• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Despre Humanity's Team

~ Miscare pentru drepturile civile ale sufletului ~

Sustinatori

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

Gazduire site si serviciu ireprosabil de suport pentru cele doua site-uri ale comunitatii noastre. Recomandam cu toata inima DataHost.ro!

Comunitatea spirituala "Atelier des Ames" din Paris organizeaza ateliere, workshopuri si evenimente pentru evolutie spirituala si dezvoltare personala.

Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul Body Mind Spirit Festival este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Editura Adevar Divin ofera o varietatea mare de carti, la preturi speciale.

 Editura Herald oferă acces nemijlocit la textele esenţiale ale umanităţii, ce au fost adunate în colecţii reprezentative pentru fiecare spaţiu cultural în parte. Înfiinţată din 1994, editura are un profil editorial coerent, dublat de calitatea înaltă a lucrărilor. În acest fel şi-a asigurat o poziţionare distinctă pe piaţă de carte din România şi o prezenţă marcantă la incidenţa unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism.

SuntParinte.ro este site-ul adresat parintilor preocupati de educatia copiilor, oferind o gama completa de informatii actualizate despre principalele probleme legate de educatia copilului: discutii pe teme de interes legate de educatia copiilor, grupuri de discutii unde poti intra in legatura cu profesorii sau invatatorul copilului tau, modalitati inedite prin care il poti invata concepte stiintifice sau ii poti dezvolta imaginatia copilului tau, recomandari pentru timpul liber si informatii despre activitati extrascolare.

AstroCafe - Site-ul Nicoletei Svârlefus
Cate-n suflet si-n stele!
Autocunoastere, Transformare personala, Coaching, Evolutie spirituala, Astrologie, Numerologie, Carti Oracol, Consiliere online, Cursuri.

Regasirea interioara - Dumnezeu este in tine, in noi toti, in tot ceea ce este!
Tot ce exista este Dumnezeu - Dumnezeu este Iubire si Lumina, Dumnezeu este in toate formele Creatiei, El cuprinde Totul si Totul Este in El!
Regasirea interioara cuprinde esenta celui care esti, dincolo de timp si spatiu...

Creatikon.ro - Grafica publicitara & Webdesign & Identitate vizuala
Echipa noastra de graficieni va pune in practica toate ideile si nevoile dvs. de branding, promovare prin gama completa de materiale publicitare, prezenta online prin webdesign profesionist.
Impreuna, cream viitorul!

Maidanuc - cabinet de avocat
Cabinet individual de avocat specializat în drept societar, consultanţă juridică de afaceri, dreptul Internetului și proprietate intelectuală.

CumparaturiOnline.com - casa de comenzi online cu produse de supermarket ofera aprovizionare la birou si la domiciliu in Bucuresti, Baneasa, Pipera sau Otopeni.  Modalitati multiple de plata: numerar, OP sau electronic.
CumparaturiOnline.com este sponsorul principal al Humanity's Team Romania inca din 2007.


Voluntariat

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Humanity's Team este o comunitate si miscare spirituala internationala creata de voluntari, ce exista in foarte multe tari din intreaga lume. Printre valorile de baza si credintele ce cladesc Humanity's Team se gaseste si responsabilitatea noastra fata de celalalt, fata de planeta si viata in general. Humanity's Team sustine voluntariatul si invita membrii sai sa adere prin ce mijloace pot la ridicarea nivelului de constiinta al planetei fiind un exemplu viu, ce actioneaza in mod constient catre bunastarea globala a tuturor membrilor familiei umane.


Unimea in cele 12 sfere ale vietii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

(Click pe foto pentru a citi fiecare sectiune)

Lansarea inițiativei "Cele 12 sfere ale vieții" face parte din campania globală de Unime inițiată de Humanity's Team în 2008. Odată cu targetul de 100.000 de semnături pentru Declarația pentru Unime, promovarea Zilei internaționale a Unimii ce prinde contur de la an la an și programele de Unime bine stabilite, această inițiativă ne permite să ducem Unimea la un alt nivel: să ne asigurăm că Unimea se regăsește în toate sferele vieții.  

Inițiativa de Unime a Humanity’s Team "Cele 12 sfere ale vieții" se bazează pe Roata Co-Creării și pe modelul lansat de Barbara Marx Hubbard în 2012: "12 în jurul la 1", model a unei puternice reprezentări a transformării întregului sistem. Cele 12 sfere ale societății cuprind întreaga listă a funcțiunilor în orice comunitate. Principiul "12 în jurul la 1" poate fi găsit reprezentând stabilitatea în natură și ca bază a conceptului de timp (tensegrity, Engl.), pionierat de Buckminster Fuller.

În timpul dezvoltării inițiativei noastre, am fost deasemenea inspirați de ideile, gândirea și conceptele "Mișcării prospere" (Thrive Movement) si Ken Wilber (Perspectiva integrală/Teoria întregului). Toate aceste idei conducătoare pot fi considerate fiind un amestec de stiință, intelect, spiritualitate, activism și esențial/de bază. 

Roata și sferele ne furnizează un model de încredere și integrat pentru transformarea noastră colectivă; douăsprezece divizii de fluctuații pozitive sunt necesare pentru a crea un salt către sinergia socială. Roata facilitează re-modelarea societății către o noua armonie, departe de prezisa catastrofă, prin interacțiunea non-lineară a inovațiilor pozitive ce răzbat din toate sferele sociale.

Roata și sferele sunt activate:

- Din interior către exterior. Când pătrundem în energiile Cosmosului așa cum sunt prezentate în roată și sfere, acestea devin unelte pentru Călătoria noastră Interioară. 

- Prin Activism Spiritual, când cream și ne implicăm, conectăm, aducem la lumină inițiativele și indivizii care sunt implicați, aceasta conducând către procese pornite de la oamenii de rând și facilitează sinergia. Când ne cautăm țelurile pe care le avem în comun și ne potrivim nevoile și resursele în întregul sistem, mai mult decât să rămânem izolați în preocupări ce nu sunt conectate. Din punctul de vedere al evoluției, roata reprezintă un pas vital înainte către o lume cooperantă. 

-------------În conectare noi vedem o prioritate, pentru că atunci când suntem conectați devenim o prioritate unul pentru celălalt. Cand este stabilită o prioritate, responsabilitatea urmează în mod natural. Când suntem responsabili, ne oferim serviciul plini de compasiune. Când ieșim din iluzia separării în conectare/Unime, pașim în prioritate, responsabilitate și serviciu și astfel creăm o lume împlinită, plină de compasiune și auto-susținătoare. Când suntem cu toții în prioritate, responsabilitate și serviciu unul pentru celălalt, apare o lume virtuoasă!

Oamenii sunt invitați să-și descopere vocația sau destinul prin practici și activități destinate evoluției și să intre în roată aducându-și proiectele creative pe masură ce se potrivesc oricărei din cele douăsprezece sfere.

------------Aici cineva poate găsi parteneri pe care poate că îi caută și cu care se poate uni și co-crea proiecte și inițiative diferite. Ghizi și lideri ies la iveala în mod inevitabil în fiecare sferă pentru inspirație și informare. Este important să ne amintim că aici hrănim o societate mult mai creativă și o democrație mult mai participatorie, sinergetică - nu prin revoluție, ci prin acțiune constructivă.

Sferele pot fi văzute ca "mini-purtători", idei ce poartă semințele unei civilizații noi, în evoluție. Fiecare sferă se va umple cu multe proiecte sociale, spirituale, stiințifice și tehnologice care lucrează, eliberează și transformă și aceasta hrănește autosusținerea, compasiunea și împlinirea spirituală.

Când roata este complet activată, vom vedea noua lume care deja răsare în mijlocul nostru. Aceasta ne va oferi o imagine coerentă a umanității, precum și a sistemului nostru planetar ca un organism viu. Ne va arăta unde sunt problemele, cine lucrează pentru soluționarea lor și unde putem găsi inovațiile necesare - toate elementele organice ale unui sistem de relații viu, holistic. Ne va oferi noile știri referitoare la cine devenim, într-un mod în care ne vom activa continuu potențialul să participăm. 

Roata este o unealtă pentru hrănirea Sinergiei Sociale. Pe măsură ce se întoarce, împinge pe toată lumea înainte și ne duce printr-o deschidere evoluționară de AICI, starea noastră curentă de suprapopulare, poluare, epuizarea resurselor, război, etc. către ACOLO, o lume evolutivă, autosusținătoare, plină de compasiune și co-creativă pentru eternitate. 

Scopul este de a co-crea mici insule de coerență în marea haosului social. Elementele de noutate vin împreună, fac conexiuni rapide cu scopul de a crea un nou întreg care este atât impredictibil cât și mai mare decât suma părților sale. Sistemul "mutant" rezultat este ceva radical nou. ~Barbara Marx Hubbard

Deoarece credem că miezul problemei constă în perspectivele și credințele noastre incomplete despre noi/Dumnezeu/Viața/Unul-altul, dorim să depășim neînțelegerea despre cine credem că suntem și cine suntem cu adevărat prin programele noastre de Lucru cu Sinele și Activism Spiritual, în cele 12 sfere ale vieții.


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2021 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.