Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Art Credinte

Prezentare

Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa scoata in evidenta adevarul vesnic ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata.

Miscarea a luat fiinta in 2003 in SUA si este fondata de Neale Donald Walsch, autorul best-seller-ului “Conversatii cu Dumnezeu” . Fara indoiala o "miscare mondiala pentru drepturile civile ale sufletului", Humanity’s Team are peste 200000 de aderenti din mai mult de 90 de tari de pe 6 continente. Website-ul oficial se poate vizita la www.humanitysteam.org

Humanity's Team propune o Noua Spiritualitate care largeste si incorporeaza prezentele credinte ale umanitatii despre Dumnezeu si viata, astfel incat aceasta ar putea schimba modul in care traim unii cu altii, aducand in consecinta pace si armonie pe planeta noastra.

Citeste intreg articolul Prezentare
Misiune

Misiune, credinte, valori

Schimbarea poate interveni cand devenim constienti de adevarul ca Noi Toti suntem UNA si ne traim vietile ca demonstratii al acestui adevar  si nu in negarea lui. De aceea miscarea noastra s-a numit “Miscarea drepturilor civile ale sufletului”.

Humanity's Team vede un adevar vindecator in cine suntem – un adevar care ne vindeca pe noi, relatiile noastre, comunitatile noastre si lumea noastra. Vedem ca suntem cu totii parte a unei esente pe care unii o numesc Dumnezeu iar altii Univers si ca aceasta esenta este sacra, divina, iubitoare, plina de compasiune, creativa si eterna.

Aceasta nu este o idee noua. Profetii, mesagerii, sfintii si vizionarii au transmis acest mesaj inca de la incepul timpurilor. Este mentionat in Veda Indiei, in Noul si Vechiul Testament, in multe alte texte sacre, precum si in materiale contemporane ale Noii Spiritualitati. Unimea este de asemenea o ipoteza a fizicii cuatice si a multor fizicieni care spun ca viata este un tot unificat cu dimensiuni multiple, fiecare completandu-l pe celalalt.

Citeste intreg articolul Misiune, credinte, valori
Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch (deasemenea cunoscut ca Neale Marshall-Walsch) este celebrul autor american al seriei de cărți Conversații cu Dumnezeu. Seria este compusă din: Conversații cu Dumnezeu (vol 1-3), Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Noile revelații, Dumnezeul de mâine, Ce vrea Dumnezeu, Acasă cu Dumnezeu: într-o viață care nu se termină niciodată, Mai fericit decât Dumnezeu și Când totul se schimbă, schimbă totul. Cărțile sunt considerate redefinitorii pentru conceptul de Dumnezeu și că au schimbat paradigmele despre Dumnezeu din toate colțurile lumii. 

Citește mai mult:Neale Donald Walsch

Sponsor principal

Articole noi