Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de 

Parinte, mesager, prieten, artist, scriitor, maestru, om.

Traim timpuri minunate si avem bucuria de a imparti aceleasi timpuri cu oameni minunati, fara de care lumea ar trai in intuneric fara sa inteleaga ce minunata este lumina din ei insisi.

"In intunericul cel mai negru, sufletul tau omule este lumina ce imparte in cele patru zari cu puterea Dragostei, razele Sfintelor Indrumari!"Acesta este mesajul primit de mine de la scriitorul numit Neale Donald Walsch!Neale Dizzy

Am bucuria sa va spun ca este numai unul din aceste minunate mesaje pe care Neale le transmite in lume, atat de plin de viata si cu atata Dragoste pentru oameni incat viata lui este o Celebrare continua a Iubirii Neconditionate. Cand este pe scena unde petrece la fel de mult timp ca pe drumul spre ea, straluceste! Aducand Lumina acolo unde intunericul pluteste! Minunat!

Citindu-i cartile, am realizat ce oameni minunati suntem si ce om minunat este ! Prin ce magie poate sa faca acest om ca sentimentul lui sa fie si al tau? Daca te intrebi, am sa-ti raspund: Dumnezeu-Dragostea-Intelepciunea, sunt, Magia lui! Ce poate fi mai frumos decat sa fi constient de Dumnezeul din tine cat si de acelasi Dumnezeu din fiecare om? Poate doar comuniunea dintre noi sa fie mai minunata de atat! Si ce minunat este sa ai macar o data in viata" timp" sa te lasi in "voia Domnului/Doamnei" din tine" si sa exprimi si sa imparti Dragostea ta Domnului/Doamnei de langa tine aducand o Dragoste atat de Noua incat, Tu sa fii uimit primul !...asa cum ai iubi un Dumnezeu ce te iubeste Neconditionat!

Daca as avea ocazia sa pot sa-i mai adaug un nume lui Neale Donald Walsch ar fi Neale Donald Walsch Minunatul!

Mai mult nu va mai spun...va las pe voi sa fiti cei ce aleg sa descopere!

Cu Drag din toata fiinta mea !

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:19
Catalina  

Voluntar & Membru fondator.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi