Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Art Parteneri

Parteneri

Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

 • Comunitatea spirituala "Atelier des Ames" din Paris organizeaza ateliere, workshopuri si evenimente pentru evolutie spirituala si dezvoltare personala.
 • Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul Body Mind Spirit Festival este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
 •  Editura Herald oferă acces nemijlocit la textele esenţiale ale umanităţii, ce au fost adunate în colecţii reprezentative pentru fiecare spaţiu cultural în parte. Înfiinţată din 1994, editura are un profil editorial coerent, dublat de calitatea înaltă a lucrărilor. În acest fel şi-a asigurat o poziţionare distinctă pe piaţă de carte din România şi o prezenţă marcantă la incidenţa unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism.
 • SuntParinte.ro este site-ul adresat parintilor preocupati de educatia copiilor, oferind o gama completa de informatii actualizate despre principalele probleme legate de educatia copilului: discutii pe teme de interes legate de educatia copiilor, grupuri de discutii unde poti intra in legatura cu profesorii sau invatatorul copilului tau, modalitati inedite prin care il poti invata concepte stiintifice sau ii poti dezvolta imaginatia copilului tau, recomandari pentru timpul liber si informatii despre activitati extrascolare.
 • AstroCafe - Site-ul Nicoletei Svârlefus
  Cate-n suflet si-n stele!
  Autocunoastere, Transformare personala, Coaching, Evolutie spirituala, Astrologie, Numerologie, Carti Oracol, Consiliere online, Cursuri.
 • Regasirea interioara - Dumnezeu este in tine, in noi toti, in tot ceea ce este!
  Tot ce exista este Dumnezeu - Dumnezeu este Iubire si Lumina, Dumnezeu este in toate formele Creatiei, El cuprinde Totul si Totul Este in El!
  Regasirea interioara cuprinde esenta celui care esti, dincolo de timp si spatiu...
 • Creatikon.ro - Grafica publicitara & Webdesign & Identitate vizuala
  Echipa noastra de graficieni va pune in practica toate ideile si nevoile dvs. de branding, promovare prin gama completa de materiale publicitare, prezenta online prin webdesign profesionist.
  Impreuna, cream viitorul!
 • Maidanuc - cabinet de avocat
  Cabinet individual de avocat specializat în drept societar, consultanţă juridică de afaceri, dreptul Internetului și proprietate intelectuală.
  www.maidanuc.ro
 • CumparaturiOnline.com - casa de comenzi online cu produse de supermarket ofera aprovizionare la birou si la domiciliu in Bucuresti, Baneasa, Pipera sau Otopeni.  Modalitati multiple de plata: numerar, OP sau electronic.
  CumparaturiOnline.com este sponsorul principal al Humanity's Team Romania inca din 2007.{widget:social-share-button}

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi