Miscare spirituala

    Afacere constienta

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Un nou standard pentru afaceri în secolul XXI

    Ca o comunitate globală de lideri de afaceri, ne angajăm să dezvoltăm conștientizarea și abilitățile necesare pentru a ne dezvolta în mod conștient organizațiile în conformitate cu aceste principii:

    1. Noi suntem una cu umanitatea și toată viața. Afacerile și toate instituțiile comunității umane sunt părți integrante ale unei singure realități - corelate, interconectate și interdependente.

    2. În conformitate cu această realitate, scopul afacerii este de a spori prosperitatea economică, contribuind în același timp la un mediu sănătos și îmbunătățind bunăstarea oamenilor.

    3. Afacerea trebuie să treacă dincolo de sustenabilitate și filozofia "nu face rău" pentru a restabili integritatea auto-reînnoită a Pământului.

    4. Afacerile trebuie să funcționeze cu transparență economică, socială și ecologică.

    5. Afacerea trebuie să se comporte ca un membru pozitiv și proactiv al comunităților locale și globale în care operează.

    6. Afacerea care recunoaște , onorează și sărbătorește natura esențială interconectată a tuturor ființelor umane și a întregii vieți maximizează potențialul uman și contribuie la crearea unei lumi care să funcționeze pentru toți.

    7. Când este aliniată la Unime, Afacerea este cel mai puternic motor de pe Pământ pentru a crea prosperitate și dezvoltare pentru toți.


    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Humanity's Team este o miscare spirituala globala a oamenilor de rand ce imbratiseaza unimea cu respect profund pentru diversitatea culturala si cu responsabilitate pentru toate formele de viata. Ne dedicam ridicarii constiintei printr-o viata traita cu scop, fiind o prezenta iubitoare si servind prin model autentic. Ca Activisti Spirituali, suntem uniti in pasiunea noastra de a trezi societatea la unime adunandu-ne intr-o comunitate de fiinte vesele, iubitoare, pasnice si armonioase. Folosind in mod constient cei “5 Pasi pentru Pace” si implicandu-ne in actiuni locale si globale, ne asumam responsabilitatea de a schimba fata umanitatii intr-o generatie.

    Pacea va fi atinsa atunci cand noi, ca fiinte umane...

    Permitem noua insine sa observam ca unele dintre credintele noastre vechi despre Dumnezeu si Viata nu mai functioneaza.

    Exploram posibilitatea ca exista ceva despre Dumnezeu si despre Viata ce nu intelegem, iar intelegerea acestui lucru ar putea schimba totul.

    Anuntam ca suntem pregatiti pentru a primi noi intelegeri referitor la Dumnezeu si Viata, intelegeri care ar putea aduce un nou mod de viata pe aceasta planeta.

    Curajos examinam aceste noi intelegeri si ne largim sistemul de credinte pentru a le cuprinde, daca ele se aliniaza cu adevarul si cunoasterea noastra interioara.

    Exprimam propria viata ca o demonstratie a celor mai inalte crezuri, mai degraba decat ca o negare a lor.

    Extras din "Noile revelatii: O conversatie cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch


    Sustinatori

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

    Gazduire site si serviciu ireprosabil de suport pentru cele doua site-uri ale comunitatii noastre. Recomandam cu toata inima DataHost.ro!

    Comunitatea spirituala "Atelier des Ames" din Paris organizeaza ateliere, workshopuri si evenimente pentru evolutie spirituala si dezvoltare personala.

    Editura Adevar Divin ofera o varietatea mare de carti, la preturi speciale.

    Libraria Eu Sunt - libraria sufletului. "Orice ai căuta, poţi găsi răspunsul...

    Curgerea timpului tău poate fi atât de rapidă, încât merită să fii selectiv în tot ceea ce faci. Nu lua totul de la capăt de unul singur. Poate fi suficient să alegi o carte... o carte care poate să te ducă dincolo de timp, în universul plin de răspunsuri al lumii tale interioare...

    Momentele trăite cu intensitate sunt cele cărora le acorzi atenţie deplină... O carte valoroasă reprezintă a citi despre tine însuţi, în tăcerea sufletului tău...

    Acordă atenţie lecturii pe care o alegi...

    Orice ai căuta, aici găseşti un scriitor, o carte, o lume despre tine însuţi, care te aşteaptă..."

     Editura Herald oferă acces nemijlocit la textele esenţiale ale umanităţii, ce au fost adunate în colecţii reprezentative pentru fiecare spaţiu cultural în parte. Înfiinţată din 1994, editura are un profil editorial coerent, dublat de calitatea înaltă a lucrărilor. În acest fel şi-a asigurat o poziţionare distinctă pe piaţă de carte din România şi o prezenţă marcantă la incidenţa unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism.

    SuntParinte.ro este site-ul adresat parintilor preocupati de educatia copiilor, oferind o gama completa de informatii actualizate despre principalele probleme legate de educatia copilului: discutii pe teme de interes legate de educatia copiilor, grupuri de discutii unde poti intra in legatura cu profesorii sau invatatorul copilului tau, modalitati inedite prin care il poti invata concepte stiintifice sau ii poti dezvolta imaginatia copilului tau, recomandari pentru timpul liber si informatii despre activitati extrascolare.

    AstroCafe - Site-ul Nicoletei Svârlefus
    Cate-n suflet si-n stele!
    Autocunoastere, Transformare personala, Coaching, Evolutie spirituala, Astrologie, Numerologie, Carti Oracol, Consiliere online, Cursuri.

    Regasirea interioara - Dumnezeu este in tine, in noi toti, in tot ceea ce este!
    Tot ce exista este Dumnezeu - Dumnezeu este Iubire si Lumina, Dumnezeu este in toate formele Creatiei, El cuprinde Totul si Totul Este in El!
    Regasirea interioara cuprinde esenta celui care esti, dincolo de timp si spatiu...

    Creatikon.ro - Grafica publicitara & Webdesign & Identitate vizuala
    Echipa noastra de graficieni va pune in practica toate ideile si nevoile dvs. de branding, promovare prin gama completa de materiale publicitare, prezenta online prin webdesign profesionist.
    Impreuna, cream viitorul!

    Maidanuc - cabinet de avocat
    Cabinet individual de avocat specializat în drept societar, consultanţă juridică de afaceri, dreptul Internetului și proprietate intelectuală.

    CumparaturiOnline.com - casa de comenzi online cu produse de supermarket ofera aprovizionare la birou si la domiciliu in Bucuresti, Baneasa, Pipera sau Otopeni.  Modalitati multiple de plata: numerar, OP sau electronic.
    CumparaturiOnline.com este sponsorul principal al Humanity's Team Romania inca din 2007.


    neale donald walsch

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Neale Donald Walsch (deasemenea cunoscut ca Neale Marshall-Walsch, nascut pe 10 septembrie 1943) este autorul american al seriei de carti Conversatii cu Dumnezeu. Cartile care compun seria sunt: Conversatii cu Dumnezeu (vol 1-3), Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Noile revelatii, Dumnezeul de maine, Ce vrea Dumnezeu, Acasa cu Dumnezeu: intr-o viata care nu se termina niciodata, Mai fericit decat Dumnezeu, Cand totul se schimba, schimba totul.

    Biografie

    Neale Donald Walsch s-a nascut in Wisconsin, Milwakee pe data de 10 septembrie 1943 si a fost crescut de catre familia sa in spiritul romano-catolic, familia incurajandu-i calatoria spre adevarul spiritual. A studiat Biblia, Rig Veda si Upanishadele. El spune ca scrierile sale nu sunt venite prin channeling, dar ca sunt mai degraba inspirate de Dumnezeu si pot ajuta o persoana sa se raporteze la El printr-o perspectiva moderna. Dumnezeu in cartile lui Neale Donald Walsch, spre exemplu, spune ca “nu exista nimic ce trebuie sa faci”.

    Walsch crede intr-un Dumnezeu panteistic, care doreste sa se exprime ca nefiind egoist. Viziunea lui Neale Donald Walsch este o expansiune si unificare a tuturor teologiilor pentru a le conferi o mai mare  relevanta in zilele noastre. El a infiintat miscarea si comunitatea spirituala Humanity’s Team, al carui scop este sa comunice si sa implementeze credintele sale din Noua Spiritualitate, in mod special pe aceea ca noi suntem Una cu Dumnezeu si UNA cu viata, intr-o stare comuna de a fi.

    Cariera

    Inainte de a scrie cartea Conversatii cu Dumnezeu din 1990, Neale Donald Walsch a suferit o serie de caderi  – un incendiu care i-a distrus toate bunurile, ruperea casatoriei, un accident de masina care l-a lasat cu gatul rupt.  Odata refacut dar singur si neangajat, Walsch a fost fortat sa traiasca intr-un cort in Jackson Hot Springs, in vecinatatea  Ashland Oregon, colectand si recicland conserve de aluminiu pentru a se hrani. La acel moment, Neale Donald Walsch a crezut ca viata i-a ajuns la un capat. Deznadajduit, Walsch si-a inceput scrierile dupa ce a iesit din stadiul de a fi fara un adapost, in urma angajarii la un post de radio ca gazda a unui talkshow.

    In 2003 a fost lansat filmul Indigo, scris de Neale Donald Walsch si James Twyman si regizat de Stephen Simon. El relateaza povestea fictiva a unui bunic, jucat de Walsch, salvat de catre nepoata sa, care este un copil indigo.

    Filmul Conversatii cu Dumnezeu a fost distribuit catre public vineri, 27 octombrie 2006 in USA si pe 10 noiembrie in Canada. Filmul a fost lansat si pe DVD pe data de 27 februarie 2007 si poate fi achizitionat de pe Amazon.com.
    Sursa: Wikipedia

    Detalii tehnice despre film pe IMDB.com

    In Romania cartile lui Neale Donald Walsch sunt publicate de catre editura For You si editura Daksha.

    Vizitati si: 
    Site-ul personal al lui Neale Donald Walsch
    Blog Neale Donald Walsch


    voluntariat

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Humanity's Team este o comunitate si miscare spirituala internationala creata de voluntari, ce exista in foarte multe tari din intreaga lume. Printre valorile de baza si credintele ce cladesc Humanity's Team se gaseste si responsabilitatea noastra fata de celalalt, fata de planeta si viata in general. Humanity's Team sustine voluntariatul si invita membrii sai sa adere prin ce mijloace pot la ridicarea nivelului de constiinta al planetei fiind un exemplu viu, ce actioneaza in mod constient catre bunastarea globala a tuturor membrilor familiei umane.

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa implementeze credinta ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata.

    Miscarea a luat fiinta in 2003 in SUA si este fondata de Steve Farell si Neale Donald Walsch, autorul best-seller-ului “Conversatii cu Dumnezeu” . Fara indoiala o "miscare mondiala pentru drepturile civile ale sufletului", Humanity’s Team a devenit o comunitate spirituala cu milioane de aderenti din mai mult de 90 de tari de pe 6 continente. Website-ul oficial se poate vizita la www.humanitysteam.org

    Humanity's Team propune o Noua Spiritualitate care largeste si incorporeaza prezentele credinte ale umanitatii despre Dumnezeu si viata, astfel incat aceasta ar putea schimba modul in care traim unii cu altii, aducand in consecinta pace si armonie pe planeta noastra.

    Comunitatea romaneasca a Humanity's Team a luat fiinta in 2007, in urma workshopului cu Neale Donald Walsch de la Chisinau, cand cei 50 de romani prezenti au fost invitati sa faca primul pas catre promovarea Noi Spiritualitati: “Daca nu Noi, Cine? Daca nu Acum, Cand?”

    In aprilie 2010, Humanity's Team a inaintat catre ONU o petitie semnata de peste 50000 de oameni din intreaga lume in care se solicita proclamarea zilei de 24 octombrie ca fiind ziua internationala a Unimii. La acea data, 3270 de romani semnasera petitia ceea ce a situat Romania pe primul loc in clasamentul tarilor semnatare. Clasamentul a fost realizat in functie de numarul de semnaturi raportat la numarul de locuitori ai tarii. De atunci Humanity's Team sarbatoreste ziua internationala a Unimii in fiecare an pe 24 octombrie.

    In decembrie 2010, comunitatea spirituala a Humanity's Team Romania a creat asociatia non-profit Echipa Omenirii (CIF 27890300, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 188/20.12.2010), prin intermediul careia se vor dezvolta proiecte concrete de implicare sociala activa in sprijinul sufletelor de langa noi, fie pentru evolutie spirituala, fie pentru sustinere materiala si intr-ajutorare, in proiecte de sustinerea mediului, de unitate si pace, de promovare a valorilor umane, de promovare a educatiei pentru schimbare si sanatate, sustinerea bunastarii sociale si a drepturilor si libertatilor omului.

    Misiune, credinte, valori

    Schimbarea poate interveni cand devenim constienti de adevarul ca Noi Toti suntem UNA si ne traim vietile ca demonstratii al acestui adevar si nu in negarea lui. De aceea miscarea noastra s-a numit “Miscarea drepturilor civile ale sufletului”.

    Humanity's Team vede un adevar vindecator in cine suntem – un adevar care ne vindeca pe noi, relatiile noastre, comunitatile noastre si lumea noastra. Vedem ca suntem cu totii parte a unei esente pe care unii o numesc Dumnezeu iar altii Univers si ca aceasta esenta este sacra, divina, iubitoare, plina de compasiune, creativa si eterna.

    Aceasta nu este o idee noua. Profetii, mesagerii, sfintii si vizionarii au transmis acest mesaj inca de la incepul timpurilor. Este mentionat in Veda Indiei, in Noul si Vechiul Testament, in multe alte texte sacre, precum si in materiale contemporane ale Noii Spiritualitati. Unimea este de asemenea o ipoteza a fizicii cuatice si a multor fizicieni care spun ca viata este un tot unificat cu dimensiuni multiple, fiecare completandu-l pe celalalt.

    Suntem cu Totii Una este ideea care cu adevarat schimba totul. Cand il regasim pe Dumnezeu si Sinele unul in celalalt, nu putem decat sa ingrijim, iubim si sprijinim aproapele. Cand imbratisam si dam sens Unimii noastre, in mod natural ne pasa de cel de langa noi, loc sau lucru. Dumnezeu si Sinele sunt in tot ce ne inconjoara, astfel incat nimic nu ramane pe afara.

    Valorile Humanity's Team sunt:
    Unime;
    Respect;
    Diversitate;
    Responsabilitate;
    Comunitate.

    Misiune

    Humanity's Team este o miscare globala a oamenilor de rand ce imbratiseaza unimea cu respect profund pentru diversitatea culturala si cu responsabilitate pentru toate formele de viata. Ne dedicam ridicarii constiintei printr-o viata traita cu scop, fiind o prezenta iubitoare si servind prin model autentic. Ca Activisti Spirituali, suntem uniti in pasiunea noastra de a trezi societatea la unime adunandu-ne intr-o comunitate de fiinte vesele, iubitoare, pasnice si armonioase. Folosind in mod constient cei “5 Pasi pentru Pace” si implicandu-ne in actiuni locale si globale, ne asumam responsabilitatea de a schimba fata umanitatii intr-o generatie.


    comunitate spirituala

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

    Ce este Ziua Mondială a Unimii?

    Ziua Mondială a Unimii este o zi dedicată sărbătoririi Unității. Similar Zilei Pământului, care a electizat mișcarea ecologică globală, Ziua Mondială a Unimii a devenit un catalizator pentru activismul spiritual și apariția mișcării Mondiale a Unimii care s-a concretizat intr-o comunitate spirituala pentru Unime. Aceasta reprezintă o nouă paradigmă profundă în cultura umană. La sfârșitul anilor 1960 primele fotografii ale Pământului văzute din spațiu au afectat puternic umanitatea. Am realizat că toată viața de pe frumoasa noastră planetă albastră este profund conectată. Această înțelegere s-a aprofundat și s-a extins, pe măsură ce tot mai mulți oameni recunosc că Unimea este Divină și chiar esența ființei noastre. Astăzi Unimea este exprimată prin numeroase orientări - religii, filosofii, tradiții mistice și indigene, științe. Aceste orientări ies din matca lor de origine, se amestecă și se convertesc pentru a forma un singur flux, o Mișcare Universală a Unimii. Ziua Mondială a Unimii este ziua noastră pentru a sărbători unitatea în diversitatea noastră, ca o comunitate  spirituala consacrată să deservească trezirea colectivă a omenirii.

    Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Internationala a Unimii semnata de peste 52000 de oameni din toata lumea, care fac parte din comunitatea noastra spirituala. Iata petitia pentru Unime pe care te invitam si pe tine sa o semnezi:

    Declar urmatoarele:

    1. Mesajul “Noi suntem impreuna Unul, suntem interconecati si interdependenti, unul cu celalalt, cu Dumnezeu, cu Viata”, este mesajul spiritual pe care lumea il poate folosi pentru a gasi solutii pasnice la provocarile omenirii.

    2. Lumea nu trebuie sa fie asa cum este acum, iar oamenii o pot schimba, fiecare folosindu-se de puterea lui spirituala.

    3. Umanitatea este buna si are un potential nelimitat pentru a evolua. Transformarea sociala incepe cu transformarea personala. Prin urmare, recunosc importanta conectarii mele la esenta divina si sursa mea de intelepciune interioara in timpul calatoriei mele prin viata, permitand potentialului meu uman cel mai inalt sa infloreasca spre binele tuturor.

    4. Crezul nostru se bazeaza pe principii spirituale si valori universale, cum sunt respectul, dreptatea, pacea, demnitatea, libertatea, responsabilitatea si colaborarea, valori care sprijina si aceasta petitie.

    5. Oamenii au nevoie unul de celalalt pentru a supravietui pe aceasta planeta. Recunosc ca suntem impreuna si ne dezvoltam impreuna, pe masura ce ne cunoastem si invatam sa ne bucuram de minunile si frumusetile diversitatii. Declar ca am rolul meu in construirea unei lumi in care noi, oamenii, putem aborda problemele comune globale intr-un mod holistic, pozitiv si transformator, si putem trai impreuna in pace.

    6. Unimea contine Totul din viata, inclusiv si acele parti pe care noi le vedem ca alcatuind pe « celalalt ». Realizez ca plenitudinea si solidaritatea pot fi experimentate doar prin recunoasterea unicitatii, frumusetii si sensului tuturor aspectelor din viata, iar aceasta recunoastere incepe cu Mine. 

    7. Sunt parte din aceasta constiinta in curs de dezvoltare care promoveaza deschidere, curiozitate, conectare si relationare cu mine insumi si cu intreg Universul, si care    continua sa recunoasca minunea, frumusetea si misterul din tot.

    8. Timpul pentru schimbare este Acum.

    9. Este important sa stabilim in mod oficial o zi in fiecare an, in care intreaga umanitate sa devina o singura familie, sa comunice, sa sarbatoreasca si sa traiasca experienta Unimii.

    Apasa aici pentru a semna declaratia