.