X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

"O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

Pixabay.com
unime

Sa intelegem Unimea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fiecare gând pe care îl avem și fiecare acțiune pe care o întreprindem devine parte din energia colectivă a planetei.

Uneori ne uităm la acțiunile altora și ne este greu să înțelegem ce îi motivează. Dar toți facem tot ce putem cu informațiile pe care le avem în prezent. Cu toții am fost învățați cum să vedem lumea din exemplele celor din jurul nostru și prin experiențele noastre. Ținând cont de acest lucru, putem accepta alegerile făcute de alții în timp ce căutăm modalități de a crește nivelul de conștiință, al lumii în ansamblu.

Diferitele noastre niveluri de conștiință sunt ca etapele de dezvoltare ale copiilor, a căror înțelegere variază în funcție de vârsta și experiența lor. De exemplu, comportamentul unui copil de doi ani care nu vrea să împărtășească poate fi înțeles ca o fază a educației sale sociale, în timp ce un tânăr de 16 ani care se comportă în același mod s-ar crede că se poartă copilăresc. . Este important să ne amintim că fiecare suntem pe drumul nostru unic. Este posibil să fi ales anumite lecții sau să fi făcut un acord pentru a juca anumite roluri în desfășurarea înțelegerii lumii înainte de a ne încarna în această viață. Așadar, treaba noastră nu este să-i judecăm pe alții, ci să schimbăm echilibrul înțelegerii lumii prin creșterea propriei noastre înțelegeri.

Fiecare gând pe care îl avem și fiecare acțiune pe care o întreprindem devine parte din energia colectivă a planetei. Când ne folosim energia pentru a aduce lumină în lume, aceasta se combină cu lumina adusă de alții pentru a risipi întunericul. Deși trăim într-o lume a dualității, care ne ajută să experimentăm planul material, nu avem nevoie să experimentăm extreme pentru a le înțelege. Ne putem împărtăși experiențele și înțelegerea cu alții nu dintr-un loc de condescendență, ci de conexiune. Când întreaga familie a umanității înțelege că fiecare dintre gândurile, alegerile și acțiunile noastre ne afectează pe toți, vom împărtăși un nivel incredibil de conștiință -- unul care ne pune unitatea mai presus de orice și ne ajută să evoluăm în expresii superioare ale eului nostru spiritual. Amintește-ți data viitoare când vei fi martor la o acțiune a altora că ei sunt de pe același pământ ca tine, dar pur și simplu la un nivel de conștiență diferit de al tău, în acest moment al vieții lor. Găsește  compasiune, binecuvântează-i și mișcă-te de-a lungul zilei în grația divină.

Sursa: DailyOM


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2023 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.