Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Adriana
Astazi, cand se apropie Craciunul care reprezinta Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos, sa ne amintim ca am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu care si-a aratat dragostea fata de noi oamenii prin trimiterea singurului Sau Fiu in mijlocul nostru spre a ne invata sa iubim neconditionat.

Va doresc sa fiti mereu Lumina care ii invaluie pe semenii vostri, ajutandu-i sa se inalte spiritual, sprijinindu-i in evolutia lor si apreciindu-le eforturile.

Dragostea, Bucuria, Pacea si Armonia sa va insoteasca mereu pe drumul existentei voastre terestre. Sa fiti mereu sanatosi si fericiti si sa aveti realizari marete care sa va ajute sa va simtiti impliniti. Sa iertati aproapelui vostru toate greselile si sa va amintiti ca, poate, la randul vostru ati gresit acestuia, iar el va iertat.

Sa va fie masa imbelsugata si spiritul liber si fericit ca ati reusit sa mai treceti un an, in care ati invatat lucruri folositoare, ati depus eforturi pentru a obtine mai multa cunoastere, ati simtit uneori tristete dar si bucurie, trecand astfel toate testele puse in calea voastra de Divinitate.

Sa va amintiti mereu ca viata pe acest pamant este o scoala unde ne invatam propriile lectii pentru a ne aminti ca noi suntem Copiii lui Dumnezeu, ca din El am venit si la El ne intoarcem, si ca suntem datori sa constientizam esenta divina din noi.

Sarbatorile de iarna sa va aduca ceea ce voi cautati adanc in inimile voastre si sa constientizati ca noi cu totii suntem Unul.

Va multumesc ca ati dorit sa va aflati aici impreuna cu mine, ca ati fost si sunteti niste colegi si prieteni minunati, ca ati inteles rolul meu in acest loc si ati colaborat cu multa bunavointa, ca incercati mereu sa fiti mai buni, mai bine pregatiti, mai atenti cu voi insiva si cu ceilalti.

Va iubesc pe toti si va doresc sa aveti multe bucurii, sa va deschideti inimile si sa-L primiti pe Iisus Hristos sa cineze cu voi, sa primiti Iubirea Sa si sa fiti Lumina care alunga intunericul. Sa va amintiti ca ceea ce faceti pentru voi, faceti pentru altii, iar ceea ce faceti pentru altii, faceti pentru voi si veti culege roadele a ceea ce semanati.

La multi ani!

Cu toata dragostea si pretuirea,
AdrianaChristmas_candel
(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:17

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi