Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Voluntariat

Voluntariat

Humanity's Team Romania are nevoie de tine: sufletul pasionat de "Conversatii cu Dumnezeu", care crede in Unime, care se simte in Unime si doreste sa trezeasca si alte suflete la Unime.

Esti acela? Daca doresti sa evoluezi in timp ce ii ajuti si pe ceilalti sa se trezeasca, atunci acest mesaj este pentru tine. Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Humanity's Team este o comunitate si miscare spirituala internationala creata de voluntari. Afla mai multe vizitand site-ul Humanity's Team International.

Pledoarie pentru voluntariat

Noi intelegem ca fara asumarea responsabilitatii nu exista putere de creatie. Acestea doua aspecte merg mana in mana si una fara cealalta nu este posibila. In orice domeniu al vietii noastre, intai trebuie sa ne asumam o responsabilitate, risc sau sa ne afirmam disponibilitatea, dupa cum doriti sa interpretati acest lucru, oricum ar fi, intai trebuie sa facem un pas inainte si sa ne oferim. Apoi Divinul ne sprijina, conducand prin noi fortele creatoare de care avem nevoie pentru a concretiza ceea ce ne-am asumat. Exista si o vorba veche: "Dumnezeu ii ajuta pe curajosi". Cu cat aceasta dorinta interioara este mai intim legata de Fiinta noastra Superioara, cu atat suntem mai ajutati sa ducem la indeplinire. Ceea ce nu izvoreste din Sine ci din ego/minte, se realizeaza mai greu, cateodata deloc sau daca se realizeaza descoperim in timp ca nu era ceea ce ne doream de fapt.

Scopul Suprem al oricarui suflet este sa evolueze, iar evolutia este direct legata de generozitate si disponibilitatea de a-l sprijini pe celalalt. Toti voluntarii descopera mai devreme sau mai tarziu ca ajutandu-l pe celalalt de fapt se ajuta pe sine, ceea ce se ofera devine nesemnificativ raportat la ceea ce se primeste si asta aduce fericire, implinire, acceptare, simtul utilitatii si de a fi iubit. Suntem cu totii UNA, nu exista celalalt de fapt. In aceasta stare plina de energie, bucurie si implinire corpul infloreste si intreaga lume materiala se armonizeaza de la Sine, energia curge liber si abundenta devine posibila. Oamenii potriviti ne ies in cale si relatiile noastre ne implinesc mai mult decat niciodata. Cauta intai Imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte vi se vor da voua. Acesta este unul dintre secretele Universului. In acest fel a luat fiinta aceasta miscare spirituala in lume si in Romania. Oamenii care i s-au dedicat in voluntariat depun marturie cu propria lor experienta ca acesta este mecanismul: daruieste ca sa primesti (ce ai nevoie cu adevarat sa primesti).

Neale Donald Walsch spune simplu: Ofera altcuiva ceea ce ai tu nevoie sa primesti. Ai nevoie de bani, ofera bani si vei vedea ca ai de unde sa oferi. Intrega paradigma din mintea ta referitor la lipsa banilor se va transforma in credinta ferma ca ai de unde sa oferi si asa va fi.  Daca ai nevoie de ajutor, ajuta pe cineva si vei vedea ca lucrurile se inlesnesc si pentru tine. Ai nevoie de casa, ofera casa cuiva care nu are nici cat ai tu, samd. Incepe de acum si urmareste cum viata ta se schimba.

Cautam voluntari activi, cu initiativa si disponibilitate, care rezoneaza cu mesajul Unimii si misiunea Humanity's Team. In voluntariat varsta nu este importanta, dar PASIUNEA da.

Te rugam sa ne scrii pe pagina de contact mentionand ce iti place cel mai mult sa faci si timpul pe care-l poti dedica. Te asteptam si pe tine in echipa!!

Fii SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume, implica-te voluntar in Humanity's Team!

Exprimarea intentiei de a ne ajuta prin voluntariat nu reprezinta un angajament permanent. Pe parcursul colaborarii noastre, ne vom bucura sa te avem alaturi atata timp cat tu vei considera ca imparti cu ceilalti cu entuziasm si dragoste. Nu vei fi obligat la nimic.

{widget:social-share-button}

Sponsor principal

Articole pe categorii