X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
Recunostinta

Recunostinta

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Există întotdeauna ceva pentru care sa fii recunoscator, chiar și atunci când viața este grea și vremurile sunt grele. Fiecare zi este o binecuvântare și în fiecare moment există multe lucruri pentru care putem fi recunoscători. Lumea ni se deschide când trăim într-un spațiu de recunoștință. În esență, recunoștința are efectul bulgarelui de zapada. Când suntem recunoscători și exprimăm acea recunoștință, universul strălucește un pic mai tare și ne ofera și mai multe binecuvântări.

Există întotdeauna ceva pentru care să fii recunoscător, chiar și atunci când viața pare grea. Când vremurile sunt grele, indiferent dacă avem o zi proastă sau suntem blocați în ceea ce s-ar putea simți ca o rutină interminabilă, poate fi dificil să ne luam timp pentru a ne simți recunoscători.

Cu toate acestea, tocmai atunci recunoștința poate fi cea mai importantă. Dacă putem să ne uităm la viața noastră, în perioadele de provocare și să găsim ceva pentru care să fim recunoscători, atunci ne putem transforma realitatea într-o clipă. Peste tot sunt binecuvântări. Când ne concentrăm asupra a ceea ce este negativ, abundența noastră poate fi ușor de pierdut. În schimb, alegerea de a găsi acel ceva ce există deja în viața noastră si pe care sa-l putem aprecia, poate schimba ceea ce vedem în lumea noastră. Începem să observăm o binecuvântare și apoi alta.

Când alegem în permanență să fim recunoscători, observăm că fiecare respirație este un miracol și fiecare zâmbet devine un cadou. Începem să înțelegem că dificultățile sunt și lecții neprețuite. Soarele strălucește întotdeauna pentru noi când suntem recunoscători, chiar dacă este ascuns în spatele norilor într-o zi ploioasă. Un sandwich simplu devine o sărbătoare, iar un bibelou se transformă într-o comoară. A trăi într-o stare de recunoștință ne permite să ne răspândim abundența, deoarece aceasta este energia pe care o emana ființa noastra. Deoarece lumea reflectă ceea ce întruchipăm, binecuvântările care curg în mod inevitabil spre noi ne dau și mai multe motive de a fi recunoscatori. Universul vrea să ne rasfete cu binecuvântări. Cu cât apreciem mai mult viața, cu atât viața ne apreciază mai mult și ne dăruiește mai multa bunatate.

Sursa: www.dailyom.com


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.