X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

pixabay.com
universe

10 pași pentru a trăi aliniat cu Universul

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Spune cu voce tare și în mintea inimii (și inima minții) următoarele:

1.Trăiesc momentul prezent. Nu voi fi obsedat cu privire la trecut și nici nu îmi voi face griji cu privire la viitor. Știu că, prin practica cuantică, am acces la intrarea și efectuarea oricăror schimbări pe care le doresc în lumile trecutului și viitorului, pentru că trăiesc în prezentul etern.

2.Cultiv arta de a face conexiuni - conexiuni cosmice, conexiuni locale. Sunt atent la modul în care viața mea este intim legată de toată viața. Devin prietenul naturii și îi păstrez frumusețea și armonia oriunde și oricând pot.

3.Sunt recunoscător pentru toate binecuvântările din viața mea. Îmi descriu zilele prin gramatica recunoștinței. Îmi exprim recunoștința: „Vă mulțumesc pentru această mâncare și pentru toți cei care au muncit pentru a o găti. Mulțumesc, bunico, oriunde te-ai afla, pentru că m-ai învățat să gătesc. ”

4.Practic ospitalitatea într-o lume în care prea des lumea se teme de necunoscuți, dușmanii sunt urâți, iar celălalt este evitat. Nu văd pe nimeni diferit. Urez bun venit oaspeților și chiar oamenilor cu idei foarte diferite de ale mele, cu grație, cu profunzime de a vedea deplinătatea și minunea celuilalt.

5.Caut libertatea și dreptatea pentru toți. Voi lucra pentru o lume liberă și corectă, o lume care funcționează pentru toată lumea.

6.Adaug un plus la fondul de bunăvoință al planetei practicând mici acte de bunătate,  cuvinte de încurajare și multe expresii de curtoazie.

7.Cultiv abilitățile de ascultare profundă. Voi depăși divizarea ideologică. Îmi amintesc că toate lucrurile din lume vor să fie auzite, la fel ca numeroasele voci din mine.

8.Exersez respectul față de viață văzând sacrul în, cu și prin toate lucrurile lumii. Totul există în câmpul sacrului.

9.Renunț să încerc să ascund, să neg sau să scap de imperfecțiunile mele. Ascult ce spune partea mea de umbră, dar nu voi trăi doar acolo. Știu că eliberez multe dintre aceste forme vechi, aceste umbre vechi și aduc lumină pentru a alunga umbra și pentru a-mi așeza  viața în lumină.

10.Sunt dispus să învăț de la profesorii spirituali din jurul meu, oricât de neobișnuiți sau diferiți de mine ar fi.

 

Sursa:  evolvingwisdom.com


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.