Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de 

Iubirea nu este tot ce se declama. Iubirea de semeni pentru ei insisi conduce la inselare si durere. Iubirea are in substanta ceva neconditionat si nesupus determinarilor vietii.

Iubirea autentica izvoraste din cei care sunt in Comuniune cu Dumnezeu, adica cei care au in ei, mai intii, Iubirea de Dumnezeu.

"Dumnezeu este Iubire si cel ce este in Iubire , ramine in Dumnezeu si Dumnezeu ramine in el... Cine Iubeste pe Dumnezeu sa Iubeasca si pe fratele sau" ( Ioan,4,8;16,21)
Iubirea e magica deoarece daca Iubesti, nu ai cum sa mai gresesti!
TOT CE URMEAZA DUPA DRAGOSTE NU MAI POATE FI PUS IN DISCUTIE.
"Iubeste si fa ce vrei! Daca taci, sa taci din dragoste; daca strigi, sa strigi din dragoste; daca indrepti, sa indrepti din dragoste;daca ierti sa ierti din dragoste. Sa fie inlauntrul tau radacina dragostei: din aceasta radacina nu poate iesi decit Binele"(fericitul Augustin)

Din Conversatii cu Dumnezeu (N.D.Walsh) am inteles ca Marele Adevar este ca Dumnezeu nu e separat si noi nu suntem separati. Dumnezeu este in noi. Si Dumnezeu este TOTUL.De aceea,in esenta, NOI TOTI UNUL SUNTEM. Si pentru a fi UNUL si in fapt, trebuie sa invatam sa iubim cu adevarat. Sa dezgropam in noi Iubirea , de sub mormanul de frustrare, tristete, regrete, teama, neincredere, prejudecati si ura. Sa iertam tot si sa acceptam  tot. Si iubirea de sine va veni. Iubirea pentru ceilalti incepe cu iubirea de sine.

Noi Toti Unul Suntem pentru ca, in esenta, NOI SUNTEM IUBIRE.

Iubirea UNESTE, ura dezbina!
IUBIREA este calea, adevarul si viata.
Sa pasim impreuna pe aceasta cale a Fericirii si Prosperitatii pentru toti.

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:19
Catalina  

Voluntar & Membru fondator.

Website www.humanitysteam.ro
Mai multe din această categorie: « Maestrul Interior Ador sa fiu mama »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi