Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Gloria Wendroff
21
Feb

Unde altundeva poate exista iubirea

heavenDumnezeu a spus:

Cand un arcas trage o sageata, el are un obiectiv in minte. El nu isi atinge intotdeauna obiectivul, cu toate acestea el are intotdeauna un obiectiv.

Aceasta este ceea ce va cer sa faceti, sa aveti un obiectiv in minte cu privire la viata voastra. Ce vreti sa obtineti? Incotro va indreptati?

In capatul listei voastre este sa iubiti, orice faceti, oriunde mergeti, sa mergeti cu iubire, si orice daruiti sa daruiti cu iubire. Nu cereti mai putin de la voi. Mentineti-va intentia aceasta. Nu este nevoie sa puneti semne cum ar fi: ”Aminteste-ti sa iubesti astazi”. Desigur, puteti, totusi ceea ce este important este sa va stabiliti intentia de a fi un iubitor al vietii si al omenirii. Daca ratati asta, nu va penalizati. Aduceti-va aminte, sunt unele obiective pe care le veti rata din loc in loc si totusi, cu experienta, veti deveni un arcas mai iscusit. Dorinta si intentia sunt chei. Perfectiunea in lume nu este.

Cand intentia voastra este iubire, sunteti la adapost de multe lucruri. Nu veti fi capabili sa va purtati cu ciuda, de exemplu. Cu siguranta, puteti sa va ganditi la aceasta, si totusi nu o veti adopta. Voi stiti mai bine. Furia, ura si teama vor scadea. Cu atat mai bine, pt ca ati fost creati pentru iubire, si aceasta este un obiectiv pentru voi.

Este posibil ca iubirea sa fie un obicei ca oricare altul? Este posibil ca negativitatea, pe care ati exersat-o atat de bine, sa fie deasemenea un obicei? Este probabil ca undeva, de-a lungul liniei, sa va stabiliti un obiectiv pentru a va razbuna in lume, si astfel sa deveniti mai degraba un om care reactioneaza mai degraba decat unul care actioneaza. Este posibil ca voi sa fi fost buni la a reactiona? Sa fi fost rapizi la raspuns, curajosi pana la final, dedicati pentru a fi chit sau altele de acest gen?

Ati vrut sa faceti o declaratie in lume. Toata lumea vrea asta, dar este posibil sa fi dorit sa faceti o declaratie care spune: “Nimeni nu ma invinge”. Si astfel, in acest mod, oricine te invinge, pentru ca, la comanda lor, ii transformati in conducatorii vostri si dansati dupa cum va canta ei. Nu sunteti meniti sa fiti o marioneta. Sunteti meniti sa fiti un daruitor adevarat de iubire, sau, cel putin, nu unul care reactioneaza.

Orice ati face, oriunde ati fi si oriunde ati merge, vreti ca iubirea sa se afle la baza voastra. Desigur, acesta este adevarul. Iubirea este fundamentul vostru. Nimic altceva nu este. Astfel, va stabiliti directia in directia iubirii. Voi nu numai ca sunteti iubire, dar va si stabiliti in directia iubirii.

V-ati numit obiectivul. L-ati numit Iubire. Si, acum, cereti iubire. Sunteti atenti la ea. Ati marcat Iubirea pe harta vietii voastre. Stiti incotro va indreptati.

Norocos este cel care isi poate alege viata si nu si-o traieste in mod automat. Cu toate acestea, daca va aflati intr-o situatie in care nu iubiti, indreptati-va catre obiectivul care este iubire. Puteti iubi oricum. Puteti sa va iubiti indeajuns incat sa va bucurati si sa transmiteti iubire de-a lungul drumului.

Veti creste spre a darui iubire mai mult decat va ganditi sa obtineti ceea ce doriti. Veti deveni mai mare inainte de a sti asta, mai mult in directia de a darui decat in cea de a obtine. Stiti ca a obtine e de scurta durata. Pe masura ce va obisnuiti cu aceasta, cu ea insasi, daruirea voastra favorizeaza iubirea in inima voastra, si astfel vei avea mai multa iubire in inima. Unde altundeva poate exista iubirea decat in inima?

Traducere: Laura Stefanescu

Sursa: http://www.heavenletters.org/where-else-can-love-exist.html(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:17

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi