Tipărire

Da, ne-am relansat!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Datorita unor dificultati tehnice legate de gazduirea website-ului nostru, activitatea online a fost intrerupta in ultimele luni, dar noi nu am incetat sa voluntariem si sa fim preocupati de comunitate.

In timp ce am lucrat la rezolvarea problemelor tehnice legate de website si serviciul de newsletter, am cotinuat postarea mesajului zilnic pe pagina noastra de Facebook si am initiat campanii umanitare noi. Daca nu ne-ati vizitat inca pe Facebook, va asteptam cu drag sa ne dati un like!

Pentru ca orice rau este spre bine, si noua ne place sa folosim orice oportunitate ca sa crestem si sa ne dezvoltam, atat la exterior cat si interior, incepand cu ianuarie 2021, Humanity's Team Romania se relanseaza cu un website nou. Noile facilitati speram sa fie mai utile si mai interesante vizitatorilor nostri si mai ales sa cladeasca coeziunea dintre membrii diverselor comunitati spirituale, sa ajute la relationare, armonizare si vindecare. 

Pe langa articolele interesante cu care v-am obisnuit, incepand cu acest an lansam si un director cu resurse, in care ne propunem sa va oferim recomandari de terapeuti, cursuri, evenimente sau centre de terapie din Romania, unde puteti apela pentru echilibrare si vindecare holistica. Iar daca sunteti furnizor de servicii holistice, va puteti inscrie gratuit in director pentru promovarea activitatii dvs. (servicii, cursuri, evenimente, etc).

Serviciul de newsletter se reia si el incepand cu luna februarie si nu in ultimul rand, va asteptam alaturi de noi in echipa si in campaniile umanitare. Ne bucuram sa va putem pune la dispozitie acest nou website, vesel, dinamic, colorat si optimist.

Sa construim inspiratia si speranta impreuna!

Cu recunostinta,

Catalina Sursilov & The Volunteering Team