Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Messengers of Spirit

Efortul umanitar este coordonat prin Children of the Sun Foundation si Radiant Rose Academy. Asistenta voastra in circularea acestor informatii va fi foarte mult apreciata. Multumiri speciale Mesagerilor, Comunicatorilor si Coordonatorilor. (http://www.childrenofthesun.org/index.php?option=com_content&view=article&id=296&Itemid=156)(http://www.akashaonline.com/gallery/general_1.php?section=resources&pid=545)

000_TeachSapte Saptamani Sacre este un eveniment care acum are loc de doua ori pe an, o data incepand cu a treia joi din mai si o data incepand cu sarbatoarea  Zilei Recunostintei.

Joi, 20 Mai, 2010 | Joi, 25 Noiembrie, 2010

Timp de 7 saptamani – 49 de zile, ni se daruieste oportunitatea minunata de a ne alatura pentru a primi Interventia Divina in timpul celei mai mari perioade concentrate de iubire si celebrare voioasa a vietii de pe Pamant!
Aceasta Constiinta a Divinitatii este parte a razelor cosmice ce coboara sub forma Vointei lui Dumnezeu. Impreuna cu ciclurile cosmice universale, aceasta constiinta a razei albastre desemneaza directia ca parte a Planului Divin pentru evolutia Pamantului. 

Scopul Divin: aceasta interventie creeaza o fereastra intre lumea umana si Octava Ascendenta. Este un portal in tesatura timpului in care marea semnatura cosmica a unuia dintre Gardienii Divini primordiali ai rasei noastre intra danc in constiinta noastra. Prin puterea atentiei noastre, noi putem primi darurile lor manifestate prin sprijin, activarea Flacarii Sacre, reamintirea propriei lor ascensiuni si dragostea lor magnetica ce invaluie tot. 

Ei sunt aici pentru a ne invata sa comunicam cu aspectele superioare ale sinelui nostru adevarat si sa extinda activitatea Flacarii Sacre in corpul nostru. Flacara Sacra este folosita pentru a ne elibera de constiinta umana si a patrunde prin valurile perceptiei umane limitate, mai ales falsa credinta a luptei dintre bine si rau. Acest proces va continua sa mijloceasca constiinta Corpului Mental Superior, a Mintii iluminate Cristice, sa devina parte integranta din noul nostru avatar. 

Timp de  49 de zile de-a lungul sezonului sarbatorilor, plin de energie, si al trecerii noastre in 2011, fie sa recunoastem si sa primim acest dar imens, concentrandu-ne zilnic atentia asupra Fiintei Ascensionate desemnate pentru ziua respectiva. Le invocam Amprenta Divina si emanatia lor sa curga peste noi, prin noi si in jurul nostru, al celor iubiti noua, grupurilor, comunitatilor, oraselor, natiunilor si lumii. 

Atunci cand ne lasam corpul sa doarma, putem de asemenea sa ne rugam Corpul Mental Superior sa ne duca in Templul Luminii al Maestrului Ascensionat respectiv, pentru a primi binecuvantarile lor si sa aducem acest dar inapoi in fiinta noastra fizica pentru a ne sustine activitatea misionara pe Pamant. 

 


Sursa: Messengers of Spirit, Ascended Masters http://mosangels.ning.com/group/messengersofspiritetall/forum/topics/seven-sacred-weeks49-days-49


Tradus de Ioana Orleanu

 

 

{jcomments on}


(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:21

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi