X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

pixabay.com
gratia de fiecare zi

Spune DA Iubirii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Oamenii ar putea trai in abundenta si pace, viata ar putea fi un dans continuu de armonie pentru toata lumea.

Odata ce suntem pregatiti sa acceptam o astfel de viziune si sa o consideram posibila – pentru ca, in Dumnezeu, totul este posibil – atunci vietile noastre vor deveni canale prin care viziunea se va manifesta. Este doar o lipsa a imaginatiei noastre ce ne tine legati de tiparele de limitare si frica.

De fiecare data cand zidurile dintre noi se topesc, lumea este mai aproape de momentul reunirii inimilor, scopul mistic al existentei umane.

Puterile noastre spirituale ne dau posibilitatea uriasa de a schimba lumea. Putem sa ne imaginam orice lume dorim, putem deveni oamenii care sa creeze aceasta lume si ne putem asocia cu ceilalti pentru a o materializa. Milioane dintre noi inteleg ca suntem cu totii Una. Pe masura ce obtinem o pace mai adanca in fiecare dintre noi, oriunde ne-am afla, realitatea pacii devine mai probabila peste tot. Putem inconjura lumea cu un camp de pace atat de puternic, incat ceea ce e de vibratie mai joasa-ura si frica- se dizolva in prezenta lui. Oamenii ar putea trai in abundenta si pace, viata ar putea fi un dans continuu de armonie pentru toata lumea.

Pacea e mai mult decat absenta razboiului – este prezenta pacii, o stare pozitiva de A Fi, care este proclamata de infratire, dreptate si Iubire. In prezenta ei, tot ceea ce inseamna separare nu mai are forta sa creasca.

De aceea, adevarul despre Unitatea noastra intru Spirit, ca si credinta in acest adevar venita din adancul inimilor noastre, reprezinta raspunsul suprem al tuturor problemelor lumii. La nivelul realitatii spirituale, nici unul dintre noi nu exista separat.

Suntem cu totii Una.

Corpul prezinta diferente, spiritul nu.

Comuniunea care apare atunci cand ne dam seama ca suntem cu totii Una, este comunicarea care trece dincolo de o simpla alianta sau tratat. Ea apare dintr-o cunoastere din inima, care transforma mintea. Iesind din adancul nostru, ii atinge pe ceilalti in acelasi loc. Si astfel, ce a fost rupt    va fi reparat. Pana cand nu vom atinge acel loc din interiorul nostru unde ne identificam cu ceilalti, netinand cont de alte diferente, vom perpetua lipsa de armonie.

Toate problemele actuale ale lumii ne ofera o ocazie si o provocare de a capitula in inimile noastre, in fata Adevarului. Vom admite incapacitatea noastra de a ne salva pe noi insine – ne vom da seama de “geniul” nostru in a ne distruge – si ii  vom permite Lui Dumnezeu, cu smerenie, sa faca pentru noi ceea ce noi nu putem face. Omul a fost eficient in a face razboi. Dumnezeu este cel mai eficient in a face pace. Atunci cand ne vom decide, vom fi frati si surori in pace. Misiunea istorica a generatiei nostre este de a alege Iubirea ca principiu organizator al civilizatiei umane si de a cladi ,astfel, o veritabila si stransa comuniune intre toti oamenii din lume.

Cu Iubire  putem depasi intreaga constiinta bazata pe frica si vom fauri un nou camp al posibilitatilor umane, in care va fi pace si armonie.

Vom face chiar mai mult decat sa iubim: ne vom contopi Iubirea si o vom canaliza. Ne vom uni resursele de iertare, imaginatie si gratie – astfel ca bataile multor inimi de pe glob vor intra intr-un tipar profund de rezonanta energetica, ceea ce fizicienii numesc “phase lock”. Vom forma o comunitate de constiinta – o Iubire colectiva – acesta e urmatorul pas in calatoria noastra evolutiva.

Dumnezeu ne asteapta sa spunem DA Iubirii. Astfel se va izbavi lumea – cand vom iesi din toropeala, din lipsa de credinta si indoiala si vom crea lumea pentru care ne-am nascut ca sa o cream.

Cand ne vom aminti ce reprezentam noi unul pentru celalalt, o gratie plina de respect va umple cerurile si ne va inunda inimile.

Caci noi suntem celalalt.

Suntem cu totii Una.

Sursa: Gratia de fiecare zi, autor Marianne Williamson


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.