Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Imprimă această pagină
Scris de  Neale Donald Walsch
21
Ian

Mesajul care vindeca

doiporumbei1" Ce putem  face cand oamenii  actioneaza  in moduri in care ne ranesc?
Amintiti-le Cine Sunt ei cu adevarat. Dar, mai intai, trebuie sa-ti amintesti  Tu cine esti cu adevarat – si sa actionezi ca atare.
Cand oamenii  te ranesc, asta e adesea o ocazie pentru reconciliere.  Foarte putini oameni ranesc alti oameni intentionat, fara a avea ceea ce ei considera un motiv bun.

 

Cand cineva te-a ranit, poti face unul dintre urmatoarele lucruri. Poti sa te aperi, sa ataci, sau sa vezi ce motiv bun crede acea persoana ca a avut ca sa atace. Afla de ce te-a ataca si cauta reconciliere, iertare reciproca si colaborare la reconstituirea relatiei.  Ti-am spus, in scrierea asta si in altele, ca orice atac e un strigat de ajutor. Cand stii asta, incepi imediat sa cauti profund si sa vezi ce fel de ajutor se cere.

Poti chiar sa intrebi direct: “ ce te doare atat de tare incat simti ca trebuie  sa ma ranesti ca sa te vindeci?”

Cand afli impotriva a ce isi imagina atacatorul tau ca trebuia sa se apere, ai facut deja o bucata buna de drum catre vindecarea ta si a atacatorului. Vindecarea deschide usa recunoasterii  - adica a “re-cunoasterii”, a cunoasterii din nou a Cine Esti cu Adevarat.

Esti Una cu Divinul – la fel ca si cel care te-a atacat. Ai ocazia sa-i amintesti acest lucru.

Cand oamenii actioneaza cu duritate, atunci nu numai ca au uitat cine sunt ei, dar au uitat si cine este Dumnezeu. Atunci,  ai ocazia  sa le amintesti cine si ce este Dumnezeu.  Poti sa o faci, daca asa alegi. Asta este invitatia Noii Spiritualitati. Asta poate deveni misiunea Echipei Omenirii.

Si ce ar trebui sa spuneti?

IUBIRE. Spune ca , intr-un cuvant, Dumnezeu este Iubire.
Si libertate. Intr-un cuvant, Dumnezeu este libertate.
Si  bucurie. Intr-un cuvant, Dumnezeu este bucurie.
Si pace. Intr-un cuvant, Dumnezeu este pace.
Si unitate. Intr-un cuvant, Dumnezeu este unitate.

Astea sunt cele mai marete aspecte ale lui Dumnezeu si ale Vietii, iar cand oamenii sunt altceva  decat aceste lucruri, atunci au uitat Cine Sunt – in viziunea lor cea mai mareata.
Ocazia pe care o ai este sa le reamintesti asta.

Cu totii sunteti mesageri – si aveti un singur mesaj.

“ Te vad”. Asta e singurul mesaj de care veti avea nevoie vreodata.
“Te vad. Te vad pe tine , cel adevarat. Te cunosc. Te cunosc pe tine cel adevarat.
Te iubesc. Te iubesc pe tine, cel adevarat.
Nu poti sa ma pacalesti. Te cunosc  si stiu cine esti. Poti sa actionezi in ce mod doresti, dar eu nu imi voi schimba parerea despre tine. Stiu cine esti cu adevarat.
Te vad -  si te voi vedea intotdeauna.  Nu poti sa dispari, nu poti sa te ascunzi, nu poti sa-ti schimbi sau sa-ti pierzi identitatea. Nu poti sa fii ceva ce nu esti.  Poti sa actionezi  ca si cum ai fi ceva ce nu esti, dar nu poti sa fii ceva ce nu esti. Intotdeauna voi vedea ceea ce esti.  Nu-mi pasa ce faci, pentru ca ce faci nu este cine esti. Te voi vedea intotdeauna la nivelul Fiintei.
Te vad. Vad cine esti. Nimic din ceea ce faci nu ma poate opri sa te vad astfel. “

Acesta este singurul mesaj pe care ai nevoie sa-l transmiti altora. Asta va vindeca orice.

Dar cum sa-i spui cuiva ca-l vezi cine e cu adevarat, cand acel cineva te oprima, nu te vede pe tine drept cine esti tu cu adevarat?

Vazandu-te pe tine drept Cine Esti cu Adevarat, chiar si atunci cand altii nu te vad asa. Mai ales cand altii nu te vad asa. Toti marii maestri au facut asta – si in acest fel au schimbat lumea."

 

fragment din "Dumnezeul de maine- cea mai mare provocare spirituala a noastra" de Neale Donald Walsch

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:03