X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Recomandare film spiritual: Suflet

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Suflet, engl. Soul este un film spiritual de animatie produs de Pixar si Disney care exploreaza subiecte profunde despre viata si moarte, viata de dupa moarte si destinul sufletelor. 

Pornind de la scopul sufletului pe Pamant si continuand cu preocupari de felul "care este menirea mea" si "ce se intampla dupa ce murim", face din "Soul" un film care merita vazut si care scoate la iveala subiecte tocmai bune de reflectat si discutat pe marginea lor, de catre cei mici si mari. Realizat cu un umor de foarte buna calitate, filmul are profunzime si reda pe intelesul tuturor adevaruri eterne.

Pe scurt, Joe Gardner sufera un accident si ajunge in "Lumea de Dinainte" unde sufletele nenascute exploreaza calitatile umane si participa la seminarul "Cine sunt eu" pe parcursul caruia fiecare trebuie sa-si identifice unicitatea, inainte de a primi un pasaport pentru viata pe Pamant. Aici Joe devine "mentor" si reuseste sa capteze interesul sufletelului 22, care devine curios cum cineva care duce o "viata jalnica si neinteresanta" pe Pamant isi doreste atat de mult sa o continue. Impreuna, cei doi ajung la constietizari valoroase, pe care va lasam placerea sa le descoperiti alaturi de cei dragi.

Alte filme pentru copii care merita vazute de la Pixar mai sunt si "Coco" si "Inside Out" (Intors pe dos).


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.