Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Raluca Muresan

certificatEști o persoană minunată. Ești una cu Universul, iar Eu îți netezesc calea în fața ta și-ți port pașii în palmele Mele.

Nu uita că Eu sunt aici, te țin de mână și te conduc spre fericire.

Nu te neliniști. Ai deja tot ce-mi ceri cu atâta ardoare.Ai dragoste, fericire și tot ce ai nevoie, doar ca voi oamenii vă îndepartați atât de tare de inima voastră, încât aveți iluzia că vă lipsește ceva.

Nu te teme și nu te ingrijora de experiențele vieții tale. Oamenii, provocările, rănile, lacrimile sau întunericul și zîmbetul, lumina, iubirea , TOATE duc la Mine și la liniștea,bucuria și iubirea ce e în tot ș-n toate iar tu o meriți.

Mulțumește, fii recunoscător, iubește necondiționat, fără frică sau așteptări. Ceea ce primești e reflexia ta, iar satisfacția și împlinirea iubirii constă în marcajele însemnate în inima ta ce bate. Bucuria dragostei constă în suflul ei ce-ți umple trupul și sufletul de lumină și pace. Puritatea ei e să dai tot ce ai mai bun, fără condiții și fără să aștepți nimic în schimb,căci atunci vei primi totul.

Ești UNIC, ești TU, parte din Mine, iar Eu te-am creat să fii fericit. E atât de simplu…

Doar voi vă complicați, crezând că suferința face parte din iubire. Cicatricile inimii tale sunt diamante, iar dacă ești pe drumul durerii, inseamnă că te-ai pierdut pe tine însuți. Ascultă-ți inima și urmeaz-o. Ea știe unde vrei să fii și ce să faci. Rațiunea și frica poate să te facă confuz și să dai greș, însa inima nu, niciodată.

Crede în Mine, simte imbrățișarea Mea și nu te teme. Teama ta îți arată că nu ești pe drumul iubirii, ci în neadevăr. Adevărul e în inima ta. Dincolo de ceea ce se vede, dincolo de mintea și realitatea ta actuală.

Ai încredere în Mine și în planurile Mele pentru tine, căci nimic nu e la voia întâmplarii. TOTUL e presărat cu dragostea Mea necondiționată.

Nu-ți mai fă griji de nimic. Nici de ziua de ieri, nici de azi, nici măcar pentru ziua de mâine. Eu sunt azi cu tine și îți pregătesc drumul pentru mâine. Iar zilele care-ți par goale și fără sens…zilele când tu ai impresia că lucrurile se repetă…sunt o alegere a ta. În loc să-ți dăruiesc daruri, îți dau cutii goale pentru a le umple tu cu ce vrei pentru tine. Ăsta e liberul arbitru. Și te susțin, înțeleg și iubesc oricare ar fi alegerile tale.

Deschide-ți inima atunci când ochii nu văd,  fii una cu dragostea Mea, adu pace, acceptare și iubire în inima ta și a altora.

Fii atent la semne și urmărește lumina, chiar și atunci când nu pare să fie altceva decât pustiu.

Ai încredere în Mine, în tine, în toți și toate, căci suntem UNA.

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:19

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi