Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Slide Fapta Buna

Fapta buna

Iti multumim pentru ca ai ajuns aici! Este foarte simplu sa faci o fapta buna.

multumescDe aceasta data iti cerem ajutorul ca Humanity's Team sa continue sa existe in Romania!

Din 2007 activam pentru ridicarea constientei catre Unime prin promovarea cartilor Conversatii cu Dumnezeu, mesajelor pline de intelepciune ale lui Neale Donald Walsch care au revolutionat omenirea, iar la modul concret am reusit sa facem multe fapte bune impreuna pentru cei mai incercati oameni de langa noi.

De-a lungul timpului site-ul Humanity's Team s-a schimbat de cateva ori, voluntari dedicati au depus mult efort, pricepere si inima, fara alta recompensa decat bucuria de a continua sa fim prezenti si sa aducem inspiratie membrilor nostri. De dragul acestei comunitati am invatat sa creem site-uri, sa le administram, sa le facem cunoscute pe internet. Am solicitat ajutor financiar pentru cazuri sociale sau proiecte, iar din 2% sau surplusul donatiilor ne-am acoperit costurile curente de functionare.

Este foarte probabil sa nu cunoasteti implicatiile financiare pe care le presupune o comunitate ca a noastra, de aceea ne-am gandit sa va punem la curent cu cheltuielile anuale ale Humanity's Team pentru a intelege cat de mult conteaza pentru noi generozitatea oamenilor ca Dvs.

In mare parte donatiile Dvs. merg catre acoperirea acestor costuri:

De aceea, orice mana de ajutor financiar este foarte apreciata si ne bucuram sa vedem ca suntem sustinuti sa continuam. Daca iti place de Humanity's Team, te rugam sa ne ajuti atat cat poti.

Iata cum poti ajuta:
Donatie prin transfer bancar in contul asociatiei noastre:
ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
C.I.F. 27890300
Cont RON:  RO21RNCB0065120374630001
Banca: BCR BUCURESTII NOI

Donatie prin card folosind Mobilpay.ro:

Link-ul de plata: http://mpy.ro/jj08bt

{widget:social-share-button}

Sponsor principal

Articole pe categorii

Mai multe fapte bune