Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro

Articole filtrate după dată: Mai 2018

Te salut pe tine, cel care citești aceste rânduri!

Aceste rânduri au fost scrise spre a-ți îndrepta atenția către o tabără de vară ce va avea loc  pentru a doua oară, prima ediție având loc în vara anului 2017.
Tabăra, organizată de Clubul "Vibrația Momentului", își deschide porțile în a partea a doua a lunii august 2018, mai precis în a douăzecea zi a acestei luni, sfârșindu-se în a douăzeci și noua zi a lunii, fiind organizată sub egida “spiritul unei relaxări active bazate pe autocunoaștere spirituală.”

Tema taberei a rămas aceeași: "Spontan acum - Împreună cu aerul împreună cu voi!" Împreună cu aerul, împărtășim tot ce ne oferă întregul moment pentru că fiecare particulă de aer o împărțim între noi!

Trăsăturile dominante ale spontaneităţii sunt :
- apare întotdeauna în clipa momentului;
- ajunge să controleze la intensitate maximă întinderea ,mărirea ,lărgirea informațiilor unui  fenomen posibil;
- se întâmplă întotdeauna în prezent;
- reacţionează adecvat într-o anumită situaţie în mod operativ şi rămâne operabilă;
- reprezintă un echilibru;
- echilibrează momentul fenomenelor care se manifestă;
Spontaneitatea nu este altceva decât suma  tuturor proceselor  neproiectate în prealabil şi nescrise de nimeni și nimic, nu are factori de cauză și efect.
Tabăra nu este una religioasă, nu aparține unei grupări cu o anumită direcție spirituală sau tendință ezoterică. Ți se propune doar , o petrecere a vacanței de vară în aer liber și este adresată oricui i-ar plăcea o vacanță activă cu posibilitate de autocunoaștere. Tabăra este deschisă și copiilor însoțiți de părinți, precum și animalelor de companie. Sunt 18 locuri disponibile.


Locația taberei  este în grupa nordică a Carpaților Orientali în zona lanțului muntos Vihorlat-Gutâi pe partea nordică a Muntelui Rozsaly-Gutâi așezat în valea râului Mara (Crăcești) județul Maramureș, Transilvania, România. (https://www.facebook.com/Baraka-Camp-aventura-in-muntii-Maramuresului-746907368721571/)

Scopul taberei este ca participanții să dobândească cunoștințe despre sine pe baza unor considerente neutre; transformarea teoriilor și a sistemelor de credință în funcționalitate practică conștientizată.Vom discuta, experimenta, împărtăși, înțelege în acele situații interactive, generate de situațiile de viață trăite împreună în această tabără, mecanismele funcționale în legătură cu existența umană, legi, gânduri, teorii, trăiri sub egida “treime, corp, suflet, spirit”.

Durata taberei : 20 - 29 august 2018 (10 zile şi 9 nopți)
Moderatorul taberei este: Gyerő Győző

Vă rog să anunțați din timp dorința de a participa la  numărul de telefon 00 40744 831171 sau aici: https://www.facebook.com/events/723937911129506/
Dacă simțiți că  există cineva printre prietenii dumneavoastră care ar putea fi interesat de această tabără,vă rog să le distribuiți și lor informațiile.


Reamintește-ți întâmplările vieții tale de până acum! Ai observat că întotdeauna momentele spontane erau perfecte? Dacă simți spontan ca dorești să participi la această tabără, nu ezita! Clubul "Vibrația Momentului" te  așteaptă printre prietenii săi.

Publicat în Stiri
Duminică, 06 Mai 2018 23:05

14 concluzii la ‘Curs de Miracole’

1.    Numai Dumnezeu este real. Tot ce inseamna separare este o iluzie.
2.    Tu esti extensia si expresia Lui Dumnezeu. Tot ce este Dumnezeu esti si tu. Tot ce nu este Dumnezeu nu esti nici tu. Dumnezeu este Iubire si numai Iubire si asta esti si tu.
3.    Fiecare gand pe care il ai, fiecare cuvant pe care il rostesti si fiecare actiune pe care o intreprinzi reprezinta alegerea ta intre Iubire si frica.  Alege iubirea.
4.    Scopul corpului este sa comunice Iubire. Foloseste-ti corpul pentru a transmite lumina Spiritului in Lume, iar acesta va fi fericit si sanatos.
5.    Ego-ul este o idee limitata despre cine esti tu. Nu este echipat sa te ghideze si nu ar trebui sa fie consultat pentru a face alegeri care sa iti aduca pacea.
6.    Spiritul Sfant este acea parte din mintea ta conectata cu adevarul. Consulta-l pentru a face alegeri intelepte si vei progresa.
7.    Dincolo de lumea aparenta este lumea reala , unde exista tot ce doresti si meriti. Poti pasi in lumea reala in orice moment, amintindu-ti identitatea ta de fiinta spirituala.
8.    Nu exista pacat. Exista doar erori de constiinta. Esti deja iertat. Tot ceea ce crezi ca ar fi cauzat de pacatele tale nu exista.
9.    Scopul tuturor relatiilor este de a te face fericit. Apreciaza si celebreaza pe toata lumea, pentru ca merita iubire, ca si tine.
10.    Oamenii care actioneaza fara bunatate cer iubire. Raul nu are nici o putere pentru ca nu vine de la Dumnezeu. Iubirea este singura putere.
11.    Nu este nevoie sa faci nimic pentru a te mantui. Meriti asta prin ceea ce esti. Esti deja salvat. Trebuie doar sa fii constient de asta.
12.    Universul debordeaza de abundenta. Ai tot ceea ce iti trebuie exact acolo unde te afli si vei avea intotdeauna tot ceea ce ai nevoie.
13.    Singurul tau scop pe Pamant este sa-l transformi din ce in ce mai mult in Rai. Ingrijoreaza-te mai putin si razi mai mult.
14.    Nu exista moarte. Esti o fiinta eterna. Trupurile vin si pleaca, dar spiritul este etern.

 

Sursa:  Epilog,   cartea “Curs de Miracole pe întelesul tuturor- cum sa ajungi de la frica la Iubire “ de Alan Cohen, Editura  ForYou

Publicat în Perspective

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi