Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Bine ai venit la Humanity's Team

Suntem UNA cu ceilalti, UNA cu Dumnezeu, UNA cu Viata.
Sa traim astfel impreuna!
 

Miscare spirituala pentru drepturile civile ale sufletului

 • Prezentare
  Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa scoata in evidenta adevarul vesnic ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata. Miscarea a luat fiinta in 20...

  Read more

 • Neale Donald Walsch
  Neale Donald Walsch (deasemenea cunoscut ca Neale Marshall-Walsch) este celebrul autor american al seriei de cărți Conversații cu Dumnezeu. Seria este compusă din: Conversații cu Dumnezeu (vol 1-3), P...

  Read more

 • Misiune, credinte, valori
  Schimbarea poate interveni cand devenim constienti de adevarul ca Noi Toti suntem UNA si ne traim vietile ca demonstratii al acestui adevar  si nu in negarea lui. De aceea miscarea noastra s-a nu...

  Read more

 • 5 pasi pentru pace
  Humanity's Team este o miscare spirituala globala a oamenilor de rand ce imbratiseaza unimea cu respect profund pentru diversitatea culturala si cu responsabilitate pentru toate formele de viata. Ne d...

  Read more

 • Parteneri
  Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

  Read more

 • Declaratia Unimii
  Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Mondiala a Unimii semnata de peste 50000 de oameni din toata lumea. In timpul prezentarii petitiei, Human...

  Read more

 • 24 octombrie - Ziua internationala a Unimii
  24 octombrie Inspiratie, Celebrare si Raliu Constient catre Unime Un eveniment virtual gratuit pentru a cataliza lumea trezita. Sarbatorirea anuala a zilei Unimii pe 24 Octombrie! Alatura-te si tu ...

  Read more

 • Echipa nouă
  Humanity's Team este susținută prin dedicarea si pasiunea voluntarilor din întreaga lume. Iată-i pe cei care fac posibilă prezența mișcării și în Romania, încă din 2007, și se asigur...

  Read more

 

2% pentru Humanity's Team

In 2013, ne-am implicat in proiecte educative si de dezvoltare personala pentru copiii din centrele de plasament.
In 2014, impreuna am ajutat peste 500 de copii sa primeasca haine, jucarii, rechizite si hrana.
In 2015, am sponsorizat accesul la educatie timp de un an intreg pentru 2 copii nevoiasi din Urlati.
In 2016, am asigurat casa pentru un an de zile unei familii nevoiase cu copil sub 1 an.
 

Sfera spiritualitatii

SPIRITUALITATEA: Explorarea si experimentarea naturii noastre metafizice profunde ca spirit

In aceasta sfera vedem energia si legatura Spirituala intre Dumnezeu/Divinitate/Sursa, umanitate si viata si faptul ca suntem toti individualizari ale Intregului; ca totul este intercorelat, intercontectat si interdependent. Suntem toti Fiinte Spirituale avand o experienta umana. Cand ne vedem pe noi insine si totul in jur ca fiind parte din Dumnezeu/ Unicul, incepem sa cautam sa ne conectam si sa servim acest Corp/Intreg din care facem parte. Vietile noastre devin spiritualitate in manifestare.

 Imagineaza-ti o lume... Timothy Freke

-Sa ne imaginam o lume in care tabuurile impotriva afirmarii lucrurilor evidente sunt distruse si noi recunoastem deschis ca viata este un mister si nici nu am vrea sa fie altfel.

-Sa ne imaginam o lume in care acceptam ca nu intotdeauna il intelegem pe celalalt. Si hai sa ne imaginam o lume in care suntem dispusi sa recunoastem ca nu ne intelegem nici pe noi insine! A crede  ca stim cine suntem ne blocheaza in convingeri limitative, privandu-ne de magia vietii.

-Sa ne imaginam o lume de 'spiritualitate parteneriala' in care opiniile personale sunt valorizate.
-Sa ne imaginam 'o forma de spiritualitate echilibrata' care onoreaza arhetipurile masculin si feminin.

-Sa ne imaginam o lume in care suntem capabili sa facem haz de necaz.

- Sa ne imaginam o lume in care Dumnezeu nu este tiran si nu se ofenseaza.

-Sa ne imaginam ca nu mai exista farisei spirituali care vorbesc in numele lui Dumnezeu. Sa ne imaginam intoarcerea la ghizi care ne incurajeaza sa privim in interior si sa ne punem intrebari asupra credintelor  pe care le-am acceptat netagaduit.

-Sa ne imaginam ca nu mai exista ierarhii bisericesti si sa ne imaginam intoarcerea la un model de miscare spirituala – un grup de discipoli in jurul unui maestru autentic.

-Sa ne intoarcem spre profesori autentici care sunt dispusi sa te lase sa-ti gasesti calea in propriul tau timp si mod. Nu agatati de ei asemeni copiilor pierduti.

-Sa ne imaginam ca inlocuim diviziunea religioasa cu eclectism care recunoaste ca Adevarul Absolut nu poate fi niciodata spus, dar ca adevarurile relative pot fi exprimate in diferite repertorii conceptuale.

-Intelepciunea lumii e peste tot- totusi oamenii sunt inca pedepsiti ca o cerceteaza. Imaginati-va o lume in care o spiritualitate comuna poate fi sintetizata din o multime de abordari diferite.

-Idee nu e aceea de a sculpta inca o religie universala monolitica, ci aceea de a gasi unitate in diversitate. Nu mai vrem niciodata religia sa fie impusa lumii.

-Sa ne imaginam o lume in care spiritualitatea este tratata ca un lucru intim asemenea sexualitatii. Sa ne imaginam cat de multa varietate spirituala posibila; fiecare isi gaseste propria cale. ,Toti oamenii poseda Cunoasterea lui Dumnezeu intr-o maniera specifica lor insisi, in acord cu nivelul fiecaruia de dezvoltare' Theodotus.

-Imaginati-va o lume in care adversitatea este inteleasa ca fiind o abordare diferita a indatoririlor comune... In care suntem fie angajati in explorarea varietatii si profunzimii experientelor fie in constientizarea Constiintei, care este baza tuturor experientelor...In care aceste doua cai sunt percepute ca si complementare si toti,  in maniera potrivita lor insisi, pot lua parte la aceeasi aventura.

-Sa ne imaginam ca spiritualitatea nu este ceva din alta lume sau ezoteric, ci un proces natural al unei existente umane obisnuite.

- Sa incetam a da vietii dimensiuni spirituale deosebite si sa recunoastem ca viata este un proces spiritual in sine.
-Asta este. Asta si nu altceva. Nu ceea ce s-a nimerit sa fie, ci pur si simplu ce trebuie sa fie, fara trebuie'. Plotinus

-Sa ne imaginam o spiritualitate increzatoare care percepe dezvoltarea de sine si bucuria adevarata ca unul si acelasi lucru; care recunoaste ca permanenta cautare a Binelui se manifesta in fiecare din noi; care ne incurajeaza sa ne simtim bine, dar nu pe seama celorlalti, deoarece suntem toti Unul si ceilalti sunt si ei Constiinta care incearca sa se simta bine.

-Sa ne imaginam filosofia spirituala fiind inteleasa ca un mijloc simplu de a fi cu adevarat fericit- firea noastra innascuta.

-Sa indraznim sa ne imaginam lumea pe care o vrem cu adevarat. De ce nu? E visul nostru colectiv si il putem visa oricum alegem.

-Sa visam la o umanitate trezita in sfarsit dintr-o amorteala nepasatoare, coplesita de evlavie in fata miracolului inexplicabil care suntem.

-Sa ne imaginam traind vietile noastre ca o celebrare a Marelui Mister in care ,traim si ne miscam si avem fiinta'.

-Sa ne imaginam o lume in care imbratisam ideea de ,iubire a aproapelui' nu pentru ca trebuie, ci pentru ca suntem fiecare parte din celalalt.
-Sa ne imaginam implinim marea aspiratie care motiveaza evolutia.

-Sa ne imaginam o lume in care oamenii vor intelege ca singura modalitate de a-l cunoaste pe Dumnezeu este interactiunea cu el.

-Sa ne imaginam raiul pe pamant.

Dezvoltarea umana e o treaba misterioasa si adesea tulbure. Avem o traditie bogata in cercetarea psihologica si practica spirituala care sa ne ajute sa intelegem diferite aspecte ale transformarii si cresterii umane. O abordare din punctul de vedere al Unimii ne ajuta sa intelegem toate acele traditii si onoreaza misterul si multidimensionalitatea propriei noastre revelatii si serveste ca si catalizatorul unei expresii de sine mai libera si mai completa.{widget:social-share-button}

Mai multe fapte bune

Evenimente