Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  eugenia berdan

lovegodIubirea nu controleaza un partener, nu inseamna mila sau ingrijorare fata de familie si prieteni si nu reprezinta nici succesul profesional si nici posesiunile.
Iubirea nu depinde de

faima, statut social, bunastare financiara sau parerea celorlalti despre tine. Iubirea nu este o cruciada in numele credintelor personale. Iubirea nu necesita intelegerea tehnicilor spirituale mistice, a componentelor karmice ale vietii, in continuumul care cuprinde intregul timp si spatiu sau a legilor universului.

Atunci, ce anume este Iubirea?

In termeni simpli, Iubirea este Dumnezeu care Se impartaseste tuturor creatiilor Sale.

Iubirea este forta vindecatoare a universului.

Iubirea e parte din suflet si tot ce are nevoie este ca voi sa acceptati aceste senzatii innascute de iubire a celorlalti si de a primi iubirea lor.
Iubirea nu are limite, nu are granite, cand este vorba despre amplitudinea sa.

In exprimare, Iubirea inseamna a-i trata pe ceilalti cu bunatate, corectitudine, onestitate, compasiune, intrajutorare si solicitudine. Daca se poate spune ca iubirea are „ingrediente”, atunci cele de mai sus ar reprezenta cateva dintre ingredientele exprimarii dumnezeiesti, in actiune.

A sti ca tu si Dumnezeu si toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu sunteti inseparabili – inseamna iubire. A sti ca Pamantul este o fiinta sensibila si constienta si a-i respecta toate formele de viata – inseamna iubire
A intelege ca nimeni nu ii poate cunoaste pe ceilalti, la nivelul sufletului si de aceea sa nu-i judeci, dar nici sa nu le aprobi o actiune considerata nedreapta – inseamna iubire

A-ti asculta sinele dumnezeiesc, inseamna iubire. A trai o viata care incurajeaza iubirea de sine, inseamna iubire. A simti tu insuti bucurie, cand o vezi in ceilalti, inseamna iubire.

A face ceva care ii aduce bucurie altuia, inseamna iubire. A te ierta pe tine si pe ceilalti, inseamna iubire. A imparti din toata inima, inseamna iubire. A face fapte bune, fara a le atasa asteptari, inseamna iubire.

A simti pace in inima si in minte, inseamna iubire. Fiorul tacut pe care il simti, atunci cand vezi un apus sau auzi cantecul unei pasari, inseamna iubire, iar un zambet reprezinta una dintre cele mai simple si mai stralucitoare expresii ale iubirii.

In fiecare sau in toate aceste situatii, precum si multe altele cu care va puteti intalni si in care stiti instinctiv ca sunteti Iubire in actiune, voi va exprimati iubirea pentru si de Dumnezeu.

- Mesaj de la Matei prin Suzanne Ward - 1 mai 2012 -
Sursa: Newsletter Editura for You- 25 mai 2012 -  fragment

{jcomments on}

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:17

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi