X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

~ Suntem cu totii UNA ~

Magul doreste sa se nasca

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

In noi toti exista un mag. El vede si stie totul.
Magul este dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea.
Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta.
Natura reflecta dispozitia magului.
Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz.
Magul poseda secretul nemuririi.

— Uite! spuse Merlin intr-o zi, impingandu-i lui Arthur o strachina cu supa. Gusta!
Sovaitor, Arthur gusta. Era o delicioasa fiertura de vanat cu radacini de plante, amestecate tainic de Merlin atunci cand Arthur fusese intors cu spatele. De fapt, supa era atat de buna, incat Arthur mai lua repede o lingura, inainte ca strachina sa-i fie smulsa din maini.
— Stai, mai vreau, molfai el cu gura plina.


12 moduri prin care ma pot iubi mai mult

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Iubirea de sine este o dilema pentru multe persoane, iar nu de multe ori acestea confunda controlul asupra celorlalti si egoismul cu iubirea de sine. Diferenta este ca intr-o relatie egotica de control suntem mereu preocupati de celalalt: face sau nu face ceva pentru mine, este sau nu intr-un mod in care eu ma astept sa fie. In cazul iubirii de sine, eu ma raportez doar la mine si la cele ce percep raportat la fiinta mea.

Iubirea de sine este de fapt cel mai important blocaj in calea evolutiei unei persoane, deoarece este cheia oricarei alte forme de iubire. Nu putem iubi pe celalalt daca nu ne iubim pe noi, nu putem accepta nimic ce se intampla in afara noastra daca nu ne acceptam pe noi, in intregime, cu bunele si mai putin bunele, sau mai bine zis acele aspecte care sunt in stadiu de "lucru in progres". Ca sa ne putem iubi pe noi mai mult este esential sa ne raportam la noi din perspectiva corecta, reala: suntem aici temporar pentru a evolua, pentru a ne dezvolta si manifesta virtuti Divine.


Solutia Dumnezeu

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Cand un virus global devastator si un colaps economic asalteaza planeta acum, intrebarea onesta este aceasta: daca exista o Putere Suprema binevoitoare, numita Dumnezeu, care este problema, de ce viata pe Pamant nu se imbunatateste?

Pare ca omenirea nu reuseste sa ajunga la o intelegere colectiva cu privire la cine si ce este Dumnezeu, ce vrea Dumnezeu, ce face Dumnezeu si cum o face. Toti suntem de acord ca exista, dar numai atat. In privinta oricarui alt lucru suntem divizati. O religie afirma cutare lucru, o alta religie afirma altceva, o cultura spune cutare lucru, o alta cultura spune altceva... Oare nu exista nici un Dumnezeu si totul e doar o iluzie, sau poate ca tot ceea ce spunem ca stim despre Dumnezeu este pur si simplu incorect?  


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2021 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.