Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Sandra Ingerman
25
Noi

Sa devenim Pastratori ai Pamantului

2_scoici_pe_plajaSa ne aducem aminte ca rostul sufletului uman este acela de a ingriji mediul incojurator. Cand ingrijim cu adevarat, nu ne folosim de energia noastra. Cand hranim cu dragoste lucrurile din jur, dam la o parte valul dintre lumi si lucram in parteneriat cu multe ajutoare vazute si nevazute.Foarte multi actioneaza precum copiii, care doar iau si iau si iau. Omoram animale si plante fara sa onoram vietile care ne-au fost oferite si nu dam nimic la schimb. Si pe masura ce folosim din ce in ce mai mult mancarea modificata genetic, continuam sa pierdem conexiunea cu natura si cu adevaratul inteles al hranirii.

Este momentul sa devenim adulti, sa hranim si sa ingrijim mediul inconjurator cu dragoste. Daca nu ne folosim aceasta abilitate, ramanem blocati. Acest lucru duce la boala si deprimare. Daca am intelege cu adevarat acest concept al ingrijirii, nu am mai avea nevoie de antidepresive.

Singurul dar pe care il are omul, spre deosebire de animale, este abilitatea de a oferi lumina prin mainile sale. Este momentul sa lasam lumina din interiorul nostru, care este expresia luminii divine, sa treca prin noi si sa hraneasca cu adevarat in jur si sa fie in serviciul Planetei.

Am venit aici sa fim Pastratori ai Pamantului. Suntem oameni cu o misiune uitata. E timpul sa redescoperim aceasta misiune.

Iata cateva intrebari asupra carora sa meditam fiecare:

Cum te hranesti pe tine insuti, pe altii si cum hranesti Pamantul?
Te percepi pe tine insuti ca pe un Pastrator al Pamantului?
Ce inseamna pentru tine a fi Pastrator al Pamantului?
Ce anume poti incepe chiar acum pentru a-ti folosi energia creativa pentru a servi planetei?
Iti aduci aminte de un moment in care ai oferit dintr-o postura de dragoste neconditionata? Cum te-ai simtit dupa aceea?
Ce schimbari poti face in munca si in viata ta pentru a te situa intr-o pozitie din care intr-adevar sa-i hranesti pe altii si pe tine insuti?
Cu ce te hranesti pe tine? Oare mancarea pe care o mananci iti ofera nutrientii necesari pentru a-ti umple celulele cu energie, putere si viata? Cand mananci, intreaba-te: Sunt cu adevarat hranit de aceasta mancare?
Oare ceea ce gandesti, spui si faci zilnic ajuta cu ceva planeta Pamant?

Fragment din “Medicine for the earth”, Sandra Ingerman

Preluat de pe www.damaideparte.ro

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:30

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi