X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

pixabay.com
Expresiile Iubirii

Expresiile Iubirii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Iubirea nu controleaza un partener, nu inseamna mila sau ingrijorare fata de familie si prieteni si nu reprezinta nici succesul profesional si nici posesiunile.

Iubirea nu depinde de faima, statut social, bunastare financiara sau parerea celorlalti despre tine. Iubirea nu este o cruciada in numele credintelor personale sau a prozelitism. Iubirea nu necesita intelegerea tehnicilor spirituale mistice, a componentelor karmice ale vietii, in continuumul care cuprinde intregul timp si spatiu sau a legilor universului.

Atunci, ce anume este Iubirea?

In termeni simplii, Iubirea este Dumnezeu, care Se impartaseste tuturor creatiilor Sale.

Iubirea este forta vindecatoare a universului.

Iubirea e parte din suflet si tot ce are nevoie, este ca voi sa acceptati aceste senzatii innascute de iubire a celorlalti si de a primi iubirea lor.

Iubirea nu are limite, nu are granite cand este vorba despre amplitudinea sa.

In exprimare, Iubirea inseamna a-i trata pe ceilalti cu bunatate, corectitudine, onestitate, compasiune, intrajutorare si solicitudine. Daca se poate spune ca iubirea are „ingrediente”, atunci cele de mai sus ar reprezenta cateva dintre ingredientele exprimarii dumnezeiesti, in actiune.

A sti ca tu si Dumnezeu si toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu sunteti Una – inseamna iubire. A sti ca Pamantul este o fiinta sensibila si constienta si a-i respecta toate formele de viata – inseamna iubire

A intelege ca nimeni nu ii poate cunoaste pe ceilalti, la nivelul sufletului si de aceea sa nu-i judeci, dar nici sa nu le aprobi o actiune considerata nedreapta – inseamna iubire

A-ti asculta sinele dumnezeiesc, inseamna iubire. A trai o viata ce incurajeaza iubirea de sine, inseamna iubire. A simti tu insuti bucurie, cand o vezi in ceilalti, inseamna iubire.

A face ceva care ii aduce bucurie altuia, inseamna iubire. A te ierta pe tine si pe ceilalti, inseamna iubire. A imparti din toata inima, inseamna iubire. A face fapte bune, fara a le atasa asteptari, inseamna iubire.

A simti pace in inima si in minte, inseamna iubire. Fiorul tacut pe care il simti, atunci cand vezi un apus sau auzi cantecul unei pasari, inseamna iubire, iar un zambet reprezinta una dintre cele mai simple si mai stralucitoare expresii ale iubirii.

In fiecare sau in toate aceste situatii, precum si multe altele cu care va puteti intalni si in care stiti instinctiv ca sunteti iubire in actiune, voi va exprimati iubirea pentru si de Dumnezeu.

Cresterea spirituala inseamna a invata sa traiesti fara frica, a invata sa te increzi deplin, in puterea fara egal a Iubirii.

Evolutia spirituala reprezinta experienta persoanala a fiecaruia, de a trai in inima – acel lacas al sufletului, nucleu al vitalitatii fizice si centru al Sinelui, care trimite si primeste iubire.

Simplu, A FI Iubire inseamna evolutia sufletului.

Cand iubirea este pe deplin prezenta, frica nu mai poate exista. Daca apare insa un moment inspaimantator, cereti ajutor pentru a scapa de el din fiinta voastra. Bratele pururea prezente, iubitoare, ale lui Dumnezeu si emisarii Sai va vor ridica cu blandete catre asumarea puterii proprii, care este dreptul vostru din nastere, ca zeii si zeitele ce ati fost dintotdeauna si veti fi intotdeauna.

 

Sursa : Mesaje de la Matei, autor  Suzanne Ward


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.