Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Neale Donald Walsch
04
Sep

Cine si ce este Dumnezeu

neale20donald20walsch„ 'Conversații cu Dumnezeu' a fost dat omenirii pentru a ne aduce răspunsuri la marile întrebări ale vieții. Și cea mai mare dintre toate întrebările noastre mari a fost , și continuă să fie : " Cine și ce este Dumnezeu ? "

Cei mai mulți dintre noi înțelegem în mod clar că Dumnezeu nu este un om foarte mare și frumos în cer , cu o barbă albă lungă și o haină care curge , stând pe un tron de aur, înconjurat de îngeri.

Cu toate acestea, în timp ce noi suntem destul de clarificati cu privire la ceea ce Dumnezeu Nu este , nu suntem aproape la fel de clari cu privire la ceea ce Este Dumnezeu .

Deci, haideți să vedem ce are de spus pe această temă Dumnezeu .

În Conversații cu Dumnezeu , Dumnezeu a făcut clar faptul că Dumnezeu este fără formă , sex , sau substanță în modul în care o știm . Dumnezeu este , mai degrabă , ceea ce din care  toate lucrurile sunt făcute . Esenta esențială din care totul în existență este format . Aceasta esența conține Inteligența Suprema . Și Totala Conștienta . Și Putere absoluta.

Este omniprezenta și atotstiutoare . Este peste tot , pentru că este tot ceea ce există în orice loc , in toate . Ea știe tot , deoarece , fără ca ceea ce aceasta  știe , nimic din ceea ce exista nu ar putea fiinta. Este sursa și substanța in acelasi timp , este Creatorul și Creatia.  

Acesta a fost întotdeauna , este acum , și va fi întotdeauna . Nu cunoaște nici început și nici sfârșit . Nu este nimic care sa existe în afara de ea și nu există nimic care există în interiorul ei  fără ea . Sau, mai simplu spus, nu exista  nimic care nu este Dumnezeu.

Această esență esențială se utilizează pe ea insasi pentru a se recrea pe ea insasi, si se invita  pe ea insasi pentru a se imputernici , sa fie ea insasi, toate prin ea insasi.

Ea nu are nevoie de nimic, nu cere nimic , nu pretinde nimic, si nu pedepsește pe nimeni . De ce ar putea avea nevoie? De ce ar cere ceva ? Și pe cine , din aceasta  lume - ar comanda sau pedepsi ?

Ceea ce are tot  și este totul și nu vrea și nu are nevoie de nimic,  are doar o singură dorință : să se exprime și să se cunoasca pe Sine ca cea mai glorioasa expresie a ei insasi, si a crea aceasta posibilitate.
Acesta este motivul pentru care a fost creat viața așa cum o știm .”


articol de Neale Donald Walsch, din seria , Interpretand Conversatii cu Dumnezeu’,
publicat in 'Conversatie Globala’ la 31 octombrie 2012

Sursa: http://www.theglobalconversation.com/blog/?p=2243
Traducere: Eugenia Berdan

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:06

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi