Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Faces 2679907 1280

Declarația pentru o Afacere Conștientă

                                                                                                             
                                                                      Un nou standard pentru afaceri în secolul XXI


Ca o comunitate globală de lideri de afaceri, ne angajăm să dezvoltăm conștientizarea și abilitățile necesare pentru a ne dezvolta în mod conștient organizațiile în conformitate cu aceste principii:


  1.  Noi suntem una cu umanitatea și toată viața. Afacerile și toate instituțiile comunității umane sunt părți integrante ale unei singure realități - corelate, interconectate și interdependente.

 

  2.  În conformitate cu această realitate, scopul afacerii este de a spori prosperitatea economică, contribuind în același timp la un mediu sănătos și îmbunătățind bunăstarea oamenilor.


  3.  Afacerea trebuie sa depaseasca stadiul de a asigura sustenabilitatea si conceptul “sa nu produca daune” si sa favorizeze restaurarea abilitatii naturale a Pamantului de a se regenera.


  4.  Afacerile trebuie să funcționeze cu transparență economică, socială și ecologică.


  5. Afacerea trebuie să se comporte ca un membru pozitiv și proactiv al comunităților locale și globale în care operează.


   6.  Afacerea care recunoaște , onorează și sărbătorește natura esențială interconectată a tuturor ființelor umane și a întregii vieți maximizează potențialul uman și contribuie la crearea unei lumi care să funcționeze pentru toți.


   7. Când este aliniată la Unime, Afacerea este cel mai puternic motor de pe Pământ pentru a crea prosperitate și dezvoltare pentru toți.

 

 

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi