Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  eugenia

lumanarimaini" Ati strabatut o cale grea si plina de dificultati, dar acum v-ati gasit drumul spre casa. Ati invins obstacolele. V-ati izbit de provocari,

ati vindecat raul facut, ati rezolvat conflicte, ati indepartat blocaje, ati pus intrebari si v-ati auzit propriile voastre raspunsuri, in cadrul eforturilor de a va intoarce la Mine. Lucrarea voastra s-a incheiat acum. Tocmai a inceput bucuria voastra.

 

Fie ca bucuria voastra de acum inainte sa insemne in a-i aduce pe altii inapoi la Mine, a le arata altora drumul spre casa, a-i reda pe altii lor insisi. Acolo se afla ceea ce numim Acasa. Si acolo Ma aflu Eu. Locuiesc in inimile voastre si ca suflet al fiecarui membru al Trupului lui Dumnezeu.

Mergeti acasa in propriile voastre inimi si acolo Ma veti gasi pe Mine. Uniti-va din nou cu sufletul vostru si va veti uni cu Mine.

Aveti credinta, deoarece Eu va spun ca voi si cu Mine putem fi diferiti, dar nu putem fi separate. Mergeti deci si puneti capat separarii dintre voi. Preaslaviti diferentele, dar puneti capat separarii si alaturati-va in exprimarea unita a singurului adevar. Eu Sunt Tot Ceea Ce Exista.

Aveti speranta, deoarece dragostea Mea pentru voi nu se va incheia niciodata si nici nu va cunoaste vreodata o limitare sau conditionare de vreun anume fel.

Prin urmare, sa aveti iubire unul fata de celalalt, ca un mod de a ma exprima pe Mine.

In hotararea voastra de a fi o exprimare a lui Dumnezeu se afla slava voastra. In alegerea voastra de a trai experienta unitatii cu Dumnezeu si cu toate lucrurile se afla realizarea voastra de Sine. In decizia voastra de a cunoaste adevarul veti arata adevarul prin fapte. Nu doar in gand, nu doar prin cuvant, ci prin fapte.

V-ati infaptuit un loc in Imparatia Cerurilor si in inima lui Dumnezeu. Aceasta este lucrarea voastra. Iar cand ea se va reflecta in faptele voastre, veti devein cu adevarat un Maestru, in fapte.

Sa stiti ca voi va indreptati catre starea de maestro. Acolo ati spus ca doriti sa mergeti si, prin urmare, intr-acolo va conduc. Eu – si va invit sa va conduceti unul pe altul intr-acolo.

Sa aveti acum o prietenie cu Dumnezeu si sa-I faceti si pe altii sa stie ca, in cadrul prieteniei cu voi, si ei au o prietenie cu Dumnezeu, pentru ca voi si Eu suntem Unul, si astfel, voi sunteti acel Dumnezeu cu care ei vor sa se imprieteneasca.

Si ei sunt Dumnezeul cu care voi vreti sa va imprieteniti. Nu puteti trai experienta unei prietenii cu Dumnezeu, daca nu aveti o prietenie unul cu celalalt, deoarece Eu sunt celalalt. Nu exista celalalt, altul decat Mine. Cand veti sti acest lucru, veti sti cel mai mare secret. Acum este momentul sa mergeti si sa traiti acest secret.

Traiti-l cu credinta, impartasiti-l cu speranta, demonstrati-l cu iubire.

Si, in special, mergeti si traiti iubirea voastra si nu doar vorbiti despre ea. Pentru ca daca ati grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, dar dragoste nu aveti, facutu-v-ati arama rasunatoare si chimval rasunator. Si de ati avea darul proorociei si tainele toate le-ati cunoaste si orice stiinta si de ati avea atata credinta incat sa mutati muntii, iar dragoste nu aveti, voi nu exprimati cea mai grandioasa versiune a celei mai marete viziuni pe care ati avut-o vreodata despre Cine Sunteti.

Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul, deoarece stie ca nu exista ceea ce se numeste rau sau bun. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda, dar nu iarta nimic, deoarece stie ca nimeni si nimeni nu are nevoie sa fie iertat.

Dragostea nu cade niciodata. Cat despre proorocii – ele se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; cunoasterea voastra va evolua si se va schimba. Deoarece cunoasterea este acum imperfecta si, cand va dati, in sfarsit, seama ca totul este perfectiune, cunoasterea imperfecta se va desfiinta, tot asa cum se va desfiinta tot ceea ce numiti voi imperfect in viata voastra.

Cand erati copii, vorbeati ca un copil, simteati ca un copil, judecati ca un copil, dar acum, cand ati evoluat in spirit, ati lepadat cele ale copilului. Caci vedeati atunci ca prin oglinda in ghicitura, dar acum fata in fata, deoarece acum suntem prieteni. Atunci ati cunoscut in parte, dar acum veti intelege pe deplin, precum sunteti si voi intelesi pe deplin.

Aceasta se intelege prin a avea o prietenie cu Dumnezeu.

Acum plec de pe aceste pagini, dar nu din inimile voastre si niciodata din sufletul vostru. Eu nu pot sa va parasesc sufletul, deoarece Eu sunt sufletul vostru. Sufletul voastru este facut din ceea ce Eu Sunt. Mergeti deci, parteneri ai sufletului meu, si traiti in credinta, in nadejde si dragoste. In acestea trei; dar stiti ca cea mai mare dintre acestea… este dragostea.

Raspanditi, impartasiti, fiti lumina, oriunde v-ati afla si a voastra va fi lumina care poate sa lumineze cu adevarat lumea."

 

fragment din “ Prietenie cu Dumnezeu – un dialog neobisnuit ” Neale Donald Walsch (ed. For You)

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:03

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi