Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de 

Nu incerc sa definesc succesul. Cred ca o definitie precisa este imposibila. Inseamna oare sa castigi Medalia de Aur la Jocurile Olimpice sau sa castigi campionatul Wimbledon, sau sa primesti premiul Nobel? Ce altceva? Cred ca succesul personal ar putea sa insemne absolut nimic -  nu trebuie sa implice recunoasterea publica. Cine este mai de success? Un milionar care este nefericit sau o persoana neobservabila care duce o viata simpla si fericita? Cea mai simpla definitie a succesului dupa parerea mea este sa-ti expui ceea ce vrei sa faci si sa reusesti in acel lucru. Chiar nu conteaza ce sau cat de modesta este afacerea.

Ai incredere ca vei reusi si se va intampla. A obtine succesul prin orice efort pe care l-ai alege sa-l faci  poate fi un scop al vietii. Fiindca iti ia gandul de la griji. O fi asta?

Succesul are o insemnatate diferita oentru fiecare din noi. Unii oameni cred ca el se masoare in termini financiari, de exemplu… a avea o avere; altii cred ca inseamna a-i ajuta pe altii mai degraba decat sa se ajute pe ei insisi. Un pic din ambele probabil! Sau ar putea insemna sa realizezi doar de dragul de a realiza ceva. Succesul este o chestiune atat de personala. Pentru multi oameni este chiar radacina finite lor – motivul existentei este sa realizam ceva valoros in viata noastra. Pentru marea majoritate a populatiei nu conteaza prea mult daca isi doresc sa aibe success sau nu; ceea ce este in regula, atat timp cat iti doresti cu adevarat acest lucru si esti fericit asa. Totusi, cei mai multi oameni vor si sunt motivati intr-o oarecare masura de recunoasterea publica si o preocupare neobosita pentru realizare. Cati dintre oameni sunt fericiti de asemenea? Cati dintre ei fac ceea ce isi doresc cu adevarat in viata lor? (Din intamplar, abilitatea de a ne imagina ne diferentiaza de animale).

Nu conteaza ceea ce te motiveaza personal… orice ai alege sa faci cu viata ta, nu astepta un success instant. Anii de straduinta, devotament si invatat pentru a excela in orice incercare sau ocupatie pe care ti-o alegi, nu sunt o treaba usoara. As fi de accord din toata inima cu acel citat. E nevoie de mult curaj, forta morala si disciplina  pentru a atinge succesul in orice domeniu. Aproape toti oamenii de succes s-au indoit de ei insisi la un moment dat si si-au dorit sa renunte. Cu toate aceastea au continuat. Multi oameni se dau batuti la un inch sau doi departare de aurul din stratul de dedesupt al minei – la o aruncatura de bat distanta de success. Un lucru e sigur: succesul incolteste success, deoarece aduna un moment al sau si te plaseaza pe o rampa a castigatorilor, cand totul pare sa se potriveasca.

Imi place toate citatele urmatoare. Toate exprima ceea ce inseamna pentru mine succesul. Deci le voi impartasi cu voi.

 “Succesul este calatoria continua catre realizarea scopurile valoroase predeterminate.”
- Tom Hopkins, motivator american

 “Sa-ti traiesti viata in stilul tau /Sa-ti atingi scopurile pe care le-ai stabilit pentru tine? Sa fi persoana care vrei sa fii – acesta este succesul.”

- Autor anonim si altul pe aceeasi tema

"Exista un singur success : a fi in stare sa-ti petreci viata in felul tau.”
- Christopher Morley

Mai presus de toate sunt de parere ca succesul are legatura cu dezvoltarea personala. Daca te dezvolti in fiecare zi sau cresti cu doar un milimetru (sau dobandesti un picut de cunostiinte, ce nu le aveai inainte,pentru a te imbunatati pe tine insuti), cred ca poti spune ca ai success. Deci strumfii pot fi oameni de success de asemenea.

Doar faptul ca esti o persoana putin mai buna in fiecare zi pentru mine inseamna success. Mai am mult drum de parcurs atunci!


Sursa: http://soulnpeace.com
Traducere: Judy

{widget:social-share-button}

(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2016 20:57
Catalina  

Voluntar & Membru fondator.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi