Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Neale Donald Walsch
19
Mai

Atunci cand Il ajutati pe Dumnezeu

chitaracuflori“ Atunci cand Il ajutati pe Dumnezeu, totul devine mai usor pentru voi. Ca sa puteti intelege asta, trebuie sa intelegeti ce incearca Dumnezeu sa faca. Trebuie sa intelegeti ce mi-am pus in cap.  Eu Ma recreez pe Mine Insumi din nou, in fiecare moment de Acum. Tu faci aceasta in urmatoarea cea mai grandioasa versiune a celei mai marete viziuni pe care ai avut-o vreodata despre Cine Esti. Si Eu fac acest lucru in voi, ca voi si prin voi.

In acest sens, voi sunteti Eu. Voi sunteti madulare ale trupului lui Dumnezeu. Voi sunteti Dumnezeu  “care Dumnezeeste”.

Prin aceasta te pot Eu ajuta cel mai bine. Te pot  ajuta prin aceea ca iti amintesti ca esti  un madular al trupului meu, “prin aceea ca redevii membru”. Si astfel vei fi nu numai un cautator de lumina, ci si unul care aduce Lumina.

Iata cum puteti sa-l ajutati voi pe Dumnezeu: traiti-va viata in mod constient, armonic si benefic.

Puteti atinge aceste trei modalitati de a trai, folosind darurile pe care vi le-am dat: energie creatoare, intelepciune blanda si dragoste pura.

Energia creatoare a fost asezata de catre Mine in interiorul intregii voastre fiinte si in tot ceea ce deriva din ea. Gandurile, cuvintele si faptele sunt cele Trei instrumente ale Creatiei. Cand stii acest lucru, poti alege sa fii cauza experientei tale decat sa suferi efectul ei.

Viata se desfasoara din intentiile voastre legate de ea. Cand esti constient de acest lucru, iti poti trai viata in mod constient. Gandeste constient tot ceea ce gandesti.  Spune constient tot ceea ce spui. Fa constient tot ceea ce faci.

Tot ceea ce faci, fa cu un scop anumit – iar scopul tau in fiecare moment al vietii este, intr-adevar, sa traiesti cea mai grandioasa versiune a celei mai marete viziuni pe care ai avut-o vreodata despre Cine Esti.  Atunci cand folosesti energia creatoare, Il ajuti pe Dumnezeu sa fie mai mult decat ceea ce este Dumnezeu si ceea ce cauta sa traiasca ca experienta despre Sine Insusi.

Intelepciunea blanda a fost plasata in sufletul vostru de catre Mine. Cand voi folositi acest dar, traiti in mod armonios in fiecare situatie. Chiar Fiinta voastra este armonia insasi.
Armonie inseamna a simti vibratiile momentului, persoanei, locului sau circumstantei pe care o traiti acum si a va topi in ea. Aceasta nu inseamna a fi la fel cu ea. A canta armonic nu inseamna a canta la unison. Inseamna doar a canta impreuna.Cand canti armonic, schimbi complet modul in care este cantat intregul cantec. El devine un cantec nou, un cantec diferit. Acesta este cantecul sufletului, si nimic nu este mai frumos.

Aduceti in momentele voastre intelepciunea blanda. Urmariti cum le schimba. Urmariti cum va schimba pe voi. 

Voi aveti intelepciunea blanda in interiorul vostru. Eu am plasat-o acolo si ea nu v-a parasit niciodata. Chemati-o in momente de dificultate si stres, in momente de decizie sau dusmanie. Si ea va fi acolo.  Pentru ca, atunci cand o chemati, Ma chemati pe Mine. Cand folositi intelepciunea blanda, Il ajutati pe Dumnezeu sa fie mai mult decat ceea ce este Dumnezeu si ceea ce cauta sa traiasca ca experienta despre Sine Insusi.

Dragostea pura a fost asezata de catre Mine in fiecare inima omeneasca . Ea este ceea ce Sunt Eu si cea ce Sunteti Voi. Inima voastra e atat de plina de aceasta dragoste, incat da pe afara. Se revarsa. Intregul vostru Sine este patruns de ea. El este facut din ea.

Dragostea pura este Cine Sunteti Voi.

Cand exprimati dragostea pura, va oferiti voua insiva Experienta directa a lui Cine Sunteti. Este cel mai mare Dar. Este ca si cum ati da un dar altora si, de fapt, vi-l dati Sinelui vostru. Asta deoarece nu exista nimeni altcineva acolo. Doar vi se pare ca este. Dragostea pura va permite sa vedeti adevarul.
Cand veniti din dragoste pura, traiti o viata care este benefica pentru toata lumea. Va asigurati ca toata lumea beneficiaza de faptul ca ati fost acolo. “Bunavointa, blandete” devin cuvinte importante pentru voi. Dintr-o data, le intelegeti sensul cel mai profund.

Bunavointa, blandete, inseamna nu numai bunatate, inseamna a fi la fel. Cand traiesti in dragoste pura, iti dai seama ca tu si toti ceilalti sunteti “la fel” . sunteti, intr-adevar, inruditi si acum, dintr-o data, va dati seama ca, atunci cand exprimati dragoste pura, exprimati bunavointa, blandete.
Aceasta se intelege prin Spirit inrudit. Aceasta este ceea ce inseamna a cunoaste Unimea cu toate lucrurile. Iar atunci cand, in orice circumstanta sau situatie, voi folositi dragoste pura, Il ajutati pe Dumnezeu sa fie mai mult decat ceea ce e Dumnezeu si ceea ce cauta sa traiasca ca experienta despre Sine Insusi.

Il ajutati pe Dumnezeu cand va serviti din Dumnezeu. Serviti-va zdravan de tot. Serviti cat de mult Dumnezeu doriti. Pentru ca aceasta este hrana vietii cu care toate sunt hranite.
“ Luati si mancati pentru ca acesta este Trupul meu.” (Matei,XXVI,26 Noul Testament)
Sunteti cu totii membri, madulare ale acelui Unic trup. Iar acum este vreme sa va re-amintiti , sa redeveniti membri.
Nu ti-as spune acest lucru, daca nu ar fi adevarat. Acesta este cel mai mare adevar, asa sa Ma ajute pe Mine Dumnezeu. “

 

fragment din cartea “ Prietenie cu Dumnezeu – un dialog neobisnuit “ , de Neale Donald Walsch

postat de Eugenia Berdan

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:06

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi