X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

pixabay.com
Vocea sufletului

Vocea sufletului

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dacă nu-ţi asculţi sufletul, trăieşti o viaţă greşită şi nu te simţi în largul tău!

Dă ascultare sufletului şi activează-ţi viaţa adevărată, aceea care ţi-a fost menită de Dumnezeu. Sufletul este scanteia Divină a vieţii.

Dacă sufletul îţi sugerează că trebuie să faci altceva decat faci acum şi dacă te cheamă în altă direcţie, este sigur că, dacă îi vei da ascultare, ţi se va oferi tot ce îţi trebuie pentru ca să îţi croieşti drum spre chemarea sufletului!

Pentru a auzi sufletul, e nevoie de un alt fel de ascultare, şi anume de conştienţă. Cand mintea şi ego-ul tac, se aude sufletul. Atunci cand suntem conştienţi de ce ne spune sufletul, intrăm în adevărata energie a vieţii, care este caracterizată de mister. Misterul ne dă posibilitatea de a avea parte de experienţa unor pasiuni unice şi a unor vise de neprevăzut, care înseamnă VIAŢA în toată bogăţia ei.

Odată ce ai auzit mesajul sufletului, trebuie să acţionezi în conformitate. Te poţi preface că nu l-ai auzit dar vei fi îmboldit în permanenţă de conştientizarea faptului că, de fapt, l-ai auzit. Atata timp cat nu vei acţiona, vei fi conştient că îţi lipseşte ceva. Vei deveni tot mai neliniştit cu privire la viaţa ta, pentru că sufletul ţi-a dat informaţii pertinente despre drumul pe care îl ai de urmat. Dacă nu asculţi de acest mesaj vei risca să-ţi ratezi însuşi sensul vieţii.

Cand îţi asculţi sufletul şi acţionezi în consecinţă, acea căutare lipsită de bucurie a minţii încetează şi asupra omului coboară un sentiment de repaus absolut. O stare de conştientizare a unei puteri imense şi universale, care îi transformă complet lumea din jur.

Mesajul care ne vine din suflet este legătura noastră directă cu Dumnezeu, cu Puterea Cea Mai Înaltă, cu Tot Ce Este. Atunci cand asculţi şi îţi acordezi astfel viaţa, în fiinţa ta va izbucni o limpezime şi o hotărare foarte puternice.

Atunci cand îţi vorbeşte sufletul, ai posibilitatea să accepţi sau să respingi mesajul.

Orice ai accepta, în orice ai avea încredere totală, orice cunoşti drept adevărat şi alături de orice vei participa la co-creaţie, acel lucru îţi va aparţine.

Nu vei cunoaşte niciodată ceea ce respingi!

Este nevoie de curaj pentru a face alegeri care ne alina sufletul şi să renunţăm la obiceiul vechi de victimă a vieţii. Cand avem curajul de a trăi o viaţă iluminată, izvorată din suflet, nu ne mai putem agăţa de scuza că avem nevoie de timp... Mai mult timp nu ne va vindeca rănile trecutului. Alegerile aliniate la suflet vor îndeplini vindecarea.

Fă paşi zilnic către posibilitatea de a lua în seamă chemarea şi toate celelalte vor veni de la sine într-o ordine Divină corectă.

Trăirea integrală a experienţei extazului înseamnă să ai credinţa, curajul şi capacitatea de a te abandona în seama mesajului pe care ţi-l trimite sufletul.

Sursa articol: B.L.I.S.S. - Natura extazului, autor Maureen Moss


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.