X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Suntem cu totii UNA!

Miscare spirituala. Comunitate online. Inspirata de Conversatii cu Dumnezeu.

DESCOPERA!
451

Realitatea, Spiritualitatea Si Omul Modern, Dr. David R. Hawkins

 Strada Episcopul Radu 30, Sector 2, București, București, Municipiul București - Direcții de hartă

Prețul vechi:
39,99 RON
Pret:
33,99 RON
Transport gratuit
Tip
Produs

15.0% reducere

O carte unica, scrisa de o personalitate unica!

Bazandu-se pe revelatiile proprii in urma cercetarii constientei, ilustrul David R. Hawkins ne prezinta in detaliu cum sa discernem nu numai adevarul de falsitate, ci si iluzia aparentei de nucleul autentic al realitatii.
 
Cartea Realitatea, spiritualitatea si omul modern explica modul de diferentiere a perceptiei de esenta si, astfel, ii permite cititorului sa rezolve ambiguitatile si enigmele clasice care au pus in incurcatura cele mai bune minti din istorie.

Tehnologiile moderne ne ofera un surplus de jucarii si facilitati noi, insa problemele de baza ale existentei  noastre zilnice raman nerezolvate. Aceasta carte iti aduce instrumentele necesare pentru a supravietui si a-ti recastiga autonomia fundamentala si armonia interioara in timp ce traiesti in complexitatea lumii moderne.
 
SIR DAVID R. HAWKINS
 
Este psihiatru, medic, cercetator, profesor spiritual si lector recunoscut la nivel international. Unicitatea contributiei sale la evolutia omenirii provine din starea sa avansata de constienta spirituala: Iluminare, autorealizare si Unio Mystica. Rareori a aparut acest spirit in viata unui om de stiinta si medic implinit profesional si existential! Asa incat nu este de mirare ca Dr. Hawkins ne-a prezentat o cale spirituala care este convingatoare si din punct de vedere stiintific pentru societatea moderna.
 
Semnele clasice ale acestei stari de gratie sunt constientizarea limpede a Realitatii Ultime, compasiunea pentru toate fiintele, dedicarea neobosita pentru a usura suferinta, bucuria si umorul radios. Oameni din toate categoriile, de toate nationalitatile si orientarile spirituale il onoreaza pe Dr. Hawkins ca profesor de constienta avansata, dupa cum dovedeste si titlul de Rae Ryeong Seon Kak Tosa („cel mai important invatator al modului de iluminare”) care i-a fost acordat in Coreea.
 
Director fondator al Institutului de Cercetari Spirituale si fondator al Caii Nondualitatii Devotionale, Dr. Hawkins a tinut prelegeri in numeroase locuri pe Glob si a fost consilier pentru manastiri catolice, protestante si budiste. A colaborat cu guverne straine pe teme de diplomatie internationala si a contribuit la rezolvarea unor conflicte de lunga durata ce amenintau major pacea mondiala.
Evaluează

0 media calculată din 0 Recenzii


5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Momentan nu există niciun comentariu

Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.