X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
Ramtha

Atunci am devenit UNA cu Dumnezeu

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Nu am devenit Vântul ci idealul, pe care vântul îl reprezinta ptr. Mine. Acum îi sunt stăpân, căci am devenit principiul nevăzut care este liber și Omniprezent și Una cu Tot ce înseamnă Viață. Doar în clipa în care Am Devenit Acel Principiu, L-am Înțeles pe Dumnezeul Necunoscut și tot ceea ce este - și tot ceea ce nu este – deoarece asta îmi doream să înțeleg. Am decoperit răspunsurile în interiorul meu – răspunsuri ce mi-au permis să mă extind într-o cunoaștere mai vastă.
Scopul acestei învățături este de a vă insufla, prin cunoaștere și experiență, o înțelegere durabilă care să vă facă să-L căutați pe Dumnezeul Necunoscut și să conștintizați că voi sunteți Acest Dumnezeu. Aceasta este călătoria voastră - și numai a voastră - căci e numai și numai viața voastră.
Dacă aveți cunoaștere, veți fi mereu liberi. Cu cât preluați, aplicați și experimentați mai mult aceste învățături cu atât veți deveni mai liberi și mai fericiți.
De secole ați fost învățați că Dumnezeu este în afara împărăției voastre, undeva în spațiul cel mai îndepărtat. Mulți dintre voi ați crezut acest lucru și l-ați acceptat ca pe un adevăr. Dar Dumnezeu – pincipala cauză a tot ce înseamnă viață – nu a fost niciodată în afara voastră. El este voi. El este minunatele procese de gândire, Inteligența Supremă care stau tăcute și mereu prezente înlăuntrul omului.
Întreaga viață este un joc. Este o iluzie. În totalitatea ei. Dar voi jucătorii, ați ajuns să credeți că este unica realitate. Și totuși unica realitate care a existat vreo dată și va exista mereu este viața – o esență liberă și eternă de a fi, ce vă permite să vă creați jocurile, așa cum vreți să le jucați.
Când conștientizați că Dumnezeul care a creat Corpul la începuturi Este Puterea ce locuiește în interiorul vostru, atunci Trupul nu mai îmbătrânește și nu se va mai îmbolnăvi niciodată - și nici nu va mai fi nevoie să moară. Voi veți trăi viața veșnică. Sămânța voastră este veșnică; este pentru totdeuna. Într-o zi, Îl veți privi pe Dumnezeu. Intrați în contact cu Sinele – este tot ce trebuie să faceți.
Acest Plan în care trăim este Primul Plan - cel al percepției tridimensionale. Acesta este Planul în care Entitățile ajung să-l cunoască pe Dumnezeu în Forma numită Materie. A trăi în acest Plan presupune o măiestrie, întrucât, ptr. A intra în acest Plan, trebuie să treceți prin procesele nașterii și să supravețuiți limitărilor și instinctelor cărnii.
În acest Plan există toate nivelurile de înțelegere ale Conștiinței, căci acesta este Planul denumit: Dumnezeul care se Exprimă, sau Planul Manifestării. Este spațiul în care puteți demonstra sau observa Conștiința în formă materială, penru a vă extinde înțelegerea emoțională. Și vreau ca voi să știți că acest loc al vostru, pe care îl numiși Pământ, este doar unul dintre nenumăratele alte locuri unde o Entitate poate experimenta și exprima, printr-o întrupare pe Planul Manifestării.
Cel de-al Doilea Plan este Planul celor care experimentează suferința, remușcările și vina, pentru propria înțelegere.
Cel de-al Treilea Plan se numește Planul Puterii. Acesta este spațiul în care cineva caută să-i controleze și să-i înrobească pe alții, nu prin copulație sau mijloace fizice – căci nu există așa ceva – ci prin ceea ce se numește gânduri ale minții, prin care încearcă să-i facă pe toți să-i împărtășească punctul de vedere.
Cel de-al Patrulea Plan este un Plan al Iubirii . Toți cei din acest Plan Iubesc Profund, dar din ,nefericire, nu-și pot exprima acestă Profunzime. Prin urmare au o existență de Lumină în care experimentează o mare Iubire – pe care nu o pot exprima.
Cel de-al Cincilea Plan este numit Paradis. Este primul plan care are farmecul a ceea ce se numește Lumina Aurie. Imaginați-vă o Lumină ca ce-a a soarelui vostru, însă Aurie, acestă culoare învăluie toate lucrurile și totuși , totul își păstrează strălucirea propriei culori. Acolo nu există noapte , ci doar Lumină Aurie.Iar muzica – o muzicăsuperbă – se aude pretutindeni, întrucțt lumina ce învăluie toate lucrurile vibrează în tonalitatea culorii sale, într-o mișcare armonică încântătoare. În acel loc, Suflarea Vieții este această mișcare armonică și nu aerul.. Așadar în Planul Paradisului se respiră sunet și muzică și se trăiește în Lumină.
În Planul al Cincilea, aveți Puterea de a vă exprima Iubirea și de a o Arăta. Iar absolut tot ce vă doriți se materializa într-o clipă - și va trece repede. Entitățile de acolo nu-și pot închipui un loc mai mîreț decât acesta. De aceea se numește Paradis.
Al Șaselea Plan este al Raiului, nu poate fi exprimat în cuvinte, deoarece cuvintele nu pot descrie ceea ce vezi și simți acolo. Însă cel de-al Șaselea Plan reprezintă Ușa către cel de-al șaptela, întrucât o ființă ajunge să fie în totalitate tot ce percepe și știe că este real. Asfel , când cineva ajunge să-L vadă doar pe Dumnezeu și Unimea Sa și trăiește în Sfera acestei Unimi, va deveni ceea ce percepe și trăiește în interior. Iar calitatea de Absolut și Suprem al acestei deveniri reprezintă al Șaptelea Rai. Ușa către acel Rai este cel de-al Șaselea Plan al înțelegerii – cel în care Vezi ceea ce Devii : Dumnezeu Pur, Rațiune Pură, Gând Pur, Viață Pură, Lumină Pură, Substanța și Esența Totalității a Tot Ceea Ce Există.
Acum să vorbim de Cel de-al Șaptelea Plan: imaginați-vă o strălucire mai puternică decât strălucirea, iar miezul în desfășurare al acestei străluciri are o nuanță de o culoare care numai are strălucire, ci este întru-un stadiu de emanare a strălucirii. În centrul acestei străluciri există străfulgerări de o frumusețe nespusă. Apa ce înconjoară miezul se mișcă, se extinde și se rostogolește în sus și pe măsură ce miezul se unduiește în sus strălucirea din centru emite un spectacol de lumină fascinant. Pe măsură ce acest spectacol de lumină ajunge la circumferința strălucirii, miezul continuă să se desfășoare, să fie.
Ceea ce iese din centru sunteți voi. Ceea ce se numește voi – care iese din miez, pentru a contribui la splendoarea acestei străluciri – este cea care a contemplat gândul miezului și a devenit aceasta – intr-o formă unică și în continuă devenire. Voi cei care ați contemplat miezul și ați devenit acesta, ați devenit acum baza de unde răsare întreaga viață – căci ceea ce iese din emisia din miezul strălucirii, este gândul. Iar din gândul ce ați devenit într-o formă unică și continuă, veți hrăni, veți îngriji și veți extinde Conștiința a tot ce înseamnă Viată. Cuvintele mele sunt sărace, întrucât viziunea depășește hotarele spațiului , ale timpului și formei – depășește limitările vorbiri, atingând o înțelegere emoțională. Dar pe măsură ce veți evolua și vă extindeți înțelegerea – clipă de clipă, ceas de ceas, pas cu pas, realizare după realizare – perspectiva voastră va deveni tot mai cuprinzătoare, până când Emoția va cuprinde Tot Ceea Ce există. Și aceea va fi clipa când Veți deveni Fericire. Acesta este cel de-al Șaptelea Plan.
Acesta este Dumnezeu. Atunci tot ceea ce este Posibilitate se va materializa.
Acest Plan al Percepției Tridimensionale , în care suntem întrupați, este planul unde gândul este vizibil în formă tridimensională numită materie. Acest plan reprezintă desitatea materiei, deorece gândul sa extins într-o frecvență vibrațională numită Lumină, care a fost încetinită în vibrația sa, pentru a deveni electronum și din electronum, să devină materie densă ca din materie densă să devină partea solidă a acestui Plan. Materia acestui plan este, prin urmare Lumină ce a fost încetinită în frecvența sa vibrațională și transformată în forma ei ce-a mai densă.
Pentru ca toate lucrurile de aici să aibă aceeași densitate totul trebuie să vibreze la aceeași frecvență. Prin urmare corpul vostru vibrează la aceeași frecvență ca și scaunul pe care stați. Acest nivel există pentru voi, întrucât simțurile pe care le aveți în această întrupare au fost create pentru a percepe cele mai lente frecvențe ale Luminii, numite materie.
Deoarece voi sunteți, în esență, o Energie a Luminii, ce are o frecvență mai înaltă decât cea a densității materiei, dacă nu ași fi avut o întrupare materială, ați fi trecut prin materiea acestui plan. Așadar , corpul vostru este ceea ce vă permite, prin densitatea și organele sale senzoriale, să percepeți, să experimentați și să interacționați cu materia de pe acest Plan. Astfel dacă vreți să fiți o parte din această frecvență trebuie să locuiți și să faceți parte din acest corp materializat.
O cale de a obține o întrupare este aceea de a vă naște prin canalul uterin. Cealaltă cale prin care puteți obține un Corp pentru a experimenta acest nivel, este de a vă păstra în întregime integritatea Sinelui și de-a Activa Întreaga Capacitate a organului numit Creier.
De îndată ce va-ți activat creierul la capacitatea sa maximă, puteți să-i comandați corpului să-și ridice frecvența vibrațională, pană în punctul în care iese din nivelul de frecvență al materiei și ajunge pe frecvența vibrațională a Luminii.
Aceasta se numește Înălțare.
Înălțarea este doar Metoda de a-ți transporta totalitatea ființei într-o altă dimensiune – cea pe care Conștiința voastră o acceptă. Moartea este, cu siguranță o cale de a ajunge acolo, dar asta înseamnă să lași ca structura întrupării să se supună îmbătânirii, deteriorării și non-existenței. Apoi rămâneți fără întrupare.
Înălțarea face întruparea să plece odată cu voi.
Cei care s-au Înălțat de pe acest plan au învățat să stăpânească Supremul – moartea. Au învătat cum să-și înalțe, prin puterea gândului, frecvența vibrațională a structurilor moleculare ale corpului, până în punctul în care își iau corpul cu ei într-o Existență de Lumină, Biruind astfel moartea pentru Totdeuna.
Când îți iei corpul cu tine îl poți înălța sau coborî la orice nivel de frecvență alegi. Deci dacă alegi să te întorci în această frecvență, nu mai trebuie să-ți mai cauți alt corp, cu un alt ego, ptr. a avea o altă existență, alături de o altă familie , într-o altă țară. Nu mai trebuie să te naști încă o dată în acest plan de gândire limitată, să treci prin programarea Conștiinței Sociale și să te lupți pentru ați exprima Sinele, ca să-ți recapeți Cunoașterea. Nu trebuie să înveți din nou că trupul poate fi readus în Forma de Lumină cea mai Pură din care a venit.. Nu trebuie să înveți că totul este o iluzie și un joc.
Odată ce te-ai Înălțat, îți păstrezi corpul pentru Totdeuna și poți veni și pleca după voie, în propria întrupare. Apoi , ori de câte ori vei dori să faci parte din acest plan, tot ce trebuie să faci este să-ți cobori vibrațiile corpului, pentru a vibra la aceeași frecvență cu cea a acestui plan.
Toți cei aflați aici se pot înălța, căci ceea ce se află ascuns în spatele iluziei cărnii este Creatorul Tuturor Universurilor, iar voi prin propria alegere, prin Gândire Nelimitată, puteți face ca acest lucru să se întâmple.
Învățând să nu mai judecați felul în care gândiți și să vă Acceptați toate gândurile, dobândiți Forța și capacitatea de A Deveni orice Ideal pe care vi-l imaginați.
Apoi Puteți Face sau Deveni Orice, prin Gând. Puteți lua acest gând, să-l concentrați asupra corpului, iar apoi să-i cereți corpului să vibreze mai rapid. Trupul se va Înălța apoi către Idealul pe care Gândul îl menține stabil. Întregul corp va începe să vibreze într-un ritm mult mai rapid. Pe măsură ce o face, temperatura corpului va crește și trupul va începe să strălucească. Pe măsură ce continuă să vibreze mai repede, materia corpului se va transforma în Lumină Pură iar apoi în Gând Pur. Pe urmă ceea ce înainte putea fi văzut cu ochii , Devine Invizibil.
Înălțare este mai simplă decât procesul morții. Partea dificilă este să reușiți să vă controlați judecarea modului în care Gândiți. Este cu adevărat dificil să stăpâniți iluzia timpului, pentru a avea răbdarea de a merge până la capăt. Dar odată ce reușiți să stăpâniți aceste lucruri, aveți nevoie doar de un gând pentru ca Înălțarea să devină Realitate....... Apoi vă păstrați Corpul pentru Totdeuna și puteți deveni ,un călător în orice Plan doriți.
Nimeni nu este obligat să moară. Muriți numai dacă sunteți convinși că veți muri. Însă nu este nevoie ca trupul să moară. Dumnezeii care l-au Creat, nu l-au proiectat să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp.
Ei l-au Conceput să trăiască de pe urma Funcțiilor Glandelor Sale și nu ale organelor și prin secreția de hormoni de la aceste glande, Corpul a fost Conceput să trăiască sute de mii de ani și să nu îmbătrânească niciodată.
În acest fel au fost programate structurile sale celulare.Cu doar puțin timp în urmă în istoria voastră, Entitățile trăiau mii de ani. Moartea nu reprezintă decât sfârșitul corpului fizic dar nu și al sinelui-personalitate.
Corpul face numai ce i se cere. Sufletul care se află lângă inima voastră fizică, conduce întregul trup, prin intermediul Structurii Sale Emoționale. Sufletul este cel care face ca hormonii să fie secretați în corp, pentru ca întruparea să poată menține Viața. Sufletul nu face asta de unul singur, ci sub Directivele Atitudinilor și al Proceselor Voastre de Gândire.
Din cauza Atitudinilor pe care le aveți aici, , după pubertate hormonii încetează să mai fie creați. După ce aceștia nu mai sunt creați, în organism se secretă un hormon al morții și întregul corp începe să se deterioreze, să îmbătrânească și să moară.
Hormonul morții este secretat în corp, deoarece trăiți în sentimente de vină, de judecare de sine și frică de moarte. Pentru voi, frumusețea se referă în întregime la aspectul tinereții și nu la caracterul unei ființe.
Corpul este doar un slujitor, un instrument al gândurilor colective, este o Creație Magnifică cel mai rafinat instrument din câte există. Însă el nu a fost creat să aibă o Minte proprie. A fost creat special să fie un slujitor și va trăi doar atât cât îi permiteți să o facă. Dacă acceptați conceptul de îmbătrânire ca pe o realitate – aștepând ca trupul să se deterioreze și să moară – sau nu vă acordați iubire de sine și fericire, corpul se va stinge treptat și va muri.
În interiorul vostru chiar în locul în care vă găsiți, voi aveți Puterea de a reveni la vârsta tinereții și de A Trăi pentru Totdeuna. Cum?
Pur și simplu Prin Atitudinea pe care o adoptați. Dacă nu vreți ca Trupul să îmbătrânească și să moară, Schibați-vă Atitudinea. Lăsați ca această Atitudine să Afirme că trupul va trăi pe vecie - și așa va fi. Îndepărtați din viața voastră toate lucrurile care sprijină ideea morții – iar trupul nu se va stinge niciodată. Să nu mai folosiți niciodată cuvțntul ,,bătrân”. Adăugați în vocabularul vostru cuvântul ,,veșnic”.
Nu vă mai sărbătoriți zilele de naștere, căci asta nu face decât să valideze procesul de îmbătrânire. Dacă vă face plăcere să vă serbați data de naștere, sărbătoriți-o, însă inversați numărătoarea anilor și întineriți cu cate un an. Dacă nu te aștepți să mori, moartea nu te va mai vizita.
Trăiți mereu în Prezent. Să nu acceptați niciodată alt viitor decât acest Acum. Momentul de Acum va dura o veșnicie, dacă îi permiteți să o facă. Să nu vă gândiți niciodată la cât timp veți trăi, căci voi aveți Viață Veșnică.. Gândiți-vă la Eternitatea Corpului vostru - și el va fi Etern. Pur și simplu așa stau lucrurile.
Iubiți-vă pe voi înșivă. Binecuvântați-vă Trupul. Vorbiți cu Sufletul – Stăpânul Ființei Voastre – comandați-i să elibereze Enzimele Tinereții și o va face. Convingeți-vă de faptul că Trupul poate trăi pentru Totdeuna. Și cum va face să trăiască mereu ? Spunândui să o facă.
Nemurirea poate fi dobândită doar atunci când este înlăturată credința în moarte. Această parodie numită moarte ar pute fi eliminată din viața tuturor oamenilor, dacă aceștia nu ar mai trăi în viitor sau în trecut, ci în Eternitatea acestui Acum - și dacă dorința de viață ar fi mai mare decât perspectiva morții.
Sursa: Ramtha, cartea alba

Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.