Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro

Politica de confidentialitate

Humanity's Team considera ca informatiile tale personale au nevoie de protectie.
Daca doresti sa navighezi pe site, nu este necesar sa te inregistrezi. Dar daca doresti sa primesti newsletterele noastre, este nevoie sa te inregistrezi cu numele si adresa de email.

De ce are nevoie Humanity's Team de informatiile mele personale?

Humanity’s Team iti cere numele si adresa de email, doar pentru a sti cine esti si pentru a te ajuta sa participi si tu intr-un mod care conteaza.

Nu vom distribui informatiile tale cu nimeni din afara comunitatii decat daca colaboram impreuna la crearea unui eveniment sau program.

Cum imi protejeaza Humanity's Team informatiile personale?

Am adoptat procese si proceduri fizice si tehnologice pentru a-ti mentine informatia in siguranta.
Humanity's Team distribuie informatia despre cardul meu de credit cand fac o donatie?

Nu vindem informatiile personale ale nimanui. Daca cumperi ceva prin intermediul site-ului nostru sau faci o donatie catre Humanity’s Team, cumparatura si/sau procedurile se desfasoara intr-un mediu securizat si sigur prin intermediul procesatorului de plati electronice Mobilpay.ro. Prin clauze contractuale, acesta isi asuma mentinerea si asigurarea confidentialitatii si securitatii informatiilor personale ale celor care utilizeaza platforma online de plati electronice mobilpay.ro.

Deasemenea nu distribuim informatiile colectate prin intermediul site-ului nostru cu nici o companie, persoane sau promotori.

Trimitem mesaje care merita citite de catre abonatii nostri.
Daca te preocupa confidentialitatea datelor tale si doresti sa stergem orice inregistrare a acestora din baza noastra de date, te rugam sa ne scrii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Daca aceasta politica se va schimba in viitor te vom notifica, dar te asiguram ca aceasta nu se va intampla prea curand.

Articole pe categorii

Articole noi