X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Codul lui Dumnezeu

Codul lui Dumnezeu

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În interiorul moleculelor vietii, adanc in ADN-ul fiecarei celule a corpului nostru, a fost gasit un un mesaj incriptat. Printr-o descoperire remarcabila care face legatura dintre alfabetele biblice si codul nostru genetic, ,,limbajul vietii” poate fi acum citit sub forma unor litere stravechi ale unui mesaj etern. Indiferent de rasa, religie, ereditate, sau stil deviata, mesajul este acelasi in fiecare celula a fiecarui barbat, femeie si copil, din trecut sau din prezent.

Acum, cand o treime din natiunile lumii sunt implicate in conflicte armate, o astfel de proba care demonstreaza existenta unei conexiuni universale ne ofera dovada clara ca noi reprezentam mult mai mult decat orice credinta care ne-a separat in trecut si inca ne mai separa. Aceasta nou descoperita expresie de unitate, poate constitui punctul nostru de plecare pe calea pacii atunci cand neintelegerile dintre noi par insurmontabile.

In aceasta lume fascinanta si unica, Gregg Braden ne povesteste despre descoperirea care i-a transformat viata, descoperire care i-a purtat pasii de la o cariera de succes in domeniul aerospatial si al armelor defensive la un studiu de 12 ani al celor mai sacre si onorate traditii ale omenirii.

Cercetarile multidisciplinare extensive si descoperirile lui Braden ne permit:

  • sa descifram mesajul incriptat in celulele noastre inca de la origini;
  • sa intelegem acel mesaj ca pe un principiu al unitatii care face ca razboaiele care se bazeaza pe diferentele dintre noi sa para inutile;
  • sa vedem fragmentul recent revelat din Manuscrisele de la Marea Moarta, care valideaza textul descoperit in celulele noastre;
  • sa descoperim dovezi palpabile si de netagaduit care vin in sprijinul opiniei ca facem parte dintr-un intreg mai mare;
  • si sa invatam cum mesajul din ADN-ul nostru devine baza rezolvarii conflictelor.

O DESCOPERIRE REMARCABILA CARE FACE LEGATURA DINTRE alfabetele biblice, evreu si arab si chimia moderna dezvaluie ca un cod pierdut – un alfabet ce poate fi tradus – si un indiciu referitor la originea noastra a trait in noi in tot acest timp. Aplicand aceasta descoperire la limbajul vietii, elementele chimice bine cunoscute, hidrogenul, azotul, oxigenul si carbonul, care formeaza ADN-ul nostru pot fi acum inlocuite cu litere cheie din limbile stravechi. Prin acest lucru, codul intregii lumi vii este transformat in cuvintele unui mesaj etern. Tradus, mesajul dezvaluie ca literele exacte ale numelui vechi al lui Dumnezeu sunt incriptate sub forma informatiei genetice in fiecare celula, a fiecarei forme de viata. Mesajul spune: ,,Dumnezeu/Eternul din interiorul corpului.” Semnificatia: Umanitatea este o singura familie, unita printr-o mostenire comuna si rezultatul unui act de creatie intentionat.

Mesajul din interiorul celulelor noastre: suntem cu toții Una

„Presupunând că suntem conectați printr-un câmp unificat de conștiință, nu este posibil să existe „ei”și „noi”, pe măsură ce se desfășoară evenimentele lumii noastre. Toți suntem pur și simplu „noi”. Împreună, noi ne rezolvăm problemele și neînțelegerile, în singurele moduri pe care le cunoaștem. O parte din noi se bazează pe metodele folosite și demonstrate din trecutul nostru – bătălii , războaie și idei vechi, implementate cu ajutorul tehnologiei moderne – pentru a rezolva conflictele care apar între oameni și națiuni. În același timp, o altă parte din noi se străduiește totuși să modifice gândirea care a dus la nevoia de arme și armate – cele care fac posibil războiul. Trăim într-o perioadă istorică, în care ambele puncte de vedere trebuie să coexiste, de vreme ce împreună alegem calea pe care o vom urma în viitor.

Noi lucrăm împreună ca o familie globală – poate în moduri pe care urmează să le recunoaștem sau să le înțelegem în întregime. Totuși în timp ce continuăm să descoperim cât de adânci sunt rădăcinile „arborelui genealogic al familiei”, de un singur lucru putem fi absolut siguri: așa cum „sângele” unește și cele mai îndepărtate rude, pentru că își cunosc moștenirea genetică, mesajul din celulele noastre ne unește prin cunoașterea faptului că fiecare dintre noi are aceeași origine și poartă aceeași semnătură a aceluiași Creator. Cu acest mesaj, suntem siguri că, pe lângă faptul că trăim pe aceeași planetă și avem același trecut și viitor, suntem direct influențați de alegerile pe care le fac cei din jurul nostru – singura familie pe care o cunoaștem.

Odată ce cunoaștem adevărul despre familia umană, nu-l mai putem uita. Odată ce vedem dovada, negru pe alb, este imposibil să o mai putem uita. Din acel moment, nu ne mai putem scuza că nu am știut, pentru a justifica ura, suferința și atrocitățile care au marcat secolul trecut.

Fără nicio îndoială , toți avem numele străvechi al lui Dumnezeu înscris în corpurile noastre – în modul cel mai intim posibil. Fiecare fibră de mușchi, fiecare cristal din oasele trupului, lacrimile care ne curg și produsele secundare ale vieții, pe care le numim reziduuri – toate sunt Dumnezeu.

În această informație simplă, dar semnificativă, stă legătura care ne unește și cheia supraviețuirii. Nu știm exact cu ce provocări ne vom confrunta în viitorul nostru comun, dar de un lucru putem fi siguri: oricare ar fi testele la care vom fi supuși, le vom trece ca o familie globală. Soarta pe care o poate avea o comunitate, un popor sau o națiune, pot să o aibă și alții. Ne va trebui întreaga noastră înțelepciune colectivă, dorința de a apăra viața și forța ce poate veni doar din diversitatea noastră, pentru a deveni mai mult decât testele la care vom fi supuși.

De sute de generații, fiecare dintre noi am purtat cheia supraviețuirii noastre, ca pe un mesaj adresat nouă înșine , într-o formă care, odată recunoscută, nu mai poate fi interpretată greșit.

Poate că, în anticiparea zilei în care căutarea originilor noastre ne va conduce către esența vieții, acest mesaj va putea fi revelat doar prin descoperirea și acceptarea faptului că SUNTEM CU TOȚII UNA.

Dincolo de cuvintele care ne definesc ca evreu, creștin, musulman, hindus, shintonist, aborigen, alb, negru, roșu sau galben, bărbat, femeie sau copil, mesajul ne reamintește că suntem oameni. Ca ființe umane, avem aceiași strămoși, și suntem copiii aceluiași Creator. În clipele în care ne îndoim de acest adevăr etern, nu trebuie să ne uităm mai departe de celulele corpului, pentru a ni-l reaminti.”


Sursa:„Codul lui Dumnezeu” – autor Gregg Braden, editura For You
Foto: Pixabay.com


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.